Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz widze placz dzieci za kilka msc, ze im serwer padl :P Nie polecam, ze wzgledu na poprzednie serwery

Padnie to padnie, zaden serwer nie bedzie stal wiecznie.

Ja narazie gram bez isa bo to poczatki jak sie rozwinie to cos zaladuje.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Juz widze placz dzieci za kilka msc, ze im serwer padl :P Nie polecam, ze wzgledu na poprzednie serwery

Jakieś uwagi są do Administracji, ale Ascarial s1stał długo i miał ponad 1-2k graczy cały czas, pod koniec jak serwer upadał wciąż się trzymał przy ilości 700-800 graczy.

Opublikowano
Drodzy gracze, o godzinie 16:00 odbedzie się zapowiadana przerwa techniczna, która potrwa ok. 1h (może być pare minut wstecz, badz do przodu przesunięcia). Lista poprawek, które wejdą w życie:

- Poprawiono drobny błąd w biologu.

- Poprawiono exp w lochu v2 pająków

- Poprawiono bonusy w wierzchowcach

- Poprawiono funkcjonowanie Dungeonow Poziomowych

- Nie wyswietlaja juz sie cyfry na chacie.

Jednocześnie zaznaczamy, że misje zostaną poprawione dziś w nocy. Przerwa wymaga pobrania nowego clienta, bądź łatki na starego, który został udostępniony dziś rano! Dostępny jest na stronie głownej serwera.

Opublikowano

@Azprime 

Ładnie w ciula lecisz od 12;00 widać wpis, że paypal jest automatyczny i co ? Przed chwilą załadowałem SM i mam ich 0 a po kupnie SM przenosi na starą stronę z końcówką .pl :)

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Drodzy gracze, o godzinie 16:00 odbedzie się zapowiadana przerwa techniczna, która potrwa ok. 1h (może być pare minut wstecz, badz do przodu przesunięcia). Lista poprawek, które wejdą w życie:

Jednocześnie zaznaczamy, że misje zostaną poprawione dziś w nocy. Przerwa wymaga pobrania nowego clienta, bądź łatki na starego, który został udostępniony dziś rano! Dostępny jest na stronie głownej serwera.

Opublikowano

@Azprime

Powiedz mi ile czasu mam jeszcze pisać żebyś mi odpisał w sprawie przelewu z czwartku za który nie dostałem SM?  Każdy mi kazał się kontaktować z Tb ale to jest niewykonalne

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

ile online?

x

Opublikowano

@Azprime

Powiedz mi ile czasu mam jeszcze pisać żebyś mi odpisał w sprawie przelewu z czwartku za który nie dostałem SM?  Każdy mi kazał się kontaktować z Tb ale to jest niewykonalne

oj musze cię aż zaskoczyć bo w nocy sprawa została rozwiązana w 2min, no oprócz tego że od rana czekałem :D

ile online?

1,5k dzisiaj około 13-14 było

Opublikowano

poprawcie exp w v1 bo bardzo malo leci w ogole nie da sie expic

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

@Azprime

W tytule przelewu trzeba podać nick na forum oraz login do konta. Tutaj pytanie, ten nick na forum jest obowiązkowy? Na chwile obecną na forum nie wchodziłem ani razu także konta nie mam.

Opublikowano

Więc ja mam kilka pytań:

Kiedy Forum będzie znów dostępne?

Kiedy słowo zacznie coś znaczyć?

Kolejny event na 30% więcej sm 16.06-18.06, nie za szybko?

Odczuwalne są lekkie lagi, czy zostanie to wyeliminowane?

Gdzie można zgłaszać błędy kosmetyczne?

PS.

SM za konkurs fotograficzny zostaną rozdane?

I czy uruchomicie inny sposób niż tradycyjny przelew, bo przelewając pieniądze nie chcę czekać tydzień na dodanie SM.

Opublikowano

@Azprime

Czytaj moje posty to bedziesz wiedział. Dzis ostatnie zaległe zostana dodane. Wyslij mi profilaktycznie jeszcze Login, wraz z potwierdzeniem, data i kwota na PW. Po przerwie wszystkimi sie zajmuja z Lya.

Opublikowano

Czytaj moje posty to bedziesz wiedział. Dzis ostatnie zaległe zostana dodane. Wyslij mi profilaktycznie jeszcze Login, wraz z potwierdzeniem, data i kwota na PW. Po przerwie wszystkimi sie zajmuja z Lya.

Szkoda ze misje z ascariala...

Tak z ciekawości do biologa drop poprawiony ^^?

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Tak z ciekawosci mija juz prawie godzina od przerwy, ile mniej wiecej jeszcze potrwa?
Chyba nie 1.5 dnia co?

Opublikowano

"przerwa potrwa do 45 minut, ale jak zwykle nie może być na czas -.-

(może być pare minut wstecz, badz do przodu przesunięcia)

wjub1h.jpg

Opublikowano

(może być pare minut wstecz, badz do przodu przesunięcia)

"pare" a minęło już ponad 15.. ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...