Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

(może być pare minut wstecz, badz do przodu przesunięcia)

pare minut to od minuty do 10 minut :):D 

jak na ta chwile to wszystko jest ok na serwerze lecz administracja moim zdaniem się trochę obija bo mogli wszystko na raz zrobić ;) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

jak przeglądam te prezentacje serwerów to wszędzie jest to samo.. Admin coś mówi lub pisze aby zrobić dobre wrażenie a potem jak już serio trzeba coś zrobić to olewka albo udawanie że nie widzi postów. ludzie piszą masowo o smy a administracja śpi, chodź zauważyłem że azprime się odniósł do tego także są postępy :) ile jeszcze potrwa ta przerwa ?

Opublikowano

"pare" a minęło już ponad 15.. ;>

Zabawne że bierzecie wszystko dosłownie, poza tym poprawili się że będzie trwać 1h, nie 45m

wjub1h.jpg

Opublikowano

I POLECAM WYJŚĆ NA DWÓR

U mnie trochę zimno. :D 

Ta przerwa w nocy będzie o której? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

U mnie trochę zimno. :D 

Ta przerwa w nocy będzie o której? 

Mysle, ze zamkniemy się w 20/30 minutach, wgrywamy ostatnie fixy. Hejt za 3,2,1..

Opublikowano

@Azprime

W tytule przelewu trzeba podać nick na forum oraz login do konta. Tutaj pytanie, ten nick na forum jest obowiązkowy? Na chwile obecną na forum nie wchodziłem ani razu także konta nie mam.

ponawiam heszke w meszke szyszki

Opublikowano

z 1h temu do max 2 bylo 1400 z groszami

w m1 jest sporo ludzi gdzie na nowych serwerach wszyscy expa i nikogo nie widac ;) a tu zaskoczenie ;)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Serwer jak widzę zapowiada się ciekawie. Problemy ze startem były ale dlatego też że widzicie jaki stał się on popularny...

Ja już zasysam clienta i zaczynamy cisnąć ostro na serwerku :)

@1361622928-U485574.pngofftopic

Bd szukał ludzi do gildii nie takich co zależy na szybkim byciu w TOPCE tylko na miłej grze z przyjaciółmi gdzie każdy będzie się dobrze dogadywał bo jak nie to bajo. Jak ktoś chętny to proszę pisać na PW to podam TS'a i zaczniemy wspólną przygode. Ponagrywamy filmiki jako gildia czyli jedność :) Pomożemy nowym na serwerze jak bd mieli pytania i wgl :) Więc siemanko. Do usłyszenia na TS3 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...