Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie mozna zdobyc pelerynki mestwa?

Peleryny są u Handlarki Roznosci.

A co jest czasowe? Ostatnie pytanie.

Wierzchowce i Pierscienie.

A wierzchowce też są na stałe, czy na limit czasowy, a jak na limit to na ile?

Czasowe na 180h. Czas leci TYLKO gdy na nich jezdzimy.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli zglosiles mi to na PW to bedziesz je dzis mial.

Tak zgłosiłem ci to i chciałbym je miec po przerwie a nie dzis bo nie mam zamiaru grac bez isa :D SM zamowiłem wczoraj i wczoraj powinieniem miec te sm :D rozumiem wszystko dlatego czekam cierpliwie i mam nadzieje ze uporacie z tym jak najszybciej <3

Opublikowano

Ale te lagi to sa koszmarne, jade i po czasie dopiero moby sie pojawiaja. i to nie wina neta bo mam 20mb/s

Opublikowano
Drodzy gracze, o godzinie 16:00 odbedzie się zapowiadana przerwa techniczna, która potrwa ok. 45 minut (może być pare minut wstecz, badz do przodu przesunięcia). Lista poprawek, które wejdą w życie:

- Poprawiono drobny błąd w biologu.

- Poprawiono exp w lochu v2 pająków

- Poprawiono bonusy w wierzchowcach

- Poprawiono funkcjonowanie Dungeonow Poziomowych

- Nie wyswietlaja juz sie cyfry na chacie.

Jednocześnie zaznaczamy, że misje zostaną poprawione dziś w nocy. Przerwa wymaga pobrania nowego clienta, bądź łatki na starego, który został udostępniony dziś rano! Dostępny jest na stronie głownej serwera.

Opublikowano

O 16 zostanie przeprowadzona przerwa techniczna.

W sprawie SM napiszcie do mnie na pv : id konta, kiedy była wpłata, w jaki sposób przeprowadzona i kwotę.

Co z SM za konkurs fotograficzny? ;)

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Drodzy gracze, o godzinie 16:00 odbedzie się zapowiadana przerwa techniczna, która potrwa ok. 45 minut (może być pare minut wstecz, badz do przodu przesunięcia). Lista poprawek, które wejdą w życie:

Jednocześnie zaznaczamy, że misje zostaną poprawione dziś w nocy. Przerwa wymaga pobrania nowego clienta, bądź łatki na starego, który został udostępniony dziś rano! Dostępny jest na stronie głownej serwera.

napraw baobao, bo zamiast omdlenia daje spowolnienie, oraz języki w grze, bo nie można się porozumiec z graczem z innego krolestwa (nie widac co pisze)

Opublikowano

Pamietaj tez o sm :P bo troszke czekaja ludzie w tym ja ,i odczytaj wiadomosci :D

Opublikowano

Drodzy gracze, o godzinie 16:00 odbedzie się zapowiadana przerwa techniczna, która potrwa ok. 1h (może być pare minut wstecz, badz do przodu przesunięcia). Lista poprawek, które wejdą w życie:

Jak przyśpieszyć przekierowanie DNS na strone Santerii?

1. Wybieramy ikone połączenia z Internetem

CBftkVN.png

2. Wybieramy "Otworz Centrum Sieci i Udostepniania"

GmEUq0b.png

3. Po otwarciu okna wybieramy "Zmien Ustawienia Karty Sieciowej" z boku w panelu

tRUeAcl.png

4. Wybieramy właściwości połączenia z którego aktualnie korzystamy

13HypFX.png

5. Wybieramy opcje "Protokół Internetowy w Wersji 4" i klikamy na Właściwości

LV5a3hl.png

6. W Właściwościach w dolnej części panelu wybieramy "Użyj następujących adresów serwerow DNS" i wpisujemy poniższą wartość, czyli kolejno; 8.8.8.8 po czym nizej 8.8.4.4

LH0NhRT.png

7. Dajemy OK, wchodzimy na strone Santerii i wszystko dziala :)

Opublikowano

szkoda że nie zrobiliście tak by grafika zmieniała się razem z rozdzielczością ekranu :) nie mogę stworzyć postaci jeśli mam na pół ekranu okienko.. tak samo z tymi podpowiedziami podczas ładowania - nie wyświetlają się całe

Opublikowano

Strona nie działa , rejestracji nie ma a ci serwer odpalili bez sensu.

Przeczytaj moj post wyzej.

Opublikowano

Poprawcie expy w v3, a nie w v2.

W v3 leci za spota po 2.5% (w pt), a w v2 za biga leci po ~6-7 (w pt) (na 50 lvlu)

Opublikowano

Mam pytanie. Na forum w rozpisce była niekończona pelerynka w IS, a w IS'ie jej nie ma. Będzie ona wprowadzona? 

2e6ftab.png

Opublikowano

Z*********e naprawione wierzchowce

A przeczytaj co napisalem pare postow wyzej.

Jest już przerwa?

Tak.

Opublikowano

Azprime zajmiesz się tymi moimi SM-ami bo 3 dzień już czekam. Napisałem wiadomość na pw to ją odczytaj. Piszesz żeby sie zgłaszać a później nic nie robisz

692272Ice%20Cube.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...