Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy chcę wejść na strone to mnie przekierowuje na

qlc6ll.jpg

Co mam zrobić z okienkiem które mi wyskoczyło po za monitor i alt+spacja nie moge go przesunąć na 1 monitor?

warlqj.jpg

Taki znawca a nie wie, że dnsy musza sie odświeżyć. :( Ustaw sobie dnsy Google i www bedzie działać.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taki znawca a nie wie, że dnsy musza sie odświeżyć. :( Ustaw sobie dnsy Google i www bedzie działać.

Taki znawca który się nie zapyta czy ktoś ma dns ustawione :( przykro mi ale ustawiałem już 3 różne adresy i nadal nie działa  <3 bo gdyby działało po pierwszym razie to bym nie prosił o pomoc ;) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Taki znawca który się nie zapyta czy ktoś ma dns ustawione :( przykro mi ale ustawiałem już 3 różne adresy i nadal nie działa <3 bo gdyby działało po pierwszym razie to bym nie prosił o pomoc ;)

Jak sie jest dysmózgiem i nie potrafi prawidłowo wykonać zmiany serwerow DNS w systemie to tak jest. :/

Opublikowano

Sa jeszcze te dziwne komunikaty na czerwono jak sie expi?

Jak pobierzesz nowego clienta, lub latke dla starego z podpietego posta, to nie :)

Opublikowano

Nie zalicza mi misji od uriela ze znakami i nie mogę otrzymać misji od kowala z połowem tym od harpuna, czy ktoś też tak ma?

0362339cf52e6e13b8449ea67e30c707.gif

Opublikowano

Pytanko mam, misja ''Toporem, i strzałą'', a mianowicie działa poprawnie? Bo ubiłem z 20 metków Czerni, i nie poleciała jakakolwiek literka. 

Cos z misją, czy po prostu nie fart? :v 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Nie zalicza mi misji od uriela ze znakami i nie mogę otrzymać misji od kowala z połowem tym od harpuna, czy ktoś też tak ma?

Pytanko mam, misja ''Toporem, i strzałą'', a mianowicie działa poprawnie? Bo ubiłem z 20 metków Czerni, i nie poleciała jakakolwiek literka. 

Pisalem strone wczesniej, ze wysypala nam sie jedna funkcja w plikach od misji. Po nocnej przerwie beda juz dzialac prawidlowo :)

Opublikowano

Jak sie jest dysmózgiem i nie potrafi prawidłowo wykonać zmiany serwerow DNS w systemie to tak jest. :/

Endymion zachowuj się trochę, wdajesz się w jakieś przepychanki słowne jak 13 latek, skoro nie jesteś w teamie santerii to nie widzę sensu byś ich tu bronił, jeszcze sobie ręce gównem ubrudzisz.

Opublikowano

Pisalem strone wczesniej, ze wysypala nam sie jedna funkcja w plikach od misji. Po nocnej przerwie beda juz dzialac prawidlowo :)

Rozumiem, czyli mogę teraz normalnie expić. A misję, będę mógł zrobić później? :> 

Server polecam, nie ma większych bugów. ;> 

2e6ftab.png

Opublikowano

Mi działa po zniszczeniu metkow idziesz do straznika wsi i tam kontynuujesz wpisujesz <<METIN>> 

09073062417199019668.jpg
Opublikowano

Jak pobierzesz nowego clienta, lub latke dla starego z podpietego posta, to nie :)

Do tego bedzie potrzebna jakas latka aby nie bylo widac tych czerwonych komunikatow?

chrome://mega/content/secure.html#!OF1TRSSQ!Lj3KEgjPRdgRc6nJAG7eJnOO-wGKnS6xuU1WP9aGAaU

Opublikowano

Mi działa po zniszczeniu metkow idziesz do straznika wsi i tam kontynuujesz wpisujesz <<METIN>> 

A podczas robienia misji robiłeś reloga? 

2e6ftab.png

Opublikowano

O 16 zostanie przeprowadzona przerwa techniczna.

W sprawie SM napiszcie do mnie na pv : id konta, kiedy była wpłata, w jaki sposób przeprowadzona i kwotę.

Opublikowano
Jak przyśpieszyć przekierowanie DNS na strone Santerii?

1. Wybieramy ikone połączenia z Internetem

CBftkVN.png

2. Wybieramy "Otworz Centrum Sieci i Udostepniania"

GmEUq0b.png

3. Po otwarciu okna wybieramy "Zmien Ustawienia Karty Sieciowej" z boku w panelu

tRUeAcl.png

4. Wybieramy właściwości połączenia z którego aktualnie korzystamy

13HypFX.png

5. Wybieramy opcje "Protokół Internetowy w Wersji 4" i klikamy na Właściwości

LV5a3hl.png

6. W Właściwościach w dolnej części panelu wybieramy "Użyj następujących adresów serwerow DNS" i wpisujemy poniższą wartość, czyli kolejno; 8.8.8.8 po czym nizej 8.8.4.4

LH0NhRT.png

7. Dajemy OK, wchodzimy na strone Santerii i wszystko dziala :)

Opublikowano

Które przedmioty z IS są na stałe bo zamierzam kupić SM i nie wiem ile wydać tak żeby już coś na stałe mieć?

Bardzo proszę o pomoc.

Jak przyśpieszyć przekierowanie DNS na strone Santerii?

1. Wybieramy ikone połączenia z Internetem

CBftkVN.png

2. Wybieramy "Otworz Centrum Sieci i Udostepniania"

GmEUq0b.png

3. Po otwarciu okna wybieramy "Zmien Ustawienia Karty Sieciowej" z boku w panelu

tRUeAcl.png

4. Wybieramy właściwości połączenia z którego aktualnie korzystamy

13HypFX.png

5. Wybieramy opcje "Protokół Internetowy w Wersji 4" i klikamy na Właściwości

LV5a3hl.png

6. W Właściwościach w dolnej części panelu wybieramy "Użyj następujących adresów serwerow DNS" i wpisujemy poniższą wartość, czyli kolejno; 8.8.8.8 po czym nizej 8.8.4.4

LH0NhRT.png

7. Dajemy OK, wchodzimy na strone Santerii i wszystko dziala :)

Zrobiłem tak i nadal nie działa

Opublikowano

Które przedmioty z IS są na stałe bo zamierzam kupić SM i nie wiem ile wydać tak żeby już coś na stałe mieć?

Bardzo proszę o pomoc.

Zrobiłem tak i nadal nie działa

Pety, Kostiumy i Fryzury. Przypominam, ze aktualna strona santerii to www.santeria.COM.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...