Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam to samo z łatką, wrzućcie to na zippyshare albo jakiś inny hosting bo z gugla nie mogę pobrać.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MzlE48v.jpg

cześć Adrian, miałem robić hacki na santerie, a zostałem na dłużej, fajnie się gra.

od samego startu ten yangbug.

xDDDDDDDDDDD Serio ?

@Azprime co to ma oznaczać ;p?

Opublikowano

Nie bediemy juz tej latki reuploadowac, nad ranem bedzie kolejny patch, takze razem z nowym upniemy. Jutro powinien pojawic sie rowniez patcher.

Opublikowano

MzlE48v.jpg

cześć Adrian, miałem robić hacki na santerie, a zostałem na dłużej, fajnie się gra.

hahaha, taki pro serwer i na start Yang Bug ? o fak xD aż poczułem klimacik chińskich zbugowanych serwerów z 2010 roku ; D 

Zbytnio nie polecam, ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Dzieki ziomek, serwer offniety, juz usuwamy :)))))))

Opublikowano

Czyli nie opłaca się już grać na serwerze... Godzinę temu 100 SM kosztowało 1.2kk, a teraz ludzie płacą nawet i 5kk za 100 -.- 

Tak, że ten, fajnie było, ale się skończyło.

Opublikowano

Na tym etapie gry takie ilości yang kompletnie nie na miejscu.
Nic nie pomoże aby to naprawić...
A taka fajna zapowiedź była :D

Opublikowano

Ogolem gratuluje cierpliwosci, wiecej byc zarobil z samego expa, niz farmiąc po 200 yang XDDDDDDDD

ps. Rodzice beda napewno zadowoleni jak zobacza rachunek.

Opublikowano

Ogolem gratuluje cierpliwosci, wiecej byc zarobil z samego expa, niz farmiąc po 200 yang XDDDDDDDD

Ty widziałeś ile on ma yang? na każdym koncie po ponad 100kk -.- Na wbijaniu od 0 do 56 bez wydawania hajsu na nic innego uzbierałem około 30/40kk...

Opublikowano

Teraz powiedz jak to macie zamiar usunąć ? Ale sprawiedliwie, żeby nikt nie miał "sfarmionych" yangów.. ;x i najlepiej bez cofki ;-;

Opublikowano

Ze co?

Poważny bug yang a administrator nic się nie przejmuje bo "200 yang" no i jeszcze te "XDDDDDDD" które wszystko wyjaśnia.

Dziękuję za grę, nie fajnie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...