Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież tu powinien polecieć dla administracji insta-perm-ban dla administracji i przy okazji prezentacja powinna leżeć w koszu. 

Rozumiem jeszcze kilka dni temu, te przekładanie startu bo mieli problemy, napisali oświadczenie i okej, nie mam pretensji. Natomiast to co zrobili wczoraj to dla mnie oszustwo po prostu.

Jak można tak oszukać ludzi, większość czekała na serwer bez zarejestrowanych jeszcze kont i zrobiliście po prostu świństwo. 

Ja i pewnie jeszcze kilka osób już nie zagra na tym serwerze, do tego to olewające zachowanie Kutasprime - druga twoja szansa zmarnowana. Trzeba było już przełożyć ten start, a nie odpierdalać takie gówno.

Przy okazji, dodajmy Gang Albanii zamiast Shinsoo będzie beka he he he he, e bo my to dla beki robimy. Jeszcze pytanie co do przelewów, celowo nie są robione przez firmę z automatu tylko lecą na prywatne konto żeby nie dostać % tylko brać 100%? Według mnie lepszym rozwiązaniem było chapać trochę mniej a zrobić bardziej komfortowo dla ludzi, ale cóż. Ja dziękuje za serwer i życzę powodzenia w reanimowaniu tego gówna.  

lownfast

Opublikowano

Od samego początku wiadomo było, że ten serwer nie ma przyszłości. 

Wydajecie kasę oraz tracicie czas, na frajera który ma was w dupie. 

Kiedy ta strona będzie? Bo hacki same się nie zrobią. 
Opublikowano

Sory Azprime ale takie kity to jprdl.. ile już strone wrzucasz /? 2 dzien.. gdzie to dla dobrego technika zajmuje jakies 5 min + upload .. to jakies 20-25 min...  chyba ze robisz to z pomocą YT no to ze 2 dni Ci jeszcze zejdzie ..

Opublikowano

Przecież tu powinien polecieć dla administracji insta-perm-ban dla administracji i przy okazji prezentacja powinna leżeć w koszu. 

Rozumiem jeszcze kilka dni temu, te przekładanie startu bo mieli problemy, napisali oświadczenie i okej, nie mam pretensji. Natomiast to co zrobili wczoraj to dla mnie oszustwo po prostu.

Jak można tak oszukać ludzi, większość czekała na serwer bez zarejestrowanych jeszcze kont i zrobiliście po prostu świństwo. 

Ja i pewnie jeszcze kilka osób już nie zagra na tym serwerze, do tego to olewające zachowanie Kutasprime - druga twoja szansa zmarnowana. Trzeba było już przełożyć ten start, a nie odpierdalać takie gówno.

Przy okazji, dodajmy Gang Albanii zamiast Shinsoo będzie beka he he he he, e bo my to dla beki robimy. Jeszcze pytanie co do przelewów, celowo nie są robione przez firmę z automatu tylko lecą na prywatne konto żeby nie dostać % tylko brać 100%? Według mnie lepszym rozwiązaniem było chapać trochę mniej a zrobić bardziej komfortowo dla ludzi, ale cóż. Ja dziękuje za serwer i życzę powodzenia w reanimowaniu tego gówna.  

Gram na serwerze, ponad połowa misji na 30 lvl jest zbugowana, nie widać metinów, nie ma żadnych bossów, nie ma bestów, łuczników, nie ma jak zrobić misję. Bug na bugu (chociaż to metin) ale takie drobnostki nie powinno być.

Nie daje mi to żadnej satysfakcji ani rywalizacji, gdy nie ma ponad 70% ponad graczy na serwerze, z tego powodu, że stronę naprawiają 3 dzień. A zapomniałem dodać, że na serwerze teraz panuje 25% więcej expa (gdzie to nie ma najmniejszego sensu) ludzie chcieli dropa, bo jest jakąś jeszcze szansa dla zaczynajacych że dogonią.

Nie wspominając, że jest już 70 lvl, a ludzie chcą pograć a nie mogą - chwila cierpliwości, dla Ciebie Azprime chwila cierpliwości to ile? To samo było z ifnormacją na teamspeaku, nawet nie potrafiłeś nic powiedzieć przez mikrofon tylko pisałeś.

@Edit

Byłeś nawet na teamspeaku cały dzień, ludzie czekali po 5-7 godzin a ty nie potrafiłeś nikogo poinformować. :v

Opublikowano

Strona główna już jest! Niektórym może ona jeszcze nie działać ze wzgledu na przekierowanie DNS.

Client:

A ja mam rozumieć, że dalej będziesz ignorował moje PW i zapytania w temacie o SM ?

Na TS też spora grupka czeka, którą także ignorujesz !!

Jeżeli tak ma wyglądać rozmowa z tobą. To ja podziękuje :

post-127260-0-70193500-1434449701.pngpost-127260-0-18472000-1434449702.png

837371446280124127260.png
Opublikowano

k***a dal wam to stronę a wy k***a jeszcze dopierdalacie się . Ja juz SM dostałem na konto <3

Opublikowano

A ja mam rozumieć, że dalej będziesz ignorował moje PW i zapytania w temacie o SM ?

Na TS też spora grupka czeka, którą także ignorujesz !!

Jeżeli tak ma wyglądać rozmowa z tobą. To ja podziękuje :

Nie ignoruje, tylko pracowałem nad stroną, pare stron wczesniej wspominalem, ze jak przywroce ja do sprawnosci odpisze na wszystkie PW i przyznam do konca SM. W nocy PayPal i Przelewy zostaly juz przyznane, aczkolwiek w parunastu przelewach wystapil blad danych, dlatego niektorzy z Was moga jeszcze nie miec swoich SM na koncie. Niestety bedziesz musial poczekac, bo moja skrzynka wyglada tak:

gYUOEIv.png

Opublikowano

Co to za prezentacja skoro nawet jej nie widze bo obrazkow nie ma ?

będzie Update prezki

Update prezki niebawem bedzie, nie moge robić 10 rzeczy na raz. Prosze jedynie o troche cierpliwosci i zrozumienia.

Opublikowano

+Azprime Kurczę będzie jeszcze ranking topki :*

Lecimy na Topkee

J**** biedę zaraz pakuje w IS.a i jazda

Opublikowano

Lecimy na Topkee

Ranking juz jest, tylko TOP10 nie dziala, pracujemy nad tym.

Kiedy pojawią się SM za przelew paypalem?

Przeczytaj mojego posta wyzej.

Opublikowano

Lecimy na Topkee

Moze nagrasz z azprimem filmik na xhamster "asslickim with my friend"? po tym filmie napewno kupisz caly item shop albo caly server metin2  xD

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Ogółem serwer sam w sobie posiada to coś. Pomimo licznych przesunięć startu serwera ludzie nadal chcą tam grać.

Ciekawi mnie tylko, czy faktycznie są takie bugi? Przekonam się jak pobiorę i zeedytuje posta.

Na razie ide pobierać, do zobaczenia na serwerze. ;)

Opublikowano

To prawda z tymi bugami? (ktoś pisał kilka postów wcześniej że do 30lvla 70% misji ma buga :D)

Azprime brawo (długo.. ale zawsze), wbijam

Pare błędów jest, bo wysypała nam się jedna funkcja odpowiadające za nie, dlatego tak jest. W nocy je poprawimy, tak samo jak i dziki przesmyk. Niedlugo pojawi sie aktualizacja prezentacji i lista poprawek na południową i nocną przerwe. 

tak swoja droga, 12:45, ponad 900 osob online, bedzie dzis ostro :)

bnzul61.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...