Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K***a, ludzie. Ostatnie kilka stron to marudzenie o tym, że start jest ciągle przekładany. Nie wspominając o tym co się działo w samej zapowiedzi. 

Nie rozumiem tego podejścia. Skoro przekładają, to najwyraźniej muszą przełożyć start. Jest konkurencja, są bugi które wyszły pod sam koniec i wole gdy coś zostanie naprawione przed startem, jak w trakcie grania miałby być robione przerwy techniczne po kilka godzin. Co niektórzy siedzą w temacie Santeri i od kilku dni klepią w kółko to samo że odchodzą, bo nie wystartował w planowaną datę a koniec końców i tak na nim zagrają. Swoją drogą, zmarnowany czas na pisanie tych bredni mogliście chociażby poświęcić na rozdawanie ulotek z Kauflandu żeby zarobić sobie na IS'a, byście chociaż nie płakali o to że ktoś załadował przelew przed startem, kretyni. 

Jak sie robi server to ustala sie godzine o ktorej startuje pelna godzine a sie nie przekłada co 3 godziny.Na tym servie jak naprawia bugi to powstanie kolejne 5 bugow.Skad masz ta pewnosc ze ludzie na nim zagraja?.Nie kazdy jest taki slaby ze potrzebuje isu na mediuma 

b53c9b011d5d0.jpg

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zachowujecie się jak ludzie, którzy nie mieli nigdy styczności z metinem. Przy głupim tworzeniu serwera na hamachi wiadome jest to, że przy zrobieniu jednej rzeczy druga się psuje. Dlatego każdy serwer jak i prywatny tak i globalny jest pobugowany bo na miejsce naprawionego bugu przychodzi dziesięć następnych więc wypadałoby zrozumieć ich starania. Poza tym po cholerę startować jak są ataki na serwer, i tak byście nie pograli. 

lownfast

Opublikowano

Zachowujecie się jak ludzie, którzy nie mieli nigdy styczności z metinem. Przy głupim tworzeniu serwera na hamachi wiadome jest to, że przy zrobieniu jednej rzeczy druga się psuje. Dlatego każdy serwer jak i prywatny tak i globalny jest pobugowany bo na miejsce naprawionego bugu przychodzi dziesięć następnych więc wypadałoby zrozumieć ich starania. Poza tym po cholerę startować jak są ataki na serwer, i tak byście nie pograli. 

Jak jest dana godzina startu powinni się tego trzymać, rozumiem przełożyć start raz bo tam coś nie wyszło im ale nie kilka razy + nie dawać żadnego info jak mają MPCFORUM na wyciągnięcie ręki bo siedzą ciągle przed komputerem.

Opublikowano

Ludzie.. Proszę was o trochę wyrozumiałości.

Nie mieliście nigdy w życiu takiej sytuacji?

Wszystko idzie po dobrej myśli, a gdy już nadchodzi właściwy dzień/chwila, nagle wszystko się pierdoli.

Opublikowano

A SM jeszcze nie oddali żal ich to już po prostu żenada. W piątek pisali, że system gildyjny wyjeb... a do wieczora rozdadzą wszystkim SM. Wczoraj zaś, że system gildyjny się buguje i przekładają start pisząc, że do jutra dodają SM o 16 start. i Znowu 16 start przełożony ddos'y już sam nie wiem co teraz będzie !!!

837371446280124127260.png
Opublikowano

krolestwo albanii ja p******e 

edit: chociaz dobry pomysl, cale gowno, gimnazjum i pojeby z serwera beda grac w shinsoo(krolestwie albanii)

niezly pomysl zeby umiescic takich pajacow w jednym krolestwie

Opublikowano

A SM jeszcze nie oddali żal ich to już po prostu żenada. W piątek pisali, że system gildyjny wyjeb... a do wieczora rozdadzą wszystkim SM. Wczoraj zaś, że system gildyjny się buguje i przekładają start pisząc, że do jutra dodają SM o 16 start. i Znowu 16 start przełożony ddos'y już sam nie wiem co teraz będzie !!!

Na s2 czekali na smy 2 tygodnie wiec siedz cicho i sie modl o smy  dwie sdrowaski powinny pomoc xD

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

krolestwo albanii ja p******e 

No tez mam z tego beke, pewnie nawet nigdy blanta w rece nie mieli a czuja sie albanczykami.

No nic oby o 19 wystartowal, oczywiscie zagram w jino.

Opublikowano

Przelewy robione w piątek przychodzą w poniedziałek więc jeśli taki robiłeś to tak jest. Lub podałeś złe dane w tytule to wtedy wbij na tsa i napisz do azprime. Mi dał sm po tym jak do niego napisałem
Opublikowano

No tez mam z tego beke, pewnie nawet nigdy blanta w rece nie mieli a czuja sie albanczykami.

No nic oby o 19 wystartowal, oczywiscie zagram w jino.

No a jak, taki umpik od razu maryche jaral nie? :D

Opublikowano

Przelewy robione w piątek przychodzą w poniedziałek więc jeśli taki robiłeś to tak jest. Lub podałeś złe dane w tytule to wtedy wbij na tsa i napisz do azprime. Mi dał sm po tym jak do niego napisałem

Robiłem w środę stąd mój bulwers. 

Pisałem na PW, ale nie doczekałem się odpowiedzi nawet nie raczył przeczytać choć sam kazał napisać :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Jesteśmy już przy końcu walki z DDOSami, server wystartuje w ciagu godziny, pamiętajcie robimy to tylko i wyłacznie dla jak najlepszego komfortu Waszej gry.

Opublikowano

Jesteśmy już przy końcu walki z DDOSami, server wystartuje w ciagu godziny, pamiętajcie robimy to tylko i wyłacznie dla jak najlepszego komfortu Waszej gry.

O K***A NIE WIERZE W WAS JESTEŚCIE JEBANYMI KRETYNAMI JUŻ PUSCIŁY MI NERWY I MAM WYJEBANE W TEN SERWER.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

hahahahahahah beka, nie oszukujmy się...

ja też dziękuje ;) miłego czekania na coś czego nie będzie. 

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...