Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

J****y serwer k***a milion opuźnień nie zagram tutaj już prawdopodobnie moi koledzy również a som to bardzo dobzi gracze na ravii 40 lv + na plu to nawet kumpel z militarem biegał więc jak widać bez pierdolenia kozacy ELO NIE POZDRAWIAM

Eee no szacun. Matka pewnie z was dumna jest.

@Topic: Dajcie im ostatnią szanse, myślę że opłaca się zaczekać.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Do wszystkich jebanych kretynów piszących co parę minut to samo: wyjdźcie się przewietrzyć bo widzę, że już wam komputer uderza do głowy. Przestańcie p******** w kółko to samo bo robi się to już po prostu nudne.

Ze wszystkich 27 stron myślę, że góra 3 strony byłyby bez waszego płaczu czy zażaleń. Wystartuje to wystartuje, wasze zdanie o administracji, punktualności czy serwerze wyraziliście już po 10x każdy i myślę, że to wystarczy.

A do innych kretynów piszących, że już nie zagrają, czy że spierdalają z xx osobową ekipą: koło c***a lata to administracji, mi i podejrzewam, że większości tutaj zgromadzonych, nie chcesz grać, to wypierdalaj i tyle.

Mama ci pozwala przeklinać w internecie?

które już levele macie?

Opublikowano

Walka z ddosami i ty w to wierzysz? :D daj sobie spokój :D

z swojego doświadczenia wiem że potrzebowałem 30 min i ani jeden ddos mi nic nie robił. 

Dostałeś DDOSY z kalkulatora albo przez CMD to się dziwisz.. jak byś dostał na ryj taki atak jak oni to by Ci maszyna wybuchła -.- 

x

Opublikowano

juz widze te naglowki w gazetach

grupa przestepcza 'santeria' okradla ponad 2,5 tysiaca osob

Hahaha. Zgasiłeś system. ' grupa przestępcza ' 

Nie, mam dosyć, lepiej niż w kinie na tych komentarzach jest, spamcie dalej, fajnie się to czyta... :D

@Skąd truta?

Opublikowano

INFO Z TS WYSTARTUJE DO 20:00 

Jak myślicie ;d

Opublikowano

Hahaha. Zgasiłeś system. ' grupa przestępcza ' 

Nie, mam dosyć, lepiej niż w kinie na tych komentarzach jest, spamcie dalej, fajnie się to czyta... :D

@Skąd truta?

z ripera ale jej nie dropniesz bo to nie wystartuje :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Eee no szacun. Matka pewnie z was dumna jest.

@Topic: Dajcie im ostatnią szanse, myślę że opłaca się zaczekać.

C**J CI W DUPE CWELU MAM CIE NA CELOWNIKU GÓWNOJADZIE 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

­

Mama ci pozwala przeklinać w internecie?

które już levele macie?

W moim poprzednim poście napisałem już co myślę o takich jak Ty, powtórzę, proponuję wyjść się przewietrzyć bo komputer źle na Ciebie działa.

A teraz wypierdalaj, gimbusiarnia się uaktywnia.

Opublikowano

Ponawiam pytanie skąd tu fmsa zdobyć , pytam poważnie , tylko z bestów?

Tak, z bestów, wodza orków. :> 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Ponawiam pytanie skąd tu fmsa zdobyć , pytam poważnie , tylko z bestów?

Ta tylko besty i pewnie w IMHA

Opublikowano

C**J CI W DUPE CWELU MAM CIE NA CELOWNIKU GÓWNOJADZIE 

Kolego zluzuj majty i spakuj kredki na jutro do szkoły. Raporcik poleciał.

@Skąd lwia zbroja dropi?

Opublikowano

PANOWIE  PO GODZINIE 20:00 Jeśli serwer nie wystartuje będzie promocja na SM -80% ! POLECAM 

@Azprime, dlaczego teamspeak nie chodzi ? wtf? przekladamy start? wtf. ? ale jak to ? mowie matko bosko

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

J****y serwer k***a milion opuźnień nie zagram tutaj już prawdopodobnie moi koledzy również a som to bardzo dobzi gracze na ravii 40 lv + na plu to nawet kumpel z militarem biegał więc jak widać bez pierdolenia kozacy ELO NIE POZDRAWIAM

Na prawde wielkie koksy :D aa radze kupic slownik 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

PANOWIE  PO GODZINIE 20:00 Jeśli serwer nie wystartuje będzie promocja na SM -80% ! POLECAM 

@Azprime, dlaczego teamspeak nie chodzi ? wtf? przekladamy start? wtf. ? ale jak to ? mowie matko bosko

czekam na to  xD  to będzie tak pięknie perfidne. Ale wcale bym się nie zdziwił, gdyby tak było :v a łosie się i tak znajdą. 

x

Opublikowano

skad stalki

Zapewne metki+85 riper i pewnie na dungeonach 

Opublikowano

­

W moim poprzednim poście napisałem już co myślę o takich jak Ty, powtórzę, proponuję wyjść się przewietrzyć bo komputer źle na Ciebie działa.

A teraz wypierdalaj, gimbusiarnia się uaktywnia.

Tyle, że ja nie zagram na serwerze, bo mam życie prywatne. Poza tym nie mam czasu na grę ze względu na pracę. ( w lipcu skończę 21 lat )

Po czym stwierdzasz, że jestem gimbusem? Bo sobie trolluje napalonych metinczyków na jakiś śmieszny serwer metin2? xD

Zapłacę za Twojego psychiatrę, podaj adres.

Opublikowano

Takie moje spostrzeżenie , serwer nie ruszy póki logowanie na stronie nie będzie padało , rozdaną zostaną sm za konkursy , przelewy itp . 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

­

Tyle, że ja nie zagram na serwerze, bo mam życie prywatne. Poza tym nie mam czasu na grę ze względu na pracę. ( w lipcu skończę 21 lat )

Po czym stwierdzasz, że jestem gimbusem? Bo sobie trolluje napalonych metinczyków na jakiś śmieszny serwer metin2? xD

Czy Twój mózg na 100% dobrze działa?

Zapłacę za Twojego psychiatrę, podaj adres.

To tym bardziej jesteś kretynem jeżeli siedzisz tutaj, a nawet nie masz zamiaru wejść na serwer.

Sam sobie człowieku szkodzisz tym co piszesz, a to, że w wieku 21 lat dalej masz takie zajęcia jak "trollowanie przez internet" utwierdza mnie tylko w tym jak bardzo zj****y jesteś.

@Edit

Widzę masz dobre teksty, teraz nawet zaczynam wątpić w Twoje bajeczki ze swoim wiekiem :D

PS. Odjeb się od kubusia bo jest z*******y :*

@Edit2

Widzę srasz tak, że nawet piszesz bezsensowne zdania "na temat" żeby tylko warna nie dostać? No widzę właśnie jak srasz na to forum, j****y kretyn :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...