Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba być chyba fanatykiem, by pomimo ciągłego przekładania startu (oj sporo już tego było) nadal chcieć tu zagrać. Oczywiście dodam, że to baaardzo doświadczony team.

EDIT: Ale przyznam, nieźle się uśmiałem czytając wypowiedzi azprime śmieszka i graczy, trochę wygląda jak parodia :D

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OFICIALNIE

W piatek start bez bugow

Opublikowano

GRottoluje Azprime spierdoliles po calosci.

Bylo takie zainteresowanie, a teraz juz zerowe. Mogles miec dobry serwer, ale nic z tego.

Szkoda czasu na taka Administracje.

Zapraszam na Ter*os

Opublikowano

@Azprime

Szalejesz widze:d no stary Moje gratulacje! :D Tylu kłamstw co dzisiaj jeszcze chyba u ciebie nie słyszałem:d w sumie nie wiem 

bo czasami już nie wiadomo kiedy kłamiesz:D lol :D

i powiem wam że du*a a nie ddosy:d  bugi naprawiajooo

Pozdro :D

56928084622805469272.png

Opublikowano

dobra jednak zagram gdzie indziej ile razy można przekładać start no wy to już pobiliscie rekord guinnessa BYE

Opublikowano

Bylo takie zainteresowanie, a teraz juz zerowe. Mogles miec dobry serwer, ale nic z tego.

Zapraszam na Ter*os

Byl ascarial s1 :) na luzie 1k graczy ale mial ich w dupie błędy na błędzie wtedy zrobil ascarial s2 bo myslal ze wiecej kasy zarobi =).Stawia te servery gdy mu sie kasa zwróci 3x  to juz ma go daleko w dupie server upada robi nowy projekt <_<.  "Przewidywany rework ascariala w kwietniu"  14 czerwiec :D [R.I.P]aa i jego smieszny plan byl na rework za 124 lv 50 smow czy iles :) czyli takie gowno bez eq 124 dostaje tyle sm co 124 z top1 eq  xD

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Japier***le znowu serio ?? 

Może nam k**wa od razu teraz napisz co wymyślisz 19 bo to do ch*ja nie podobne to sie k**wa śmieszne robi i co myślisz że ddosów nie będzie o 19 no to pozdro 600.

Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf SyfSyf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf  Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf Syf (...)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ludzie, nie macie życia ? Chyba lepiej żeby wystartowali poźniej, a bez problemów. Idźcie płakać gdzie indziej, tylko spamujecie, nie wiem czy wszyscy posty nabijają, czy aż tak was dupa boli, że nie pogracie dziś ... 
Ja serwer polecam, podoba mi się i zagram jak kiedyś wystartuje. 

Opublikowano

Zapraszam na Ter*os

facepalm.jpg

Nie mogę opisać słowami twojego toku myślenia ziomek..

To jest tylko kilka godzin... Tyle czekaliście to nie zbawi was te 3 godziny.

I tak każdy hejter wejdzie na serwer gdyby miał nawet ruszyć za tydzień... Więc nwm po co wypisywać te bzdury.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Ludzie, nie macie życia ? Chyba lepiej żeby wystartowali poźniej, a bez problemów. Idźcie płakać gdzie indziej, tylko spamujecie, nie wiem czy wszyscy posty nabijają, czy aż tak was dupa boli, że nie pogracie dziś ... 

Jak bez problemów? Myślisz , że ddosy będą tylko o 16 a o 19 już nie? ... 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

0e1bji.jpg

A Ci hejterzy i tak wlecą, ale na serwer ;d

@anty Na serwer warto poczekac, sam jestem bardzo zdenerwowany tym przekładaniem,  no ale cóż.

Czekam na start ;]

Opublikowano

Chodzi o to że co chwile pojawia się nowy problem. Co dają nową date startu to znowu coś. Tak możemy czekać do następnych wakacji.

Opublikowano

ja mysle ze oni weszli do swiata MATRIX

na matrixa to trzeba sobie zasłużyć  xD

ja bardziej obstawiam wyłudzenie :v

x

Opublikowano

Jednego dnia wszystkim ślina ciekła z japy na widok serwera. Teraz wszyscy nim srają i obrażają Azprima.

Nie wiem i gdzieś to mam, czy to wina Azprima, czy to nagle wam odjebało, ale mam z tego bekę XDDDD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...