Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteśmy już przy końcu walki z DDOSami, server wystartuje w ciagu godziny, pamiętajcie robimy to tylko i wyłacznie dla jak najlepszego komfortu Waszej gry.

Hahaha czyli 20?

Zanim on wystartuje to zdaze sie n.ajebac i wytrzezwiec.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesteśmy już przy końcu walki z DDOSami BUGAMI, server wystartuje w ciagu godziny, pamiętajcie robimy to tylko i wyłacznie dla jak najlepszego komfortu Waszej gry.

Popraw DDosy na Bugi.

wjub1h.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Marycha to jest nic :P

15 min i start ( oby )

pewnie że to jest nic. Wolisz twardsze narkotyczki prawda? Albo jesteś idiotą albo po prostu debilem bez przyszłości, perspektyw, dziewczyny, znajomych dużo by jeszcze wymieniać by szczycić się co to nie paliłeś co to nie brałeś, nawet jeśli to jest prawda to wychodzisz tylko na zwykłego ćpunka.

Opublikowano

Jesteśmy już przy końcu walki z DDOSami, server wystartuje w ciagu godziny, pamiętajcie robimy to tylko i wyłacznie dla jak najlepszego komfortu Waszej gry.

To już jest śmieszne.... Już lepiej przesuńcie ten start na piątek.

b_560_95_1.png

Opublikowano

pewnie że to jest nic. Wolisz twardsze narkotyczki prawda? Albo jesteś idiotą albo po prostu debilem bez przyszłości, perspektyw, dziewczyny, znajomych dużo by jeszcze wymieniać by szczycić się co to nie paliłeś co to nie brałeś, nawet jeśli to jest prawda to wychodzisz tylko na zwykłego ćpunka.

kazdy z perspektywami cpa c***a wiesz 

Opublikowano

Serio, ja pitole. Ja tu czekam na dworze 30 stopni każdy się kąpie, a ja jak idiota zrobiłem sobie kanapki i czekam na start... Cos pieknego.

Dzieki za gre ale chyba odpuszcze. #Jolo.

Opublikowano

18:55 a nawet nie ma zresetowanych postaci etc...  Ciekawe jakie teraz teksty wymyśla :)

461_0xlady.png

Opublikowano

hahahahahahah beka, nie oszukujmy się...

ja też dziękuje ;) miłego czekania na coś czego nie będzie. 

To było napisane godzine temu :D u nich na forum z tego co wiem

spokojnie :D chyba wystartuje

56928084622805469272.png

Opublikowano

czekam tylko na (...) mamy nadzieje, że nam wybaczycie. Robimy to tylko i włącznie dla Was.....

x

Opublikowano

Haha moge robic co mi sie podoba i gowno masz do tego, nie obchodzi mnie twoje zdanie na moj temat, elo.

Opublikowano

Na forum kolejna informacja, startujemy do godziny.. :D

Opublikowano

To było napisane godzine temu :D u nich na forum z tego co wiem

spokojnie :D chyba wystartuje

Nie bo to Game Master na forum napisał o godzinie 18:52.

Japier***e jak można startować z 3 dni i ciągle przesuwać start -.- to już trzeba być chorym po**bem.

ddz8gi.png

Opublikowano

Ten serwer to powinien w prima-aprilis wystartować xD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

OFICJALNE INFO 

W PIĄTEK TZN 20.06 STARTUJEMY BEZ BUGÓW,

Pozdrawiamy Administracja

20.06 ... to masz w sobotę -.-

ddz8gi.png

Opublikowano

18:55 a nawet nie ma zresetowanych postaci etc...  Ciekawe jakie teraz teksty wymyśla :)

CIEKAWE SKĄD WIEDZĄ KIEDY DDOSY USTĄPIĄ :) NA PEWNO TO NIE WYGLĄDA PODEJRZANIE!

Edit. JAK DDOSY USTĄPIĄ TO DOPIERO PEWNIE BĘDĄ W PLIKACH SIĘ BAWIĆ :)

624_03vl88.jpg

461_0xlady.png

Opublikowano

Jesteście k***a nie możliwi spierdalam z tego syfu tym razem na 100% .

idzie ktos ze mną pograć w Cs-go ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...