Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak z tymi ddosami to zapewne jest kłamstwo bo gdyby mieli ddosy to team speaka też by ddosowali a on stoi bez żadnego laga ;)  Kłamstwo za Kłamstwem 

S-

A

N

T

E

R

I

A

i

s

D

o

w

n

B)

ts stoi na netspeak  B)

39c6ab5b0864c.jpg

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no przesada...Trzeba było to wcześniej przewidzieć a nie pizgać zmiane startu co minute...Odpadam..Bajoszka :)

Opublikowano

Ja pie.rdyle ja tu sobie kawe zrobilem na szybko aby o 16 pograc a tu start 19, masakra.

Jak sa ddosy to o 19 zapewne tez beda, lepiej napisac ze dzis nie wystartuje,  napewno tak sie stanie.

O 19 będzie ich jeszcze wiecej, bo ludzie poprzychodzą do domu. ;- )

Opublikowano

Odrazu pisze, nie oplaca sie nawet wchodzic.

Juz na poczatku Administracja dala dupy.

Start byl przelozony 3/4 razy, logowanie nie dzialalo, ale SM mozna bylo kupić.

Azprime, jesteś zerem i tyle.

Chce zarobić na nastepny serwer ascarial rework, tym sie przestanie zajmować.

Tyle w temacie, uj ci w dupe.

Opublikowano

to nie ma nic do tego bo jak by ktoś ddosował to by każdy ich serwer wyebal  B)

Tylko, że serwer gry a serwer teamspeak to dwie inne bajki. A netspeaka nie jes tak łatwo "wygasić".

Opublikowano

Nie rozumiem Was- wolicie grać z lagami tak, ze będzie wywalało Was co pół minuty? No proszę...

Opublikowano

Odrazu pisze, nie oplaca sie nawet wchodzic. Juz na poczatku Administracja dala dupy. Start byl przelozony 3/4 razy, logowanie nie dzialalo, ale SM mozna bylo kupić. Azprime, jesteś zerem i tyle. Chce zarobić na nastepny serwer ascarial rework, tym sie przestanie zajmować. Tyle w temacie, uj ci w dupe.

Jakoś musi utrzymywać swoją Miyoshi. xD

Opublikowano

to nie ma nic do tego bo jak by ktoś ddosował to by każdy ich serwer wyebal  B)

Jeśli ktoś pisze że ddosują maszynę to co ma maszyna wykupiona na jakimś hostingu do maszyny netspeak.

Wiadomo że netspeak pada na liścia a crashuje sie jeszcze szybciej ale mówię że ts stoi na zupełnie czym innym niż strona czy serwer.

Dlatego gdy pada forum ts stoi. elo

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Tylko, że serwer gry a serwer teamspeak to dwie inne bajki. A netspeaka nie jes tak łatwo "wygasić".

ale kolego zobacz na to z innej perspektywy ich "dedykowany" serwer w obecnej chwili nie jest obciążony i też ciężko go wyebac  B)  gdyby było full 2000 tysiące osób to by mogli mieć po serwerze ale niestety oni kłamią ;) a co do innego kolegi to lagi i tak będą bo będą doddosowali podczas grania ;)

pamiętam jak startowały różne serwery w 2012/2013 i strona, dedyk, ts3 i każdy dedyk/vps był wkupiony na innym hostingu i każdego zawsze doddosowali by nie mieli do tego dostępu więc dziwnym trafem tylko pustego dedyka ddosuja ;) a po drugie gdyby był ddosy byście nie zrobili konta na serwerze :) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Napewno o 19 nie będzie ddosów tymbardziej że daliscie o tym info...Będą czy wystartujecie za 30 minut czy za rok...Musiecie to poprostu przetrzymać, a nie przekładać cały czas start...

Opublikowano

Kto chce się założyć że jeśli to coś ruszy to jutro będzie cofka bo jakaś dziura się znajdzie? :D 

x

Opublikowano

Matko czekałem na ten serwer cały weekend .... co za syf się dzieje to ja nie wiem. Ku**a startujecie z serwerem już z 2 dni albo i więcej -_-. Jeśli dzisiaj nie wystartuje to na c*uja taki serwer. Pewnie jeszcze jak wystatruje będzie off bo ddosy bo tu problemy itp ... pewnie za tydzień wystartuje :).

ddz8gi.png

Opublikowano

Wyjdzie pewnie że serwer nie wystartuje przez ten tydzień oni nabiją hajsu z isu nic nie robiąć i potem napiszą że coś sie zjebało i tyle będzie z serwera i z waszych smów

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Znooooowuuuuu... dajcie mi odejść od komputera bo już trzeci dzień siedzę, nawet nie mam czasu na toaletę bo muszę co chwile odświeżać temat... -.-

Opublikowano

Ruszy czy nie ruszy to sie okaze, piz.da w temacie sie zaczyna robic wiec ja bym proponowal zamkniecie tematu do godziny startu.

Opublikowano

Lepszej wymówki nie mogliście mieć xD 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

wiecie.. prawda jest taka, że gdyby wszystko wystartowało zgodnie z podanym czasem, pokazalibyście swoją profesjonalność to i załadowałbym te SM'y za przynajmniej 50zł, bo to nie jest nie wiadomo jaki pieniądz ale teraz nie mam zamiaru nawet 1zł puścić... mimo wszystko czekam bo nie ma nic fajnego metinowego aktualnie. 

i tutaj już nie chodzi o te moje 50zł... ale zapewne bardzo dużo osób myśli podobnie, i wtedy robi się z tego konkretna kwota...

x

Opublikowano

Japierdole, se poczitowałem xD Teraz już naprawdę nie wiem, 4 razy był "przekładany" start i nie wiadomo co o tym myśleć.. Ostatecznie daje czas do 19. Jeśli do tej godziny nic nie wystartuje, to wrzucam te cheaty....(WH/NOK/DMG), bądź, jak pisałem, serwer będzie chuuujowy, to w tym wypadku też wrzucę wam cheaty i będę kontynuował pracę z cheatami pod ten serwer. To do 19.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...