Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem tylko pozdrowić idiotów którzy załadowali SM ;D 

Jak Wam minęła niedziela ? 

siedzenie na forum i czekanie na jakiś pseudo serwer metina ?:D

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

''Ciągle odpieramy ataki i współpracujemy z serwerownią. 

Wszystko idzie w  dobrą stronę, nie martwcie się!''

Martwcie? Przekładacie start już nie wiadomo który raz i karzecie się nam nie martwić? hahaha Ruszcie dupy i wystartujcie z tym gównem bo przekładanie godziny nic nie da

Opublikowano

Ciągle odpieramy ataki i współpracujemy z serwerownią.

Wszystko idzie w dobrą stronę, nie martwcie się!

A kiedy przyznasz SM za konkursy? :C

tenor.gif

Opublikowano

Specjalnie położyłem się spać o 6:00 rano żeby wstać tak koło 18 zagrać lajtowo bo spoty będą pozwalniane a teraz wstaje i jeszcze nic nie ma, lekko się zawiodłem :/

Opublikowano

Japierdole, se poczitowałem xD Teraz już naprawdę nie wiem, 4 razy był "przekładany" start i nie wiadomo co o tym myśleć.. Ostatecznie daje czas do 19. Jeśli do tej godziny nic nie wystartuje, to wrzucam te cheaty....(WH/NOK/DMG), bądź, jak pisałem, serwer będzie chuuujowy, to w tym wypadku też wrzucę wam cheaty i będę kontynuował pracę z cheatami pod ten serwer. To do 19.

Wypowiadasz się jakbyś był kto się na tym naprawde znał(mam na myślimin: Slait,123klo,unpublished,realfreak jesli wiesz wgl kto to jest)a prawda jest taka że takie hacki jak ty robisz to 90% osób umie zrobić tak aby działaly na kliencie jakiegoś serwera. Elo, poćwicz. hahahahahah masakra jak czytam to co piszesz paziu
Opublikowano

haha xD a tak Polecales server haha

I polecam dalej. :)

Tylko trochę to irytujące. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Większego przereklamowanego syfu dawno nie widziałem jeśli na starcie maja problemy z którymi nie potrafią sobie poradzić to niech nawet nie startują bo nie ma sensu

Opublikowano

54min do startu i narazie nie przełożyli po raz szósty go bądźmy dobrej myśli

Opublikowano

54min do startu i narazie nie przełożyli po raz szósty go bądźmy dobrej myśli

zrobią to 5min po 19

x

Opublikowano

z 16 na 19 przedłużyli 5 minut przed 16...

mylisz się chwilę po 15 dodali post na forum że przenoszą start na 19

Opublikowano

K***a, ludzie. Ostatnie kilka stron to marudzenie o tym, że start jest ciągle przekładany. Nie wspominając o tym co się działo w samej zapowiedzi. 

Nie rozumiem tego podejścia. Skoro przekładają, to najwyraźniej muszą przełożyć start. Jest konkurencja, są bugi które wyszły pod sam koniec i wole gdy coś zostanie naprawione przed startem, jak w trakcie grania miałby być robione przerwy techniczne po kilka godzin. Co niektórzy siedzą w temacie Santeri i od kilku dni klepią w kółko to samo że odchodzą, bo nie wystartował w planowaną datę a koniec końców i tak na nim zagrają. Swoją drogą, zmarnowany czas na pisanie tych bredni mogliście chociażby poświęcić na rozdawanie ulotek z Kauflandu żeby zarobić sobie na IS'a, byście chociaż nie płakali o to że ktoś załadował przelew przed startem, kretyni. 

lownfast

Opublikowano

K***a, ludzie. Ostatnie kilka stron to marudzenie o tym, że start jest ciągle przekładany. Nie wspominając o tym co się działo w samej zapowiedzi. 

Nie rozumiem tego podejścia. Skoro przekładają, to najwyraźniej muszą przełożyć start. Jest konkurencja, są bugi które wyszły pod sam koniec i wole gdy coś zostanie naprawione przed startem, jak w trakcie grania miałby być robione przerwy techniczne po kilka godzin. Co niektórzy siedzą w temacie Santeri i od kilku dni klepią w kółko to samo że odchodzą, bo nie wystartował w planowaną datę a koniec końców i tak na nim zagrają. Swoją drogą, zmarnowany czas na pisanie tych bredni mogliście chociażby poświęcić na rozdawanie ulotek z Kauflandu żeby zarobić sobie na IS'a, byście chociaż nie płakali o to że ktoś załadował przelew przed startem, kretyni. 

To się mówi, za tydzień będzie nowy start zapewniający usunięcie wszystkich nie dogodnień a nie co jeden dzień mówią że na następny będzie serwer, powiedz mi jaka w tym logika?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...