Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuję jakiemuś ogar modowi zamknąć ten temat do czasu rozwiązania problemu.. 

Dlaczego? jest sie z  czego pośmiać posty mozna nabic :) kazdy wyraza swoje zdanie o administracji i o serwerze 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

dawajcie bo musze hajs zarobic aby wyjechac na rodos do grecjii szybko bo wolno bo trujonki bo atakujom fast 

kacper chodz na tsa grzywki 

Opublikowano

administrator woził się jakby miał 8 fiutów to teraz narobil sobie wrogow i takie sa efekty, a szkoda bo fajny serwer sie zapowiadal

Opublikowano

Forum właśnie padło "do godziny się wyrobimy" kurcze szkoda serwera...

Opublikowano

­

Mozesz nie zdawac sobie z tego sprawy, ale jestes bardzo zalosny, ponadto jesli faktycznie masz tyle lat zastanow sie nad swoim zyciem, czytajac twoje wypowiedzi odnosze wrazenie, ze ''mam przed soba'' 15latka. Bardzo mozliwe jest to, ze przez ostatnie lata zamiast wydoroslec zatrzymales sie w rozwoju intelektualnym, badz co gorsza jeszcze sie uwsteczniles.

Urzekła mnie Twoja wypowiedź. Wychodzisz czasem na dwór? Bo co nie wejdę na mpc to siedzisz od rana do nocy i wypowiadasz się w każdym temacie związanym z metinem. Serio, nie masz co robić w życiu to się przypierdalasz do kogoś o nic? :D

MPC zeszło na psy przez takie osoby jak Ty, kiedyś tu panował ład i porządek, teraz to jeden wielki śmietnik.

Opublikowano

5 min do startu i forum off xD

Forum działa a co do startu to pewnie o 9 albo 10 

Opublikowano

?Kolega mi to wysłał

Podsłuchałem ich rozmowe na ts3
mówią:"Ale z nich frajerzy ta akcja z sm przed startem to strał w dziesiątkę mamy już 4000zł zamykamy i jebiemy ten syf."

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Zapraszamy do naszej gildii w Shinsoo

Prezentacja: http://forum.santeria.pl/index.php?/topic/382-mysticfalls-razem-ra%C5%BAniej/

Aktualnie jest nas tyle!! Wciąż więcej! :)

1ff8ys.jpg

Powodzonka z komunikacją na wojnach xP

Co do serwera to polecam.

?Kolega mi to wysłał

mówią:"Ale z nich frajerzy ta akcja z sm przed startem to strał w dziesiątkę mamy już 4000zł zamykamy i jebiemy ten syf."

Skisłem xD

#rein

Opublikowano

?Kolega mi to wysłał

A w tej bajce były smoki? :ninja:

Opublikowano

?Kolega mi to wysłał

Daj screna jak ci tak napisal ;)

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

?Kolega mi to wysłał

Twój poziom zrównał się z poziomem podłogi. 

Opublikowano

?Kolega mi to wysłał

Jezeli to prawda to ide pod pociag hehe

Opublikowano

?Kolega mi to wysłał

pewnie szklankę przyłożył do monitora i podsluchiwał ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...