Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spodoba mi się serwer, to zostanę i nie udostępniam haxów(Nie mówię tu tylko o wh itp, mam multihacki itp), jeżeli ten serwer to będzie porażka(PL), to macie haxy.

nie jeden cwaniak taki jak Ty wrzuci niebawem ;)

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

_Homix ale ty tylko dodałeś te haxy do binki a osobno jak wgrasz wh tez będzie działało więc nie wiem czemu piszesz że nie udostepnisz. Wszystko tu pewnie idzie odpalić

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

_Homix ale ty tylko dodałeś te haxy do binki a osobno jak wgrasz wh tez będzie działało więc nie wiem czemu piszesz że nie udostepnisz. Wszystko tu pewnie idzie odpalić

Ja tutaj nie mówię o samym wh... mogę dodać multi hacki itp. (Do binki?) 

Opublikowano

Spodoba mi się serwer, to zostanę i nie udostępniam haxów(Nie mówię tu tylko o wh itp, mam multihacki itp), jeżeli ten serwer to będzie porażka(PL), to macie haxy.

zachowujesz się jakbyś tylko Ty umiał to zrobić :/

co do serwera chętnie zawitam ;) 

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

nie jeden cwaniak taki jak Ty wrzuci niebawem ;)

Wrzucaj śmiało, tylko, że te wasze to mogą po blokować, moje nie, a jeżeli tak, to są na to mniejsze szanse i wątpię, że by taki byle ktoś potrafił takie rzeczy robić :D

Jak już pisałem, róbcie co chcecie -_- Tyle, że większość np. wrzuca wh, a Ja nie tylko wh, tylko wh/dmg/nok i jakieś dodatki.

Opublikowano

Na forum pisali ze start o 19 ;d xD 

Opublikowano

Info z forum

Witajcie gracze, niestety spełniły się nasze najgorsze oczekiwania i nie każdemu podoba się, ze serwer cieszy się takim zainteresowaniem. W związku z tym zmagamy się z serią naprawdę ciężkich DDOSów. Nie tylko jest DDOSowany serwer, ale również nasze prywatne komputery, co skutecznie uniemożliwia nam jakąkolwiek pracę. Dlatego, aby zapewnić Wam jak największy komfort gry jesteśmy zmuszeni przesunąć start na 19.00. Mam nadzieję, że nam wybaczycie i razem z nami będziecie czekali aż będzie możliwa gra bez lagów. Przepraszamy Was najmocniej, Wasz Team Santeria.pl

837371446280124127260.png
Opublikowano

czyli dziś startu nie ma ;)

na 100% o 19:00 znowu coś się stanie... obstawiam, że "maszyna się zepsuje"...

x

Opublikowano

taka cisza... ciekawe czy przygotowani są na odpalenie o tej 16:00...

Start przesunięty na 19, zajrzyj na forum  xD

Opublikowano

Start w piątek bez bugów

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Powiem tak z tymi ddosami to zapewne jest kłamstwo bo gdyby mieli ddosy to team speaka też by ddosowali a on stoi bez żadnego laga ;)  Kłamstwo za Kłamstwem 
S-
A
N
T
E
R

I
A

i

s

D

o

w

n

B)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ja tutaj nie mówię o samym wh... mogę dodać multi hacki itp. (Do binki?) 

Po kilku godzinach ludzie już zrobią hacki do tego serwera, więc się tak nie lansuj bo się posrasz. xD

@Edit

Rzygać się już chcę, to co odpierdalacie. xD

Opublikowano

Wiecie przynajmniej lepiej się bawię czytając wasze komentarze niż jakbym grał w metina ;d

Opublikowano

Wycinanie IP tyle wam zajmuje :D, serio to już się składa na to, że kłamiecie i robiliście serwer 3 dni przed startem.

Opublikowano

Ja pie.rdyle ja tu sobie kawe zrobilem na szybko aby o 16 pograc a tu start 19, masakra.
Jak sa ddosy to o 19 zapewne tez beda, lepiej napisac ze dzis nie wystartuje,  napewno tak sie stanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...