Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie zimniutkie piwka, kupiłem sobie paluszki, zapuściłem muze i miałem nadzieje, że już serwer na 19 się wyrobi i będzie można jakoś spędzić sobie wieczór.
Skoro macie już przesuwać ten start, najlepiej odpalcie go w następny piątek i dopracujcie wszystko na ostatni guzik, rzygać się już chcę to, co odpierdalacie. Tutaj pytanie - ciekawe czemu wy nie potraficie poradzić sobie z atakami, a jakoś inne serwery potrafiły się obronić jak i wystartować. F**k logic.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie płaczcie już, poczekajcie chwilkę - to nie ich wina, że konkurencję ból dupy ściska i nie mogą wystartować bezproblemowo. Serwer wystartuje wkrótce, ja osobiście wole im dać jeszcze jedną szansę, bo serwer miazga.

x

Opublikowano

OFICJALNE INFO 

W PIĄTEK TZN 20.06 STARTUJEMY BEZ BUGÓW,

Pozdrawiamy Administracja

Nie rob ludzi w konia :)

Nigdzie nie ma takiego info.

Opublikowano

Nie płaczcie już, poczekajcie chwilkę - to nie ich wina, że konkurencję ból dupy ściska i nie mogą wystartować bezproblemowo. Serwer wystartuje wkrótce, ja osobiście wole im dać jeszcze jedną szansę, bo serwer miazga.

Niestety, ale dostali już za dużo szans.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Te panie ja już trute dropłem i wbiłem 75 :*

Opublikowano

Walka z ddosami i ty w to wierzysz?:D daj sobie spokój :D 

z swojego doświadczenia wiem że potrzebowałem 30 min i ani jeden ddos mi nic nie robił. 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Jesteśmy już przy końcu walki z DDOSami, server wystartuje w ciagu godziny, pamiętajcie robimy to tylko i wyłacznie dla jak najlepszego komfortu Waszej gry.

4c1e139240_to_zes_dojebala.jpg

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

To nie ich wina? to niech przestaną kłamać w żywe  owczy! od tygodnia czekamy na jakiś śmieszny serwer który jest naprawdę super ale administracja jest zakłamana, leci tylko na hajs ;) położyłem się na dwa h i myślałem że jak wstanę to będzie już serwer no ale niestety ;) Powiem tak ten serwer jest dopiero teraz tworzony w czasie rzeczywistym i dlatego nie startuje w wyznaczonym czasie ;) tej administracji powinniśmy podziękować z tego względu że kłamią, ddosy? chyba z dupy od Boga dostają na pusty serwer ;)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Tera czekam na info start w piątek o 18 przepraszamy za kłopoty ale chcemy wystartować bez lagów żeby wam się przyjemnie grało. 

haha beka

@jak wbijamy skille P ? 

Opublikowano

TAK JAK JUŻ PISAŁEM WCZEŚNIEJ.

AZPRIME TO KUPA :D

MIAL ASCARIAL S1, NIE UMIAL ROZWIAZAC PROBLEMU Z BRYLKAMI, ALE DOROBIL SIE CHLOPAK TO WYLACZYL SERWA.

MIAL ASCARIAL S2, POBANOWALI KONTA, NIBY PISALI ZE TO "WLAM" ALE TO ***NO PRAWDA.- NIE CHCIALO MU SIĘ CZYTAĆ JUŻ WIADOMOŚCI NA E-MAIL I NIE POODBANOWYWAL WSZYSTKICH, A POZNIEJ NAPISAL, ZE BĘDZIE 200-300 GRACZY GRALO, NIE OPLACA SIĘ UTRZYMYWAĆ SERWA- WYLACZYL GO! DOROBIL SIE NA SANTERIE HAHA

TERAZ ROBI SANTERIE- START PRZELOZONY JUZ CHYBA 6 RAZ, LECI W UJA OD POCZATKU. SM NA KONTACH NIE MA, SERWER CIAGLE POBUGOWANY, A NAWET NIE WYSTARTOWAL. TERAZ NIBY MAJA DDOSY, ALE JAKBY TAK BYLO, TO BY FORUM I STRONA GLOWNA NIE DZIALALA. I CO NIBY O 19:00 NIE BYLOBY DDOSOW? wALNIJ SIE W PALE.

NO TO PODSUMOWUJAC, ZNOW DOROBI SIĘ NA SANTERII NA ASCARIAL REWORK I ODPIEPRZY COS PODOBNEGO DO S1/S2 I WYLACZY SERWER, ZROBI NASTEPNY, A JAK NIE WYLACZY, TO CO MYSLICIE, ZE BEDZIE SIE ZAJMOWAL SANTERIA CZY ASCARIAL REWORK?

NIE TRACIC CZASU I NIE DAC MU ZARABIAC.

Opublikowano

Wolałbym szczerą prawdę, niż robienie z nas idiotów. Azprime to samo na ascarialu odjebał wiele rzeczy, obiecywał, pieprzył - nigdy nie był słowny.

Opublikowano

Do wszystkich jebanych kretynów piszących co parę minut to samo: wyjdźcie się przewietrzyć bo widzę, że już wam komputer uderza do głowy. Przestańcie p******** w kółko to samo bo robi się to już po prostu nudne.

Ze wszystkich 27 stron myślę, że góra 3 strony byłyby bez waszego płaczu czy zażaleń. Wystartuje to wystartuje, wasze zdanie o administracji, punktualności czy serwerze wyraziliście już po 10x każdy i myślę, że to wystarczy.

A do innych kretynów piszących, że już nie zagrają, czy że spierdalają z xx osobową ekipą: koło c***a lata to administracji, mi i podejrzewam, że większości tutaj zgromadzonych, nie chcesz grać, to wypierdalaj i tyle.

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, administracja bardzo konkretna, nie zmienia swoich decyzji, czekamy na start  :D

@skąd truta?

Z RIPA tylko i wyłącznie 

Opublikowano

To nie ich wina? to niech przestaną kłamać w żywe  owczy! od tygodnia czekamy na jakiś śmieszny serwer który jest naprawdę super ale administracja jest zakłamana, leci tylko na hajs ;) położyłem się na dwa h i myślałem że jak wstanę to będzie już serwer no ale niestety ;) Powiem tak ten serwer jest dopiero teraz tworzony w czasie rzeczywistym i dlatego nie startuje w wyznaczonym czasie ;) tej administracji powinniśmy podziękować z tego względu że kłamią, ddosy? chyba z dupy od Boga dostają na pusty serwer ;)

Azprima to najwiekszy klamca :D ale im nie przegadasz tak gdy stal s1 tak obiecywal reklame gdy bylo 500 osob azprime zrobil s2.Po paru tygodniach napierdolil wszystkim ze zrobi rework s1 w kwietniu i gdzie ten rework? sracie sie na ten server a zobaczycie ze bedziecie expic a oni zrobia przerwe 20 godzinna nawet nie napisza o tej przerwie na forum a zrobia :).Z petami sie meczyli z tydzien bo nie dzialaly HASZTAG PROFESSIONALNA ADMINISTRACNJA 4 LETNIA.Taka professionalna ze nie sprawdzili bledy skrzynek cala topka sie wybila na bledzie a oni ich nie zbanowali bo smy ladowane bylyy :D i s2 upadl xD

TAK JAK JUŻ PISAŁEM WCZEŚNIEJ. AZPRIME TO KUPA  :D MIAL ASCARIAL S1, NIE UMIAL ROZWIAZAC PROBLEMU Z BRYLKAMI, ALE DOROBIL SIE CHLOPAK TO WYLACZYL SERWA. MIAL ASCARIAL S2, POBANOWALI KONTA, NIBY PISALI ZE TO "WLAM" ALE TO ***NO PRAWDA.- NIE CHCIALO MU SIĘ CZYTAĆ JUŻ WIADOMOŚCI NA E-MAIL I NIE POODBANOWYWAL WSZYSTKICH, A POZNIEJ NAPISAL, ZE BĘDZIE 200-300 GRACZY GRALO, NIE OPLACA SIĘ UTRZYMYWAĆ SERWA- WYLACZYL GO! DOROBIL SIE NA SANTERIE HAHA TERAZ ROBI SANTERIE- START PRZELOZONY JUZ CHYBA 6 RAZ, LECI W UJA OD POCZATKU. SM NA KONTACH NIE MA, SERWER CIAGLE POBUGOWANY, A NAWET NIE WYSTARTOWAL. TERAZ NIBY MAJA DDOSY, ALE JAKBY TAK BYLO, TO BY FORUM I STRONA GLOWNA NIE DZIALALA. I CO NIBY O 19:00 NIE BYLOBY DDOSOW? wALNIJ SIE W PALE. NO TO PODSUMOWUJAC, ZNOW DOROBI SIĘ NA SANTERII NA ASCARIAL REWORK I ODPIEPRZY COS PODOBNEGO DO S1/S2 I WYLACZY SERWER, ZROBI NASTEPNY, A JAK NIE WYLACZY, TO CO MYSLICIE, ZE BEDZIE SIE ZAJMOWAL SANTERIA CZY ASCARIAL REWORK? NIE TRACIC CZASU I NIE DAC MU ZARABIAC.

Swieta prawda :) 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

J****y serwer k***a milion opuźnień nie zagram tutaj już prawdopodobnie moi koledzy również a som to bardzo dobzi gracze na ravii 40 lv + na plu to nawet kumpel z militarem biegał więc jak widać bez pierdolenia kozacy ELO NIE POZDRAWIAM

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zapraszam was tutaj -> sss

Będzie seria z Santerii, 1 odcinek jutro.

PS. Szybko wbije 30lv?

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...