Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakoś nie jarałam się serwerem jak co niektórzy, chcicalam wejsc obczaić, moze zagościc na dłużej.

Jednak jak tak patrze, że znowu start przełożony to jakoś juz nie mam ochoty na gre tutaj.

Niemniej jednak wszystkim życze powodzenia na serwerze. ;)

jbzoKz9.png

Opublikowano

powinni się cieszyć, że nie startuje żaden inny serw w ten weekend bo by tutaj było piękne okrągłe zero. 

x

Opublikowano

Z dnia na dzien coraz wieksze jaja są haha, ciekawe co bedzie po starcie.

''musimy naprawic pewnego buga przez co serwer bedzie off przez tydzien, bardzo nam przykro ze tak wyszlo''

Opublikowano

powinni się cieszyć, że nie startuje żaden inny serw w ten weekend bo by tutaj było piękne okrągłe zero. 

I tak już przez to przekładanie będzie mniej osób...  -.-

jbzoKz9.png

Opublikowano

Z dnia na dzien coraz wieksze jaja są haha, ciekawe co bedzie po starcie.

''musimy naprawic pewnego buga przez co serwer bedzie off przez tydzien, bardzo nam przykro ze tak wyszlo''

Nie ździwiłbym się po tym co oni teraz odpierdalają :D

I tak już przez to przekładanie będzie mniej osób...  -.-

Duuużo mniej gościu... rozumiem raz ewentualnie dwa razy przełożyć start, ale nie aż 5 razy.. totalna porażka z tego serwera wyszła :)

Opublikowano

Już chyba wystarczy tego „Hejtu” wystarczy poczekać na informacje od Administracji serwera, a nie bez sensownie spamić w prezentacji oraz dawać złą reputacje serwerowi.  ;)

Opublikowano

Już chyba wystarczy tego „Hejtu” wystarczy poczekać na informacje od Administracji serwera, a nie bez sensownie spamić w prezentacji oraz dawać złą reputacje serwerowi.  ;)

To nie hejt tylko inni wyrażają swoja opinie  <_<.Sami sobie psuja reputacje przekładając date startu nie powinni dac jedna stala date a nie zmieniac ja 5 razy czy 10 razy

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Reputacje to oni sami sobie zepsuli a nie my im :)

Opublikowano

@eSejusiek nie zgodzę się z Tobą, serwer sam sobie daje złą reputację a na odzew administracji nie ma co liczyć... nawet nie napisali nam tutaj że start jest przełożony. 

Dlaczego mamy milczeć?

Za tą niegodę pewnie dostane karne %, ale taka jest po prostu prawda.

eSejusiek - // Zgadzam się z tobą, ale wyrażanie swojej opinii nie powinno podlegać pod spam oraz wysyłanie głupich memów. @sLnLn

x

Opublikowano

Spodoba mi się serwer, to zostanę i nie udostępniam haxów(Nie mówię tu tylko o wh itp, mam multihacki itp), jeżeli ten serwer to będzie porażka(PL), to macie haxy.

Porażka jest twoje życie nieudaczniku serwer nie wystartował a ty o haxach już mówisz pizdo Ty ebac cie ty ch**ju te swoje "Haxy" wsadź w dupę szmato.

@K I E D Y O F F I C J A L N Y START TEGO K****A SERWERA?

Opublikowano

@eSejusiek nie zgodzę się z Tobą, serwer sam sobie daje złą reputację a na odzew administracji nie ma co liczyć... nawet nie napisali nam tutaj że start jest przełożony. 

Dlaczego mamy milczeć?

Za tą niegodę pewnie dostane karne %, ale taka jest po prostu prawda.

eSejusiek - // Zgadzam się z tobą, ale wyrażanie swojej opinii nie powinno podlegać pod spam oraz wysyłanie głupich memów. @SLnLn 

Czlowieku ty sie ciesz ze azprime napisal tutaj pare postow bo na ascarialu s2  pare osob zrobilo przelewy i nie dostali tych  smow na forum temat napisali i dopiero po tygodniu odpisal :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

a to przepraszam, nie znam sytuacji z "Ascariala s2"

mimo wszystko ja mam nadzieje ze dziś ruszy... inaczej mnie by tu nie było ;D a jeśli administracja jest profesjonalna, to te teksty powinny ich zmotywować.

x

Opublikowano

No ale o przełożenie startu osoby przeglądające mpc dowiedział się od osób przegladajacych forum serwera. Nie od administracji. Dla mnie to jest śmiech na sali co się tu wyprawia

Opublikowano

Jak to o 19 nie wystartuje, to dosłownie yebie ten server. :v 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Ciągle odpieramy ataki i współpracujemy z serwerownią. 

Wszystko idzie w  dobrą stronę, nie martwcie się! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...