Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Radiówka dała rade jednak poszło do 1.5 mb i 8 min i pobrane ale na początku masakra 

Opublikowano

Dzięki @ywyzrk, ja się zawijam, a mi się już pobiera. Na mega nic nie szło :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Macie SM na koncie bo ja w środę wysyłałem i jakoś nie mam nie wiem czy tylko ja czy ktoś też nie ma ?

Dostalem 6 przelewow z błędnymi danymi, być może jeden jest Twój. Zapraszam na PW.

Opublikowano

Bez żadnego przesuwania startu, weźcie ludzie jak wbijecie trochę później to nic się nie stanie a lepiej by wystartował wcześniej. :) 

Opublikowano

Macie SM na koncie bo ja w środę wysyłałem i jakoś nie mam nie wiem czy tylko ja czy ktoś też nie ma ?

Ponoc zaraz po starcie maja byc, ale to sie okaze.

Opublikowano

Widze ze w cliencie nie ma mozliwosci zapisywania danych, dodajcie to bo przy zmienianiu ch te wpisywanie jest poprostu nudne.

Opublikowano

WIEDZE ZE ZAPOWIADA SIE DUZO LUDZI NA TYM SERVIE ILE GDZIES TAK PRZEWIDUJECIE ONLINE PRZY STARCIE?

Zawsze na początku jest dużo graczy bo wchodzą aby obejrzeć ten serwer. Dopiero po 3-/+4 dniach bądź tygodniu można to określić, lel xD

Opublikowano

Widze ze w cliencie nie ma mozliwosci zapisywania danych, dodajcie to bo przy zmienianiu ch te wpisywanie jest poprostu nudne.

Po pierwszym wpisaniu same sie zapisuja <3

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Kiedy bedzie mozliwosc zobaczenia cen w isie ?

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...