Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Obiecana lista YouTuberów, którzy zawitają u nas na serwerze:

DIIIM2

Tream (najprawdopodobniej)

Sh4ake

ZabQ

Harper

RabbitX

Zalegalizowany

MrAr3lek

Małysz

Siembid

xMateo

Bubbex

Hotovsky

Adas

Hajki

Dezan

KozaKE
Opublikowano

DIIIM2
Sh4ake
ZabQ
Harper
RabbitX
Zalegalizowany
MrAr3lek
Małysz
Siembid
xMateo
Bubbex
Hotovsky
Adas
Hajki
Dezan
KozaKE

I pewnie dla nich nieograniczone smy, bo gdzie by jutuber gral bez isa.... Pozniej odskocza zwyklemu graczowi na miesiac grania ;(

Opublikowano

I pewnie dla nich nieograniczone smy, bo gdzie by jutuber gral bez isa.... Pozniej odskocza zwyklemu graczowi na miesiac grania ;(

Każdy YouTuber z listy, ktora wymienilem, bez wyjatku, czy ma 2000 subow, czy 20000 otrzymuje od nas raz na trzy odcinki kod za 30 zł + co odcinek 5 kodow dla widzow za 3,69 pln. Kto na to nie przystaje, po prostu nie nagrywa, dlatego niema tu paru osob. 

Opublikowano

Każdy YouTuber z listy, ktora wymienilem, bez wyjatku, czy ma 2000 subow, czy 20000 otrzymuje od nas raz na trzy odcinki kod za 30 zł + co odcinek 5 kodow dla widzow za 3,69 pln. Kto na to nie przystaje, po prostu nie nagrywa, dlatego niema tu paru osob. 

No i dobrze. Pewnie chodzi ci o respekta. On pewnie bez nieograniczonych sm by nie nagrywal. Patrzac na jego filmiki to nawet itemy metalami ulepsza, zluzywa ich na odcinek po 20 gdzie na roznych serwach sa w isie po okolo 10 zl... I zadowolony pozniej ze kozak To byloby bez sensu

Opublikowano

Azprime zapomniales dodac ze dostana free EQ tak jak harper i paru innych na ascarialu

Oskarżenia niepoparte dowodami są nic nie warte.­

tenor.gif

Opublikowano

Grałem na ascarial s1 i s2 na obu serwerach grało mi się z*********e więc mam nadzieję że tutaj też. :)

Jest możliwość wytwarzania medalu bohatera w grze? 

Co ile medale? (nie doczytałem) Maks lvl konia 30? :) 

Opublikowano

Grałem na ascarial s1 i s2 na obu serwerach grało mi się z*********e więc mam nadzieję że tutaj też. :)

Jest możliwość wytwarzania medalu bohatera w grze? 

Co ile medale? (nie doczytałem) Maks lvl konia 30? :)

Medalu Bohateria nie ma, poniewaz sa bonusy za dungeony poziomowe. Medale czytamy bez ograniczenia czasowego, max level konia - 30.

Opublikowano

DIIIM2
Sh4ake
ZabQ
Harper
RabbitX
Zalegalizowany
MrAr3lek
Małysz
Siembid
xMateo
Bubbex
Hotovsky
Adas
Hajki
Dezan
KozaKE

Brakuje tutaj jednej osoby która zachęci więcej graczy niż Ci wyżej wymienieni razem wzięci.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

­

Brakuje tutaj jednej osoby która zachęci więcej graczy niż Ci wyżej wymienieni razem wzięci.

Azprime na pewno pisał do Wallandera, więc jakieś powody ma, że nie będzie tu nagrywać. Może ma już zaplanowaną serię, albo Azprime kupi u niego reklamę np. po kilku miesiącach jak graczy będzie trochę mniej.

tenor.gif

Opublikowano

­

Azprime na pewno pisał do Wallandera, więc jakieś powody ma, że nie będzie tu nagrywać. Może ma już zaplanowaną serię, albo Azprime kupi u niego reklamę np. po kilku miesiącach jak graczy będzie trochę mniej.

Wallander będzie prowadził kanał z prywatnymi serwerami do końca wakacji. Więc teraz na jego kanale pojawi się ostatnia seria.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

kur znowu ten zyebany ostatni set broni nie stac was na nic lepszego?

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Wallander sam sobie wybiera serwery, a następnie kontaktuje sie z administracja wybranego projektu, gdybym nawet zaoferował mu 2000 zł od odcinka niczym bo to nie poskutkowało. Pisał do mnie wczoraj w nocy, moze cos z tego będzie ;) Póki co robimy swoje. 

Opublikowano

DIIIM2
Sh4ake
ZabQ
Harper
RabbitX
Zalegalizowany
MrAr3lek
Małysz
Siembid
xMateo
Bubbex
Hotovsky
Adas
Hajki
Dezan
KozaKE

Powiedz mi co to da ?

Nic nie da. Bo metin zszedł na psy ,a jak ktoś gra to siedzi na mpc, a nie oglądają youtuberów , którzy i tak zapraszają na mpc do zobaczenia prezentacji.

Jakbyś wynajął kogoś kto ma ponad 300k subów to wtedy można nazwać to reklamą , a nie takich co ledwo ledwo mają te  1k subów.

za tych wszystkich amatorów wynająć z 4 osoby ponad 300k suby , wtedy będą widoczne efekty. :)

img12grosikow.gif

Opublikowano

Powiedz mi co to da ?

Nic nie da. Bo metin zszedł na psy ,a jak ktoś gra to siedzi na mpc, a nie oglądają youtuberów , którzy i tak zapraszają na mpc do zobaczenia prezentacji.

Jakbyś wynajął kogoś kto ma ponad 300k subów to wtedy można nazwać to reklamą , a nie takich co ledwo ledwo mają te  1k subów.

za tych wszystkich amatorów wynająć z 4 osoby ponad 300k suby , wtedy będą widoczne efekty. :)

Powiedz mi, ile robiłeś serwerów, aby oceniać, czy dana reklama przynosi rezultaty?

Bardzo dużo da. Z reguły YouTuberzy, których wymieniłeś, mają ściśle wyznaczony content, odbiorców Metina jest u nich niezwykle mało, co pokazał jakiś czas temu chociażby Gimper.  Jeśli dla Ciebie DIII, Tream, Małysz i pare innych osob, sa amatorami w dziale metina, to nie mam pytan. Na przyszłość mała rada, nie wypowiadaj się na temat, na który nie masz najmniejszego pojęcia. 

Opublikowano

­

Powiedz mi co to da ?

Wolisz YouTubera 300k widzów, który wgl. nie zna się na grze i mającego 500 widzów grających w Metina, czy YouTubera 3k widzów, który gra w tą grę 7 lat i ma samych widzów z Metina? I jak myślisz, ile by wziął za odcinek ten pierwszy? ;)

tenor.gif

Opublikowano

Powiedz mi co to da ?

Chyba gówno wiesz o robieniu reklamy, a się udzielasz ^^.

Było już kilka takich przypadków gdzie np MPCforum miał reklamę u Grzesia (film zobaczono 870k razy), czy ravia u isamu (s1 spoko, 2-3k online, ale s2 porażka), a ludzi nie było więcej niż na serwerach, gdzie nagrywało 5 jutuberów po 2k subów każdy.

Reklamę od tych wszystkich wyżej wymienionych + może Wallandera przebiłaby może jakaś czołówka polskiego YT, a na to nie ma szans, no chyba że zapłaciłbyś ze 20 tysięcy zł za mierną reklamę, wtedy może by się zgodzili nagrać jakieś "zaproszenie" albo trailer z serwera i na tym by się skończyło.

Następnym razem zanim zaczniesz pieprzyć głupoty to proszę Cię, dowiedz się jak to działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...