Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedz mi co to da ?

Nic nie da. Bo metin zszedł na psy ,a jak ktoś gra to siedzi na mpc, a nie oglądają youtuberów , którzy i tak zapraszają na mpc do zobaczenia prezentacji.

Jakbyś wynajął kogoś kto ma ponad 300k subów to wtedy można nazwać to reklamą , a nie takich co ledwo ledwo mają te  1k subów.

za tych wszystkich amatorów wynająć z 4 osoby ponad 300k suby , wtedy będą widoczne efekty. :)

Kurde, ostatnimi czasy przeglądając tematy widzę niewiedzę i gówno.

Czy jest sposób na łatwiejszy przegląd serwera, niż film z perspektywy gracza?

Spójrz na to z innej strony.

Nawet parę K widzów dużo może zmienić.

Gdy Wallander grał na Ascarialu, tyle było ludzi, że nawet licznika nie trzeba było podkręcać.

Pamiętam, jak Żiżej reklamował Moy*sa. Filmy były tak mało popularne, a teraz? Gówno. Ni widu, ni słychu.

Reklamy u większych youtuberów powodują szybki wzrost graczy, ale na chwilę. Potem są pustki.

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu wy nie zrobicie max 3 pety tylko napierdalacie te klasowe aby więcej hajsu wpadło ? Zamiast zrobić 1 peta do pvp i jednego do expa to nie musi ich być 5 lub więcej...Ciekawi mnie po ile pet będzie kosztował w is 

Opublikowano

­

Być może nie zauwazylem ale ponawiam,mozna SM bd doladowywać zza granicy???

Tak, będzie można płacić w euro i dolarach.

Czemu wy nie zrobicie max 3 pety tylko napierdalacie te klasowe aby więcej hajsu wpadło ? Zamiast zrobić 1 peta do pvp i jednego do expa to nie musi ich być 5 lub więcej...Ciekawi mnie po ile pet będzie kosztował w is

Bodajże 30zł SMS'em.

Btw. pety masz tak:

- 1 do expa;

- 2 do PvP (po 2 rodzaje dla różnych klas);

- 1 na wojny.

A na lvlu takim, że będą Ci potrzebne te pety to spokojnie sobie zarobisz na nie ;)

tenor.gif

Opublikowano

­

Tak, będzie można płacić w euro i dolarach.

W funtach, złocie i dolarach :D pzdr dla kumatych.

Co z tym WO? dlaczego tam jest taki słaby drop? 

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Z*******a prezentacja. Sam serwer wydaje mi się być na wysokim poziomie. Tak z ciekawości, ile ludzi na starcie? Było te 5k? xD

Powodzenia! ;)

Opublikowano

Z*******a prezentacja. Sam serwer wydaje mi się być na wysokim poziomie. Tak z ciekawości, ile ludzi na starcie? Było te 5k? xD

Powodzenia! ;)

Start 12.06.2015r także bierz ekipę i wbijaj. A co do 5k to przekonasz się 12 :P

Opublikowano

Co wy tak panikujecie z tą reklamą. Będzie sporo graczy spokojnie bo jest  coraz to większe zainteresowanie , ci youtuberzy powinni trailery nagrywać , wtedy na starcie wbije sporo osób.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co wy tak panikujecie z tą reklamą. Będzie sporo graczy spokojnie bo jest  coraz to większe zainteresowanie , ci youtuberzy powinni trailery nagrywać , wtedy na starcie wbije sporo osób.

Trailer da tyle co nagranie prezentacji, czyli nic. Ale widać, że gracze będą, na samym fanpage'u prawie 1200 like'ów ^^

tenor.gif

Opublikowano

Trailer da tyle co nagranie prezentacji, czyli nic. Ale widać, że gracze będą, na samym fanpage'u prawie 1200 like'ów ^^

Co ty piszesz?  Odcinek youtubera z trailerem rozpowszechnienia informacje o stracie serwera. Jeszcze sporo ludzi nie wie o tym projekcie a każdy z youtuberów który by nagrywał trailer czy tam wrzucał gotowy , daje możliwość dla szerszej ilości graczy dowiedzenie się o serwerze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co ty piszesz?  Odcinek youtubera z trailerem rozpowszechnienia informacje o stracie serwera. Jeszcze sporo ludzi nie wie o tym projekcie a każdy z youtuberów który by nagrywał trailer czy tam wrzucał gotowy , daje możliwość dla szerszej ilości graczy dowiedzenie się o serwerze.

I co Ci z tego, że będą wiedzieć o serwerze, skoro teraz nastała moda na chodzenie z serwera na serwer za swoim ulubionym YouTuberem?

tenor.gif

Opublikowano

Fajny serwer na pewno wbije, ale błagam was Administracjo gdy wbijecie do gry nie rzucajcie tekstami Gangu Plebanii... (nwm czym wy sie jaracie, tym ze robią poduszki dla małych dzieciaczków gang albanii, tym, że w podstawówce na dyskotece włączyli se 12latki pizde nad głową?) :v

Troche to dziwne jak na ogarnięty serwer, poważny, prowadzony przez mam nadzieje dojrzałych ludzi, wyskakuje jakieś KRÓLESTWO ALBANII z maską jak kałena i kolorami jak DII (xDDDDD)

Bez hejtu nie dawajcie mi bana na start dlatego, że gardze tą plebanią.

Będzie płatność pejsejfem? :v

Będzie możliwość zmiany czcionki na małą/dużą (działające, nie jak na innych serwerach tylko pisze a ch*ja daje)

Pozdrawiam 

ADVSWVG

Opublikowano

To tylko taki żart, spokojnie :D

Co do płatności z tego co wiem, to przy starcie nie będzie, dopiero prawdopodobnie po jakimś czasie : )

Opublikowano

I co Ci z tego, że będą wiedzieć o serwerze, skoro teraz nastała moda na chodzenie z serwera na serwer za swoim ulubionym YouTuberem?

Chyba ty taką modę tworzysz albo jakieś dzieci.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chyba ty taką modę tworzysz albo jakieś dzieci.

To Ty grasz na privach? Nie widzisz tego, że jak YouTuber skończy serię z jakiegoś serwera to nagle jest wielki spadek graczy? ;x­

tenor.gif

Opublikowano

To Ty grasz na privach? Nie widzisz tego, że jak YouTuber skończy serię z jakiegoś serwera to nagle jest wielki spadek graczy? ;x­

Dlatego każdego youtubera powinno się zdegradować.. Wtedy ludzie zaczną znowu mieć swój rozum i bd grali tam gdzie bd chcieli a nie tam gdzie ich yt zagra.

Opublikowano

Ja wiem, że youtuberzy dużo dają, dobra reklama i cieszę się, jeśli nagrywają, ale szczerze mówiąc mam to w dupie, czy sobie pójdą na inny serwer, ja sam sobą kieruję i sam wybieram serwery. Tak samo w przypadku królestwa Albanii. Nie lubię Gangu Albanii, a przynajmniej nie przepadam i nie słucham, chociaż ten cały Gang mnie już denerwuje, że każdy się tym tak jara... To prawda, nie lubię, ale i tak idę do królestwa Albanii, ale tylko dlatego, że to Shinsoo, a ja w Shinsoo gram zawsze B), więc to, że zmienią nazwę królestwa to mnie mało obchodzi :)

Ale serwer oczywiście pro i będę grać i polecam wszystkim <3

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

To Ty grasz na privach? Nie widzisz tego, że jak YouTuber skończy serię z jakiegoś serwera to nagle jest wielki spadek graczy? ;

Zbyt ogólnie to odbierasz ,  załóżmy jakiś youtuber skończy serie a jest to przeważnie po miesiącu / dwóch , to mimowolnie i tak spadnie ilość graczy bo się serwer nudzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A nie zauważyłeś tego że te spadki są spowodowane tym że ogólnie cała reklama kończy się dla serwera? Często w parze idzie też z tym brak zainteresowania się serwerem przez administrację oraz brak jakiś aktualizacji które urozmaiciły by grę na serwerze. ;) 

Jeśli serwer będzie ciągle aktualizowany ( nie chodzi o takie aktualizowanie jakie było na s1/s2 ascarial gdzie aktualizacje były pobugowane i wprowadzane miesiącami często ) to będzie na nim cały czas utrzymywała się dość stabilna liczba graczy. :) 

Opublikowano

Dokładnie ;) Częste aktualizacje, eventy czy też wizyty GM'ow to klucz do sukcesu. Przykładem jest virtual.

Opublikowano

Tralalalla, zapraszam na forum! Jest nas coraz więcej tam ! :D 

Server polecam, i zagram. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

@3lDiablo zgadzam się w 100% i także wydaje mi się ze serwer będzie godny polecenia ;) 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Ja tam nie znajde czasu na granie w metina w wakacje, anyway polecam serwer.

Stay Trippin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...