Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przesadzaj to tylko gra -.-

Co z tego , że to gra. Jakiś poziom reprezentować trzeba w każdej dziedzinie życia. Tym bardziej w takich grach. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, nie wiem w sumie czy mam Cie pocisnąć czy co zrobić. Tak naprawdę c**j Cie powinno interesować co robił gdy startowało s2. Sponsor/pomysłodawca nie musi być przy starcie, to osoba odpowiedzialna za techniczną sprawę serwera jest bardziej potrzebna. Nie powinieneś też rozliczać go z tego co mówił, czy kłamał itd bo to już jego sprawa, a podejrzewam że te "kłamstwa" to było w większości przeliczenie możliwości teamu. Swoją drogą, jak już mówisz że piliśmy to hehehe, normalne chłopaki czasem lubimy popić i chyba żaden serwer, który robiliśmy nie obył się bez picia. xp

Powodzenia koledzy.

@Endymion 

Już w pierwszym zdaniu zachowujesz się jak dziecko z JP armi:D może Faktycznie należysz do niej? 

Nie bredź mi tu głupot bo to już nie jest śmieszne a raczej głupie jak u was KŁAMSTWO TO SPOSÓB ŻYCIA! :D

Azprime AscarialaS2 był głównym założycielem. więc powinien być na starcie! a on wgl nic sie nie odzywał :P dopiero

wtedy jak padły zdj że pije z Tobą to pisaliście że jest to podrobione a teraz wychodzi na jaw że to jednak prawda była.

Tak masz rację to jego sprawa, a to jest Forum dodał "Temat" więc mam prawo się wypowiadać/oceniać/dyskutować bo po to jest to forum, Prawda? :D

te "Kłamstwa" to nie było w większości przeliczenia możliwości teamu  tylko Azprime sam już nie wiedział jak ma kłamać.

Proszę bardzo dowód że azprime na ascarialS2 był założycielem.

@Endymion

66233296884314743408.png

56928084622805469272.png

Opublikowano

Mam pytanko będzie płatność paysafecard ?

Prawdopodobnie będzie :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

ale beka jak ci wszyscy developerzy metina czyt. szagi etc wypowiadają się na temat serwera a większość rzeczy na serwerze mają kupiona, bezbeki

serwer polecam - moze zagram, drop i exp jest porównywalny do ascariala s1?

@Endymion 

Już w pierwszym zdaniu zachowujesz się jak dziecko z JP armi:D może Faktycznie należysz do niej? 

Nie bredź mi tu głupot bo to już nie jest śmieszne a raczej głupie jak u was KŁAMSTWO TO SPOSÓB ŻYCIA! :D

Azprime AscarialaS2 był głównym założycielem. więc powinien być na starcie! a on wgl nic sie nie odzywał :P dopiero

wtedy jak padły zdj że pije z Tobą to pisaliście że jest to podrobione a teraz wychodzi na jaw że to jednak prawda była.

Tak masz rację to jego sprawa, a to jest Forum dodał "Temat" więc mam prawo się wypowiadać/oceniać/dyskutować bo po to jest to forum, Prawda? :D

te "Kłamstwa" to nie było w większości przeliczenia możliwości teamu  tylko Azprime sam już nie wiedział jak ma kłamać.

Proszę bardzo dowód że azprime na ascarialS2 był założycielem.

@Endymion

66233296884314743408.png

ty sam z siebie robisz idiote

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Corvn twoje zaangażowanie w tym wszystkim zapewne wynika z tego , że powstaje twój serwer i ta zapowiedź robi mu konkurencję. Nikt nie jest idealny i azprime na pewno ma trochę " grzeszków metinowych " w ogólnym rozrachunku , co nie zmienia faktu , że serwer zapowiada się ciekawie. Oczywistą sprawą jest to , że głównym motywem założenia takiego serwera jest zarobek , ale jak to azprime wyżej dobrze ujął , on za to gwarantuje graczom i przyszłym sponsorom kawał dobrej rozrywki .  Także , jakbyś już mógł , to skończ  dyskusję na temat azprime i jego charakterystyki . 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ty sam z siebie robisz idiote

­

Mówi to "Technik" ? Założyciel serwera? który nawet SYSERR'A nie umie ogarnąć :D  no ku* sikłem:D 

Dobra wez wyjdz bo tylko obciach sobie robisz:d 

Preclu :D<3

@PoeeR

Nie chodzi mi o serwer mój, bo przecież Poleciłem ten serwer! zle mnie zrozumiał Azprime, i wali spine do mnie 

i kłamie, to musiałem jakoś zareagować.

To napisałem w pierwszym poście. 

Serwer Polecam.  

56928084622805469272.png

Opublikowano

czekamy na serwer.. jak dla mnie 10/10, oczywiście że polecam  ;)

Opublikowano

Serwer odje*any w kosmos, szkoda, że start dopiero 12, ale co zrobisz trzeba czekać, bo same syfy na rynku.

Proszę jak już zrobiliscie Królestwo Albanii to zróbcie Królestwo Plebanii :)  Plebańczycy VS Albańczycy  ~ i wszystko jasne :D

Królestwa Plebanii nie bedzie ze wzgledu na osoby, ktore nie przepadają za Gangiem Albanii, trzeba też trochę patrzeć pod ich kątem więc zostawiamy Jinno.

GORDONIX - To jest serwer HARD? 

Qlimax - Here

Medium z domieszką Easy i Harda, tak jak masz napisane w prezentacji.

Mam pytanko będzie płatność paysafecard ?

Póki co wszystko wskazuje na to, że na starcie jej nie będzie, aczkolwiek po starcie tak.

Opublikowano

Serwer jest na prawde z*******y ! Tylko nie spierdolcie nic na starcie no bedzie lipa ... lepiej poczekajcie ze startem z 2/3 dni ale zrobcie go profesjonalnie ;)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Juz widze, ze Azprime znow leci w uja...

Nie polecam ;) Administracja nic nie umie, ascarial s1 wylaczyli, bo buga z brylkami nie umieli naprawic, s2 bo pobanowali konta pozniej pisza, ze nikt ni9e chce juz tam grac, a nie odbanowali duzo kont. Tak samo teraz, start mial byc 6 czerwca, teraz 12? Nie polecam.

Opublikowano

­

Juz widze, ze Azprime znow leci w uja... Nie polecam ;) Administracja nic nie umie, ascarial s1 wylaczyli, bo buga z brylkami nie umieli naprawic, s2 bo pobanowali konta pozniej pisza, ze nikt ni9e chce juz tam grac, a nie odbanowali duzo kont. Tak samo teraz, start mial byc 6 czerwca, teraz 12? Nie polecam.

Przesunęli, żeby serwer był bardziej dopracowany. A na asca* s1 podobno poprzedni technicy tak wszystko pobugowali, że nie dało się naprawić ^^.

tenor.gif

Opublikowano

Gowno prawda. Jakby mieli dobrych technikow, to by umieli zrobic.

Tak samo z s2 robili, obiecywali jakies skrzynki, a ich nie dali.

Wbije zobaczyc jak bedzie z serwerem, ale wiem, ze Azprime sie dorobi i wylaczy go niedlugo ;)

Opublikowano

Gowno prawda. Jakby mieli dobrych technikow, to by umieli zrobic. Tak samo z s2 robili, obiecywali jakies skrzynki, a ich nie dali. Wbije zobaczyc jak bedzie z serwerem, ale wiem, ze Azprime sie dorobi i wylaczy go niedlugo ;)

Ascarial s2 robił Vitron, Santerie robi Asparte. Na przyszlość zanim zaczniesz pisać głupoty poczytaj sobie troche.

Opublikowano

Serwer jest na prawde z*******y ! Tylko nie spierdolcie nic na starcie no bedzie lipa ... lepiej poczekajcie ze startem z 2/3 dni ale zrobcie go profesjonalnie ;)

Czekają ze startem nie 2/3 dni lecz 6, bo start miał być 6 czerwca :P więc wszystko powinno być dopracowane i stabilne.

Juz widze, ze Azprime znow leci w uja... Nie polecam ;) Administracja nic nie umie, ascarial s1 wylaczyli, bo buga z brylkami nie umieli naprawic, s2 bo pobanowali konta pozniej pisza, ze nikt ni9e chce juz tam grac, a nie odbanowali duzo kont. Tak samo teraz, start mial byc 6 czerwca, teraz 12? Nie polecam.

To, że start został przesunięty to tylko kwestia tego, że administracja się troszczy o serwer. Po co mają otwierać 6 czerwca z bugami, skoro mogą otworzyć 12 tak, aby grało się przyjemnie ? Trochę trzeba myśleć...

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Negatywne opinie o serwerze i tak za bardzo nic nie wnoszą , bowiem na serwerze będzie spokojnie z 1.5k graczy , przynajmniej tak mi się wydaję. Na samym fejsbuku już jest juz 1.1 k polubień .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Negatywne opinie o serwerze i tak za bardzo nic nie wnoszą , bowiem na serwerze będzie spokojnie z 1.5k graczy , przynajmniej tak mi się wydaję. Na samym fejsbuku już jest juz 1.1 k polubień .

Porównaj sobie stosunek opinii pozytywnych na poprzednich stronach, do negatywnych. ;) 

Opublikowano

Dla przypomnienia na Ascarialu s2 miało być 5k graczy, jak się skończyło? 

Może i bym zagrał, ale z inną administracją. Do tej nie mam przekonania. 

Opublikowano

Porównaj sobie stosunek opinii pozytywnych na poprzednich stronach, do negatywnych. ;)

Nie muszę , z tym , że przeważnie jest więcej pozytywnych niż negatywnych na każdej prezentacji . 

PS. Krecik nie płacz , tylko wbijaj :D EQ NIE BĘDĄ ROZDAWAĆ , JEDYNIE CZEGO MOŻESZ SIĘ OBAWIAĆ TO ZAMKNIĘCIA SERWA PO 3 miesiącach :D albo bugi jakieś, których nie ogarną :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja nie zagram bo to taki kolejny ascarial. Mam już dość takich serwerów ja i wielu innych graczy chcemy czegoś jak za dawnych lat. Bez zbędnych nowości bez setek wierzchowcow kostiumów i poetów. Czegoś jak tiveria lub metin 2009/2010.

Opublikowano

Ja nie zagram bo to taki kolejny ascarial. Mam już dość takich serwerów ja i wielu innych graczy chcemy czegoś jak za dawnych lat. Bez zbędnych nowości bez setek wierzchowcow kostiumów i poetów. Czegoś jak tiveria lub metin 2009/2010.

Niestety taki  metin się bardzo szybko nudzi , wbijasz lvl , pozostają wojny i zmieniasz serwer. Potrzebne są nowości aby umilić czas graczom i troszkę urozmaicić grę.  Nawet gdyby taki serwer był to i tak byś tam długo nie pograł bo ty wspominasz metina za najlepszych czasów , kiedy człowiek był młodszy , inaczej na wszystko patrzył i tu nie chodzi o serwer czy tam co na nim było tylko o wspomnienia z dawnych lat.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

­

Niestety taki  metin się bardzo szybko nudzi , wbijasz lvl , pozostają wojny i zmieniasz serwer. Potrzebne są nowości aby umilić czas graczom i troszkę urozmaicić grę.  Nawet gdyby taki serwer był to i tak byś tam długo nie pograł bo ty wspominasz metina za najlepszych czasów , kiedy człowiek był młodszy , inaczej na wszystko patrzył i tu nie chodzi o serwer czy tam co na nim było tylko o wspomnienia z dawnych lat.

Ludzie chcą nowości, a zapominają, że głównie w Metinie chodzi o rywalizację, o pvp. KAŻDY youtuber, jak i większość graczy w Metinie widzi taki schemat:

wejść na serwer > expić, dropić > jeszcze więcej expić i dropić > zrobić eq > wbić max lvl > zrobić parę PvP i skończyć grę.

@Azprime dobry pomysł z tym, że jakby miał być wilkołak to po 2 msc. jak już ludzi będzie trochę mniej. I topka będzie miała zajęcie, żeby wyexpić likany i graczy przybędzie, bo to super mega fajna nowość :v

tenor.gif

Opublikowano

Co ty gadasz ? jakos na pl'u sie gralo po 3/4 lata i bylo co robic ... kwestia tego co w jaki sposob sie zdobywa bo lvl mozna wyexpic a zrobic eq i skile to swoja droga to dodawalo blasu na pl'u ze mialo sie np. mentala silne g duchowe m7 czy cos jakas parte wykuta na dt do +8 i czlowiek sie cieszyl z gry tak samo powinno byc tutaj i mam nadzieje ze b edzie chociaz ciut podobnie

Ja na pewno zawitam aby sie przekonac bo jakos mi zwisa opinia innych skad mozecie wiedziec jak bedzie teraz ? pierdolenie 3 przez 3 ...

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...