Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to oczywiste , że jak wystawie sklep to będę dostawał yangi , tylko nasuwa się pytanie czy aby każdy wystawia sklep z wartościowymi itemami ? Bo ja grałem już na kilku podobnych privach to przeważnie wymieniałem się z gościem item za item lub kilka przedmiotów za jeden , nikt za yangi nie chciał sprzedawać bo w pewnym momencie yangi stają się bezwartościowe a handluje się np azarelką czy tam np zmiankami , dodaniami albo kostiumami .

W pewnym momencie, a nie w pierwszym tygodniu serwera, lol

Po za tym czy ty wierzysz, że każde ku, egzo, rada, bodzio czy cokolwiek wszyscy będą wymieniali za itemki ? 

Gdy yangi stają sie mniej wartościowe wtedy cena w yangach przedmiotu rośnie. Nigdy nie wykluczy się z handlu yangów..

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W pewnym momencie, a nie w pierwszym tygodniu serwera, lol

Po za tym czy ty wierzysz, że każde ku, egzo, rada, bodzio czy cokolwiek wszyscy będą wymieniali za itemki ? 

Gdy yangi stają sie mniej wartościowe wtedy cena w yangach przedmiotu rośnie. Nigdy nie wykluczy się z handlu yangów..

Masz rację , nie wyklucza się z handlu yangów lecz już nawet po kilku dniach za yangi można kupic mniej wartościowe rzeczy niż jeżeli wymienić to za jakiś przedmiot.  Chyba , że trafisz na jakiegoś noobka za przeproszeniem :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Narzekacie na IS to podropcie dużo na początku serwera, obstawiam, że w pierwszy i drugi dzień ludzie będą dawać pety i wierzchowce z IS za fms+9 itp. ^^­

tenor.gif

Opublikowano

Przecież możesz iść do Jinno i lać Albańczyków :D

Chyba , że lubisz schinsoo to już większy problem faktycznie bo i ja nie nie jestem za gangiem albanii z tym , że ja i tak jinno to mi to obojętne w sumie :D

Masz racje :D Caly ten Gang Albanii to jakis pomylony shit. Pewnie cale to gowno bedzie w BGM ;)

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Masz racje :D Caly ten Gang Albanii to jakis pomylony s**t. Pewnie cale to gowno bedzie w BGM ;)

Jakim BGM? Ja tam mam zamiar lać tych albańczyków :D

EDIT Kostiumy fryzury da się bonus switcherem mieszać czy ręcznie trzeba w tym przypadku?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Narzekacie na IS to podropcie dużo na początku serwera, obstawiam, że w pierwszy i drugi dzień ludzie będą dawać pety i wierzchowce z IS za fms+9 itp. ^^­

Ja nie mam problemu z petami i wierzchowcami, bo sam miałem zamiar je na start kupić. Mi chodzi o egzo,bodzie,rady i te nieszczęsne azraelki.

Opublikowano

Ale wy biedaki płaczecie o tego is... jejku czy pet będzie za 30 zł czy za 10000000zł to i tak ktoś kupic biedaki cebulaki ! Hmm... To co pet za 30 zł za drogo? a jak by był za 15 to co od razu byś leszczyku kupił? Zastanówcie się ludzie serwer musi się z czegos utrzymać...

Opublikowano

Ale wy biedaki płaczecie o tego is... jejku czy pet będzie za 30 zł czy za 10000000zł to i tak ktoś kupic biedaki cebulaki ! Hmm... To co pet za 30 zł za drogo? a jak by był za 15 to co od razu byś leszczyku kupił? Zastanówcie się ludzie serwer musi się z czegos utrzymać...

Przeczytaj jeszcze raz moje poprzednie posty LESZCZYKU tylko ze zrozumieniem. Nigdzie nie wspomniałem o petach. Nawet się cieszę, że jest za 30 zł bo to naprawde spoko cena.

Opublikowano

IS jest drogi bo jest na stałe, tutaj kupisz drożej i masz na zawsze, a na innych serwerach kupisz i musisz dokupować za miesiąc albo jeszcze krócej.

Mi ta opcja bardziej odpowiada bo nie dość, że wyjdzie taniej to jeszcze nie będę musiał się martwić, że wkrótce znikną mi itemy.

Poza tym jak już pisałem, zawsze znajdą się tacy, którzy sprzedadzą ISa za yangi żeby tylko "zarobić", na każdym serwerze tak było, jest i będzie, także nie rozumiem waszego płaczu o to.

Opublikowano

Wedlug mnie is jest dobrze zrobiony ;) tak czy tak wszystko mozecie zdobyc w grze a otsium i fryzura nic nie da na start  botrzeba bonowac a bony nie sa po 1000.... jedynie co to jakis wierzchowiec nam pomoze i to tezz małym + bo na startjest takze :P Tak wiec ogar bo robicie spiny a nie ma o co ceny i sm sa podobne do innych serwerów bo np tez trzeba dac z 20/30 zl za jakiegos peta tylko tam jest 2000 sm za 20 zl a tu jest 450 sm za 30 zl wiec k***a na logike ... 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Żadnych resetów nie będzie, można spokojnie SM kupować?­

Nie bedzie, mozna bez problemu korzystac z IS. 

Kiedy otrzymamy swoje 100sm za konkurs? :D

W dzień startu

Opublikowano

Na stronie głównej serwera jest taka informacja:

PromocjaIS.png

Lecz przy kupnie SM jest napisane coś takiego: W tytule przelewy prosimy podać: Nick na forum, ID konta w grze, Nick postaci. Możecie mi powiedzieć jak mam podać nick postaci skoro nie ma jeszcze dostępnego clienta gry?

Opublikowano

Na stronie głównej serwera jest taka informacja:

PromocjaIS.png

Lecz przy kupnie SM jest napisane coś takiego: W tytule przelewy prosimy podać: Nick na forum, ID konta w grze, Nick postaci. Możecie mi powiedzieć jak mam podać nick postaci skoro nie ma jeszcze dostępnego clienta gry?

Wystarczy login konta, zaraz poprawie informacje.

Opublikowano

Otrzymaż ??? haah :D zmien na Otrzymasz******

Hahahha dobre :D 

AZPRIME odpisz mi odnośnie tego czy można mieszać kostiumy i fryzury bonus switcherem czy trzeba ręcznie i czy ten pierścien w isie na 30 min to jest do zakładania czy łączy się z pakietem np na 7 dni podwójnego expa? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hahahha dobre :D 

AZPRIME odpisz mi odnośnie tego czy można mieszać kostiumy i fryzury bonus switcherem czy trzeba ręcznie i czy ten pierścien w isie na 30 min to jest do zakładania czy łączy się z pakietem np na 7 dni podwójnego expa?

Na 30 minut PD to raczej taki do zakładania. Jeśli znajdziesz ID zmianek do kostiumów i będziesz umiał edytować bs'a to tak :v­

tenor.gif

Opublikowano

serwer zapowiada się super, osobiście czekam na start to pogram jeszcze przed 2 miesięczną przerwą jaka mnie czeka :)

dużo autorskich rzeczy zachęca do wbicia,widac że administracja się postarała jak to zwykle u Azprime :)

Opublikowano

Czy jest możliwość żebyście dodali do IS wierzchowce ale z takimi pieczęciami których nie zakłada się na slot do eq tylko żeby działały na zasadzie pieczęci peta lub przywołania konia? Chodzi o to żeby można było ją dodać do dolnego paska ponieważ troche uciążliwe jest szukanie tej pieczęci w eq, szczególnie podczas expienia. Wiem że w tym przypadku jej czas musiał by lecieć ciągle (nawet gdy jesteśmy offline) ale mogła by być np na 2-3 miesiące, ewentualnie na stałe :D

Opublikowano

Czy jest możliwość żebyście dodali do IS wierzchowce ale z takimi pieczęciami których nie zakłada się na slot do eq tylko żeby działały na zasadzie pieczęci peta lub przywołania konia? Chodzi o to żeby można było ją dodać do dolnego paska ponieważ troche uciążliwe jest szukanie tej pieczęci w eq, szczególnie podczas expienia. Wiem że w tym przypadku jej czas musiał by lecieć ciągle (nawet gdy jesteśmy offline) ale mogła by być np na 2-3 miesiące, ewentualnie na stałe :D

Pieczecie Mountow wchodza na specjalny slot od kostiumow, tak samo jak na PL. Czas ich leci TYLKO jak na nich jezdzimy, sa na 180h.

ZW7lnCq.png

Opublikowano

w is jest na stale a tak w sklepie po 200 sztuk ;) lub dropi ze szkat 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...