Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wy się przejmujecie tymi ytberami, jezus....

Skoro serwer będzie dobry to i tak opłaca się na niego wejść i zagrać bez względu na to czy będzie reklama czy nie.

To czy będzie reklama zależy od administracji i od youtuberów, nie od was więc nie wiem po co ta dyskusja.

Jeśli chcecie wejść na serwer tylko dlatego, że będzie jakaś reklama to jesteście idio#ami.

Serwer w prezentacji zapowiada się znakomicie, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce :)

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Czym różnią się unikatowe szkatułki, które otrzymamy za wykonanie poziomych dungeonów?

2. ile % na pomyślne przeczytanie KD?

3. Ulepszacze jak na Pl-u? 

4. Czy przedmiotami z is będzie można handlować?

Opublikowano

1. Czym różnią się unikatowe szkatułki, które otrzymamy za wykonanie poziomych dungeonów?

2. 60%

4. Raczej tak

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

@Azprime będzie można wymieniać yangi za klucze/skiny w CS:GO?­

Nie. 

1. Dropem

2. 60%

3. Tak

4. Tak

Opublikowano

na alucard wyszly jaja z tymi sklepiami offline mozna bylo kopiowac itemy a pozniej wszytsko znikalo oby tutaj tak nie doyebali

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

na alucard wyszly jaja z tymi sklepiami offline mozna bylo kopiowac itemy a pozniej wszytsko znikalo oby tutaj tak nie doyebali

Pisalem pare stron wczesniej, ze poki co zrezygnowalismy z shopow offline.

Opublikowano

Pisalem pare stron wczesniej, ze poki co zrezygnowalismy z shopow offline.

I bardzo dobrze na innym serwerze byly tylko same bugi przez te sklepy.

Opublikowano

Bardziej doświadczenie z twórcami na innych serwerach niż jasnowidz :) W jasnowidza nie wierzę. W nich zresztą też nie

To dobrze , że w jasnowidzów nie wierzysz , bo jeszcze bym pomyślałem o Tobie negatywnie :D Tak po za tym nie ma co dzielić skóry na niedźwiedzi, wyjdzie serwer , będziesz go oceniał , jak na razie możemy ocenić ich prezentacje , ewentualnie reklamę czy poszczególne wypowiedzi bo mamy to czarno na białym.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie. 

A będzie w ogóle możliwy handel między serwerami / yangami / ekwipunkiem itd?

Mam nadzieję, że nie. Może typom się odechce grać dla zysku.

Opublikowano

Mam pytanko. Ile będą pety kosztować ?

Dzięki, a co do wierzchowców. Też będą miały jakieś bonusy ? Bo nie zauważyłem w prezentacji

Opublikowano

Dzięki, a co do wierzchowców. Też będą miały jakieś bonusy ? Bo nie zauważyłem w prezentacji

Tak, w wiekszosci jest bonus 20% doswiadczenia wiecej + 2 dodatkowe bonusy typowo pod expa.

Opublikowano

Tak, w wiekszosci jest bonus 20% doswiadczenia wiecej + 2 dodatkowe bonusy typowo pod expa.

A ile będzie kosztować bojowiec SM?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...