Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jeszcze jedno,da rade coś ugrać bez gildii czy kolejny serwer gdzie bez tego pogram max do 75-90 lvla?

Bez ugrasz tyle samo, co i z Gildia. Wiadomo, doszly niektore przywileje dla Gildii takie jak dodatkowe zarabianie, ale to nie jest serwer Hard, tylko Medium ;)

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez ugrasz tyle samo, co i z Gildia. Wiadomo, doszly niektore przywileje dla Gildii takie jak dodatkowe zarabianie, ale to nie jest serwer Hard, tylko Medium ;)

A jak z reklamą ? Pogadacie z Wallanderem ? Chyba szuka nowego serwera :D

Kto będzie u was nagrywał?

79160594027661829163.png

Opublikowano

chodź Azprime miał takie serwery jak..

i jeszcze inne o których nie wiem

- Revential - padł po miesiącu

- Restivia - tez padł koło miesiąca 

- Ascarial - padł po ponad roku jakoś tak :D

- Avenor - padł po miesiącu albo dwóch :D

- Ascarial s2 - padł po paru miesiącach 

Na każdym były bugi, na każdym Azprime olewał graczy:D 

na s2 nawet zamiast odpalić serwa to pił z endymionem.. :D

Kłamał więcej niż 10-ciu przeciętnych polityków w jego słowniku 

nie ma słowa " punktualność" :D jest trochę pazerny na kase, co było widać po tym że sprzedał itemy :D

i czasami ma bajkowe myśli i marzy o rzeczach nie możliwych oraz czasami nawet siebie okłamuje

to mogę powiedzieć że jeśli macie wybierać między innymi serwerami a serwerem Azprime

Wybierzcie Santerie. dlaczego?  bo każdy chyba już wie jak azprime się zachowuję

kiedy kłamie itp i wiadomo że i tu będą bugi.. no ale wiem jedynie że będą szybko naprawiać

tak więc polecam:d sory że sie tak rozpisałem :D:D 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Santeria ma w sobie tyle harda, ile w parówkach jest mięsa.

Berlinki 76%,

Czyli bardziej hard niż medium?

a tak na serio to polecam mimo że nie widzę tu dużo nowości 

1912513.jpeg

Opublikowano

Berlinki 76%,

Czyli bardziej hard niż medium?

a tak na serio to polecam mimo że nie widzę tu dużo nowości 

Czysty medium, z lekką domieszką elementów easy i harda.

Opublikowano

Albo nie doczytałem, albo nie było o tym mowy.

Jak z betą? 

Server polecam, jak i zapraszam na forum. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Albo nie doczytałem, albo nie było o tym mowy.

Jak z betą? 

Server polecam, jak i zapraszam na forum. 

Otwartej bety nie bedzie, bo zazwyczaj się ona nie sprawdza. Od miesiaca testujemy serwer z dwiema gildiami w zamknietym gronie, co pozwala nam na wyeliminowanie kluczowych błędów i uniknie w przyszłości takich rzeczy jak m.in zmiany w dropie, czy tego typu rzeczy.

Opublikowano

Otwartej bety nie bedzie, bo zazwyczaj się ona nie sprawdza. Od miesiaca testujemy serwer z dwiema gildiami w zamknietym gronie, co pozwala nam na wyeliminowanie kluczowych błędów i uniknie w przyszłości takich rzeczy jak m.in zmiany w dropie, czy tego typu rzeczy.

No, i gitarka. Mam nadzieje, że wszystko idzie sprawnie. ;> 

Spytałem z czystej ciekawości. 

Polecam & zapraszam. 

2e6ftab.png

Opublikowano

Fajnie się zapowiada, aczkolwiek nie wydaje mi się żeby spamowanie prezentacją na Fejsbukowym profilu GanguAlbanii przyniosło wam graczy. To nie jest hejt tylko moje zdanie.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Fajnie się zapowiada, aczkolwiek nie wydaje mi się żeby spamowanie prezentacją na Fejsbukowym profilu GanguAlbanii przyniosło wam graczy. To nie jest hejt tylko moje zdanie.

Zielak, Ty to już prawie jak Detektyw Karol jesteś.  B)

Opublikowano

Czysty medium, z lekką domieszką elementów easy i harda.

i podsumował to administrator Asherii, który na żywca skopiowal prezentacje Ascariala, przy czym sprzedawał pliki Asherii s1, przez co serwer nie wystartowal, po czym postanowil sobie zrobic Asherie s2, której los doskonale każdy zna. Na dalsze wywody szkoda mi mojego cennego czasu,  nie no k***a, umieram z beki. Co jak co kolego, ale itemow nigdy nie sprzedawałem i sprzedawać nie bede ;) Jak juz chcesz pisac cokolwiek na moj temat, to potwierdz to, bo 3/4 tego co napisales to stek bzdur. Siedz dalej w tej swojej cebulackiej norze, wypisuj farmazony, a ja dalej bede zarabiał, bo mam do tego prawo oferując graczom kawał dobrej rozrywki. Bez odbioru.

Oj no Azprime, jeśli już wchodzisz na taki temat.. :D

chciałem być grzeczny i napisałem to co wiem o tobie, no ale okej... no ale widać jak Administrator się zachowuje:D

Jeszcze mi powiedz że Avenor nie był twój :D jak to na starcie jego broniłeś sie rękami i nogami :D

a potem Czary mary Azprime w teamie:D:D

to samo było w przypadku Ascarialas1 gdzie ukrywałeś sie pod innym nikiem:D:D

też wszędzie pisząc że nie jesteś w teamie, i endymion też to pisał :D że nie ma nic z tobą wspólnego

Revential padł po miesiącu a potem daliście info że serwer startuję na nowo z inną administracją :D:D:D a potem Azprime na czele z xboxem:DD:D:

Kto dostał tego xboxa? :D bo chyba nik? :D

Powiedz mi jak to było że jeden kluczowy bug na ascarialu naprawialiście koło miesiąca:d a jak miał być event to was nie było:D:D

Filmik tutaj masz aby nie było że kłamie! 

Azprime, weż nie kłam bo udowodnie jeszcze dzisiaj na forum że mówie prawde

https://www.youtube.com/watch?v=y4Q1OukJ2IA

56928084622805469272.png

Opublikowano

@Corvn

Przedstawienie SS'ów przez 16 letniego zakompleksiałego nastolatka to żaden dowód. Chłopak chciał zostać mistrzem paint'a ale wyszedł na idiotę.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

@Corvn

Przedstawienie SS'ów przez 16 letniego zakompleksiałego nastolatka to żaden dowód. Chłopak chciał zostać mistrzem paint'a ale wyszedł na idiotę.

oj nie zwracam uwagę na te ssy, 

lecz to co mówiłem że Azprime się ukrywał pod innymi nickami jest w 1:09 do 2;11

widać że nie piszę głupot :D

56928084622805469272.png

Opublikowano

Nie polecam ! 

Grałem na kilku jego serwerach i każdy skończył tak samo, a sam admin to leń śmierdzący, oraz przekręt :) 

Radzę nie wbijać, strata czasu. Pewnie za kilka miesięcy wystartuje Santeria s2. 

Opublikowano

chodź Azprime miał takie serwery jak..

i jeszcze inne o których nie wiem

- Revential - padł po miesiącu

- Restivia - tez padł koło miesiąca 

- Ascarial - padł po ponad roku jakoś tak :D

- Avenor - padł po miesiącu albo dwóch :D

- Ascarial s2 - padł po paru miesiącach 

Na każdym były bugi, na każdym Azprime olewał graczy:D 

na s2 nawet zamiast odpalić serwa to pił z endymionem.. :D

Kłamał więcej niż 10-ciu przeciętnych polityków w jego słowniku 

nie ma słowa " punktualność" :D jest trochę pazerny na kase, co było widać po tym że sprzedał itemy :D

i czasami ma bajkowe myśli i marzy o rzeczach nie możliwych oraz czasami nawet siebie okłamuje

to mogę powiedzieć że jeśli macie wybierać między innymi serwerami a serwerem Azprime

Wybierzcie Santerie. dlaczego?  bo każdy chyba już wie jak azprime się zachowuję

kiedy kłamie itp i wiadomo że i tu będą bugi.. no ale wiem jedynie że będą szybko naprawiać

tak więc polecam:d sory że sie tak rozpisałem :D:D 

Hmm, nie wiem w sumie czy mam Cie pocisnąć czy co zrobić. Tak naprawdę c**j Cie powinno interesować co robił gdy startowało s2. Sponsor/pomysłodawca nie musi być przy starcie, to osoba odpowiedzialna za techniczną sprawę serwera jest bardziej potrzebna. Nie powinieneś też rozliczać go z tego co mówił, czy kłamał itd bo to już jego sprawa, a podejrzewam że te "kłamstwa" to było w większości przeliczenie możliwości teamu. Swoją drogą, jak już mówisz że piliśmy to hehehe, normalne chłopaki czasem lubimy popić i chyba żaden serwer, który robiliśmy nie obył się bez picia. xp

Powodzenia koledzy.

Opublikowano

Azprime ile na tym serwerze przewidujesz graczy ? 7 czy może 10k ? bo na ascarialu s2 coś z liczbą graczy Ci nie pykło. 

Co do to serwera to nw, ale prezentacja bardzo zachęcająca, także powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Serwer odje*any w kosmos, szkoda, że start dopiero 12, ale co zrobisz trzeba czekać, bo same syfy na rynku.

Proszę jak już zrobiliscie Królestwo Albanii to zróbcie Królestwo Plebanii :)  Plebańczycy VS Albańczycy  ~ i wszystko jasne :D

Ich logo :D

6930qfu6yljo.jpg

x

Opublikowano

Na serwerze nie widzę niczego nowego :) 

I wiecie co wam powiem? Prezentuje się to wszystko z*********e, nie lubie nowych rzeczy :) Są udogodnienia potrzebne do gry :)

Mimo, że Azprime to ciota i chu* to i tak polecę :)

2e1x0dv.png

Opublikowano

Z tym gangiem plebanii to nie przesadzajcie , bo to obraża sporo rzesze ludzi . To , że was takie nazwy śmieszą , nie oznacza , że każdy je akceptuje i chętnie widział by taką opcję jako królestwo. Jinno jak najbardziej powinno zostać , sam Gang Albanii sporo zamieszania zrobi , a co dopiero gang plebanii , to i tak wygórowana nazwa. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z tym gangiem plebanii to nie przesadzajcie , bo to obraża sporo rzesze ludzi . To , że was takie nazwy śmieszą , nie oznacza , że każdy je akceptuje i chętnie widział by taką opcję jako królestwo. Jinno jak najbardziej powinno zostać , sam Gang Albanii sporo zamieszania zrobi , a co dopiero gang plebanii , to i tak wygórowana nazwa. 

Nie przesadzaj to tylko gra -.-

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...