Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie więc na pewno wbije, mam tylko nadzieje że sie nie zawiode na nim tak jak na wszystkich innych od kilku miesięcy...

Martwi mnie tylko jedna rzecz. Serwer wydaje się być bardzo podobno do Cra*os'a (bardzo fajny serwer którego administracja olała). Mam nadzieje że się myle i że tutaj nie będzie takiej sytuacji. 

Poza tym widze tu sporo nowości, oby nie wiązały się z tym niezliczone bugi.

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na technika i braku stabilności serwera. Reszta ujdzie jakoś.

xD xD xD Serwer nawet nie wystartował, a ten pisze o stabilności serwera i techniku, którego nicku pewnie nawet nie zna. W nagrodę otrzymujesz order Virtuti Cebulari, gratuluję.

385221408436998499718.jpg

tenor.gif

Opublikowano

Czy na serwerze jest mozliwosc wbicia 4x max statusu, zeby znow WP byl najlepszy w pvp?

Maksymalne Punkty statusu wynosza 95.

Opublikowano

Pytanie co do sklepów offline.

Zawiodłem się na tym systemie na niektórych serwerach i powinny zostac do niego dodane ograniczenia i usprawnienia.

Czy jest możliwość przechodzenia przez sklepy by nie blokowały?

Czy jest zrobione podświetlania przeglądanych już sklepów?

Czy można zdalnie wypłacać i zamykać sklep a także obserwować co zostało już sprzedane nie podchodząc do niego?

Czy 3 sklepy na jedno IP to nie jest zbyt wiele czy nie lepiej ograniczyc to do jednego sklepu by nie było ich zbyt wiele?

Grałem na kilku serwerach gdzie był ten system i przez ogromną ilość sklepów brakuje miejsca na pvp zwłaszcza w Jinno czy zostaną dodane specjalne strefy w których nie będzie można wystawiać sklepów by bez problemu brac sobie pvp i by było miejsce na zadymy co dla mnie jest najważniejsze? 

Opublikowano

Shopow offline nie bedzie na starcie, dlatego tez nie ma ich w prezentacji. Wprowadzimy je po jakimś czasie od startu serwera.

Opublikowano

Shopow offline nie bedzie na starcie, dlatego tez nie ma ich w prezentacji. Wprowadzimy je po jakimś czasie od startu serwera.

Były na tym ekranie logowania to pomyślałem że będą od startu :) ale weźcie to pod uwagę przy ich wprowadzaniu ;)

Opublikowano

ponawiam pytanie

Czy mozna wbic 4x 95 w punktach statusu (czy mozna miec jednoczesnie full int, wit, zr, hp)

Opublikowano

@Endymion 

Już w pierwszym zdaniu zachowujesz się jak dziecko z JP armi:D może Faktycznie należysz do niej? 

Nie bredź mi tu głupot bo to już nie jest śmieszne a raczej głupie jak u was KŁAMSTWO TO SPOSÓB ŻYCIA! :D

Azprime AscarialaS2 był głównym założycielem. więc powinien być na starcie! a on wgl nic sie nie odzywał :P dopiero

wtedy jak padły zdj że pije z Tobą to pisaliście że jest to podrobione a teraz wychodzi na jaw że to jednak prawda była.

Tak masz rację to jego sprawa, a to jest Forum dodał "Temat" więc mam prawo się wypowiadać/oceniać/dyskutować bo po to jest to forum, Prawda? :D

te "Kłamstwa" to nie było w większości przeliczenia możliwości teamu  tylko Azprime sam już nie wiedział jak ma kłamać.

Proszę bardzo dowód że azprime na ascarialS2 był założycielem.

@Endymion

66233296884314743408.png

Ty k***a tak na serio? xD

Opublikowano

Nie polecam ednygowno zapewne jest w teamie :) nie ma go wypisanego poniewaz kazdy wie ze sie puszczal za itemki z jego kur.. harper;]

Opublikowano

Nie polecam ednygowno zapewne jest w teamie :) nie ma go wypisanego poniewaz kazdy wie ze sie puszczal za itemki z jego kur.. harper;]

Ale od Harper to Ty się odpierdol i nie siej plotek, które nie mają żadnego pokrycia z rzeczywistością. Nadal błagam o weryfikację wieku na MPC.

­

Opublikowano

Prezentacja odjebana 10/10, wszystko ładnie opisane, ładnie się czyta, powodzenia !

Poszukujesz Administratora na forum? Zgłoś się do mnie !!

Pomogłem daj +

Opublikowano

­W teamie jest Asparte, nie Endymion. We wróżbitę może bawić się każdy.

tenor.gif

Opublikowano

Ale od Harper to Ty się odpierdol i nie siej plotek, które nie mają żadnego pokrycia z rzeczywistością. Nadal błagam o weryfikację wieku na MPC.

­

Nie musisz stawać za nią murem, niech się sama broni :v

~~

Już sobie wyobrażam wojny pomiędzy Albanią a Jinno.

Nic, tylko czekać na start.

Opublikowano

Czy dostępny będzie zwój zmiany statusu? (Konkretnie mam na myśli zmianę np. z WP na BM)

Tak, mozna go uzyc do 70lv.

Opublikowano

Troszkę słaby drop na tym WO :( Nie bd tak samo jak na np: ascarialu ze zmiankami itp?

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Server po przeczytaniu prezentacji zapowiada się świetnie. Będzie beta?

­Otwartej nie, zamknięta trwa już od dawna i testują serwer 2 gildie.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...