Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ty gadasz ? jakos na pl'u sie gralo po 3/4 lata i bylo co robic ... kwestia tego co w jaki sposob sie zdobywa bo lvl mozna wyexpic a zrobic eq i skile to swoja droga to dodawalo blasu na pl'u ze mialo sie np. mentala silne g duchowe m7 czy cos jakas parte wykuta na dt do +8 i czlowiek sie cieszyl z gry tak samo powinno byc tutaj i mam nadzieje ze b edzie chociaz ciut podobnie

Ja na pewno zawitam aby sie przekonac bo jakos mi zwisa opinia innych skad mozecie wiedziec jak bedzie teraz ? pierdolenie 3 przez 3 ...

No tak , cieszyłeś się na plu z takich itemów , wiesz dlaczego? Bo tam liczył się IS i był drogi. Tutaj przychodzi nam wszystko szybciej bo i IS jest tańszy i coraz to lepiej ogarniamy pewne schematy gry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety metin, leci z czasem do przodu. Niestety.. 

Sam bym pograł na takim Diamo*dzie, z starą ilością graczy.. Pamiętam jak to bs'a jeszcze nie było.. To było coś, jak wbiło się do itemka 3x15, i hp. 

W każdym razie, czekam na start Santerii. 

Polecam i zapraszam. Będzie co robić. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Dokladnie tak jak wyzej stare serwery cieszyly sie tym ze nie bylo tyle rzeczy a jakos ludzi bylo multum ... brakuje jednego dobrego serwera ktory caly czas bedzie taki sam i doda cos raz na jakis czas ... a nie 100 serwerow a po 50 graczy...

wolal bym caly dzien spedzic na dt a czuc to ze mam parte +8/9 niz caly dzien spedzic na expie czy tam nudzeniu sie bez potrzeby w m1 i biciu 50 lvl'i.. na pl'u czlowiek dzien i noc siedzial w dt i mial co robic a niby nie bylo nowosci tak wiec jesli tu sa standardowe itemy i standardowe ulepszacze duzo ludzi bedzie tam chodzic bo watpie ze ktos dropnie tyle furta yeti + itd ;) a to jest dobre bo nie kazdy bedzie mial all eq +9 :>

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Każdy teraz szanujący się gracz jest samowystarczalny , mianowicie jak czegoś nie dropnie swoim głównym kontem to założy sobie dropka.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no widzisz ale to zawsze cos innego bo juz musisz poswiecic czas na dropka aby wbic jakos jeden item na +9 i to sie kiedys wlasnie szanowalo ze liczyly sie itemy nie lvl ... i gosciu ktory ma 65 lvl mial szanse z tym co wszysbko sobie wyexpil 90 a byl bez eq i koksal ...

to byl urok starego metka ze liczylo sie eq i umiejetnosci nie lvl i nowe itemy z wartosciami po 1000+ ...

Mój PC 

Opublikowano

coz skoro mowicie ze postoi 3 miechy to mam nadzieje ze zdaze duzo osiagnac bo na ascarialu 1 bawilem sie wybornie

Postoi więcej .;> 

2e6ftab.png

Opublikowano

A jak stoicie z Reklamą ?  zagadajcie  Do (Wallandera)  szuka serwera właśnie teraz   może warto  zapytać się go  o serie <3

Opublikowano

­

A jak stoicie z Reklamą ?  zagadajcie  Do (Wallandera)  szuka serwera właśnie teraz   może warto  zapytać się go  o serie <3

Znając Azprime'a to już pewnie napisał do niego, jak i do większości YT'berów. Administracja pisała, że reklama będzie to się martwić nie musicie ;p

tenor.gif

Opublikowano

Tylko ciekawe czy ta reklama bedzie na tyle mocna aby przyciagnac duzo graczy bo serwer z 1k graczy bez podkrecania licznika w tych czasach mozna nazwac duzym osagnieciem ;) a ja od sb zycze nawet 2k+

Mój PC 

Opublikowano

Azprime, dojebałeś coś eleganckiego. Mam nadzieje , że będzie to coś ala Ascarial S1, gdzie grało się zajebiscie ;)

Opublikowano

Serwer polecam, gdyż administracja to prawdziwi albańczycy,  nie jacyś podrabiańcy.

Widzimy się 12 czerwca.

Opublikowano

K***a czemu znikają negatywne opinie o serwerze?

­

xD cenzura jak za komuny  :P  :P  :P  :P  :P

Z ciekawości... co zrobiliście z broniami na 75? grota i dt czy tylko dt ? 

gnvNjpf.png

Opublikowano

­

xD cenzura jak za komuny  :P  :P  :P  :P  :P

Z ciekawości... co zrobiliście z broniami na 75? grota i dt czy tylko dt ? 

Tylko DT.

tenor.gif

Opublikowano

­

A pytanie ode mnie.

To w końcu wyjdzie medium, PRAWDZIWY MEDIUM? Czy jak to ma w sobie 90% napisać medium/hard, aby przyciągnąć graczy.

To jest medium z domieszką easy i harda.

W sumie to zależy od tego jak postrzegasz mediuma. Dla niektórych medium to 180 lvl max z 10 setami broni, a dla innych to 120 lvl max z 2 setami. Dla jednych bronie na 30 u handlarzy na mediumie to ok, dla innych nie, tak samo ze skillami itd.

tenor.gif

Opublikowano

A pytanie ode mnie.

To w końcu wyjdzie medium, PRAWDZIWY MEDIUM? Czy jak to ma w sobie 90% napisać medium/hard, aby przyciągnąć graczy.

Moge Wam nagrac filmik z expu do 30lv jeśli tak bardzo chcecie sie przekonac wraz z robieniem misji ;) 

Opublikowano

Bodzie u handlary? ;/ 

Jak ze zmiankami? Będą miały jakąś wartość w ogóle? Bo bodzie zapewne nie..

Bodzio u Handlarki kosztuje 1.5kk wiec na rynku na pewno bedzie mial jakas wartosc, jak ktos nie chce przeplacac.

Opublikowano

switchbot c*****y

flaga red c*****a jak i nazwa ...

serwer wygląda wporzadku, powodzenia i lepiej zmajstrujcie jakiegoś AntyDos'a bo niektórzy się nie cieszą z waszego serwera

Zagram.

Opublikowano

Bodzio u Handlarki kosztuje 1.5kk wiec na rynku na pewno bedzie mial jakas wartosc, jak ktos nie chce przeplacac.

Możesz podać  z 3 /4 yt co na pewno tu będzie nagrywać chyba masz już zapewnionych to mógłbyś podać  jeśli możesz ;p

Opublikowano

Możesz podać  z 3 /4 yt co na pewno tu będzie nagrywać chyba masz już zapewnionych to mógłbyś podać  jeśli możesz ;p

Jutro/Pojutrze pojawi się lista YouTuberów, którzy u nas zagrają. Aktualnie negocjuje jeszcze z paroma, więc jak skończę, to wymienię tutaj wszystkich. Od poniedziałku zaczynamy serie zapowiadającą serwer na YouTube. 

Obiecany odcinek z serwera ode mnie za lajki na fanpage ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Ok_KTmAxuk8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...