Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie możliwość zakupu sm przez PSC? bo sms nawet nie mam zamiaru a nie mam innej możliwości i jest napewno więcej takich osób

You cannot keep out your own fear

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko ładne, piękne się wydawało do czasu zobaczenia IS'u, poważnie? wszystko w is? od ulepszaczy po zwoje egzo, cudów petów i niewidów ? 

pd na 30 dni koszt 60zł sms  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3

PAY TO WIN :/ a zapowiadało się tak pięknie.

Chyba powinieneś się cieszyć, że IS jest drogi. Zresztą wszystkiego da się dorobić w grze, po to są kupony żeby z nich korzystać.

Opublikowano

Wszystko ładne, piękne się wydawało do czasu zobaczenia IS'u, poważnie? wszystko w is? od ulepszaczy po zwoje egzo, cudów petów i niewidów ? 

z ulepszaczy masz tylko perły, cudów nie widów tam nie widze. PD na 30 dni koszt 30 zł SMSem, polecam lekcje czytania ze zrozumieniem, Fiotr Prączewski.

Opublikowano

oby ten ostatni set zmienili moga zrobic cos lepszego mozliwosci jest masa ale tylko nie ten co jest teraz...

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

@Azprime

Są Azraelki tak jak na Ascarialu ? Jak tak to tylko IS czy będzie można je kupić w grze za punkty osiągnięć?

I czy jest jakiś pierścień typu Półksieżyca lub coś pod expa ? 

Opublikowano

Nikt Ci nie każe tego kupować.

Opublikowano

Dołączam do pytania odnośnie tego czy w isie jest pierścien jakiś który ma bonusy ułatwiające exp typu na potwory , hp itp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jestem za takim is nie bedzie przynajmniej kazdy mial all itemow ! Czemu wasze forum nie odpala sie na telefonie ?

Bo się popsuł styl IPB.Mobile. Musisz wpisać adres jakiegoś działu i wtedy zmienić na pełną wersję.

Będzie możliwość zakupu sm przez PSC? bo sms nawet nie mam zamiaru a nie mam innej możliwości i jest napewno więcej takich osób

Na starcie nie.

tenor.gif

Opublikowano

Handel yangami za pln dozwolony?

Jeżeli to medium to może warto usunąć ulepszacze z niskich poziomów? Nie oszukujmy się, jest to irytujące.

Z bossów na expowiskach lecą wartościowe itemy?

Są zmienione respy metinów / bossów?

Bronie 75 tylko z rippera... A on jest w WW?

Drop ze szkat rippera jest zmieniony? Jeśli tak to co dropi?

Serwer ma taką moc, że odmówił współpracy z MPCforum?

Będzie 5k online?

Wystarczy, że potwierdzisz to będzie i tak bardziej wiarygodne niż co poniektórych serwerach. xD

Opublikowano

Czy w DT będzie przyśpieszony resp moobów albo będzie leciało więcej pieczęci?
Czy łucznicy będą podchodzili albo jakoś mooby będą usprawnione?

Opublikowano

z ulepszaczy masz tylko perły, cudów nie widów tam nie widze. PD na 30 dni koszt 30 zł polecam lekcje czytania ze zrozumieniem, Fiotr Prączewski.

Rady, egzo, bodzie,metale to nic? Przecież to glowne przedmioty do handlu! Perly to jedyne ulepszacze które na kazdy przedmiot są potrzebne, czyli to glowny ulepszacz. Do tego azraelki w isie. To jakies zarty są. Serwer zapowiadał się świetnie ale teraz wychodzi, ze to serwer full pod is. Bez tych wszystkich smiesznych rzeczy i tak byście bardzo dużo zarobili. Pelno osob jest zainteresowanych serwerem. Ale przez isa stracicie cześć graczy. Tak to jest gdy jest sie zachlannym na kase ;)

Opublikowano

Rady, egzo, bodzie,metale to nic? Przecież to glowne przedmioty do handlu! Perly to jedyne ulepszacze które na kazdy przedmiot są potrzebne, czyli to glowny ulepszacz. Do tego azraelki w isie. To jakies zarty są. Serwer zapowiadał się świetnie ale teraz wychodzi, ze to serwer full pod is. Bez tych wszystkich smiesznych rzeczy i tak byście bardzo dużo zarobili. Pelno osob jest zainteresowanych serwerem. Ale przez isa stracicie cześć graczy. Tak to jest gdy jest sie zachlannym na kase ;)

Zauważ że is jest bardzo drogi , to chyba jakiś szaleniec będzie kupował takie przedmioty aby nimi handlować , jeżeli ktoś coś kupi to w niewielkich ilościach i na własny użytek.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niestety ale to żadna nowość że serwery Azprime są typowo Pay2Win, ale i tak dużo osób grać będzie. Serwery nie są złe (pod względem technicznym bardzo dobre chyba że jakis bug się napatoczy akurat), ale niestety kasa wam tak uderzyła do głowy że nie widzicie nic poza nią. Osoba która doładuje ładną sumkę do IS a znajdzie się takich maniaków sporo będzie miała tak kolosalną przewagę że szkoda gadać.

Opublikowano

z ulepszaczy masz tylko perły, cudów nie widów tam nie widze. PD na 30 dni koszt 30 zł SMSem, polecam lekcje czytania ze zrozumieniem, Fiotr Prączewski.

Head admin nie zna nawet swojego serwera?????????????

sms 30zl 450sM 

800sm = pd na 30 dni ? umiesz liczyć Panie admin? :)  --- // chyba tylko hajs wpadający do portfela 

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Ta Albania to jakis zart? Omg...

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Ta Albania to jakis zart? Omg...

Przecież możesz iść do Jinno i lać Albańczyków :D

Chyba , że lubisz schinsoo to już większy problem faktycznie bo i ja nie nie jestem za gangiem albanii z tym , że ja i tak jinno to mi to obojętne w sumie :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zauważ że is jest bardzo drogi , to chyba jakiś szaleniec będzie kupował takie przedmioty aby nimi handlować , jeżeli ktoś coś kupi to w niewielkich ilościach i na własny użytek.

Nie ważne, że drogi. Sam fakt umieszczenia tego w ISie obniża jego wartość w yangach..

Opublikowano

Nie ważne, że drogi. Sam fakt umieszczenia tego w ISie obniża jego wartość w yangach..

Tak czy siak , ogarnięty gracz na takich serwerach nie handluje za yangi za tylko przedmiot za przedmiot , po co komu yangi ? :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po za tym te zbroje azraela psują grę. Usuńcie to całkowicie z gry...

Tak czy siak , ogarnięty gracz na takich serwerach nie handluje za yangi za tylko przedmiot za przedmiot , po co komu yangi ? :D

Pewnie jak wystawisz sklep, to itemki zamiast yangów będziesz dostawał , gratz

Opublikowano

Po za tym te zbroje azraela psują grę. Usuńcie to całkowicie z gry...

Pewnie jak wystawisz sklep, to itemki zamiast yangów będziesz dostawał , gratz

No to oczywiste , że jak wystawie sklep to będę dostawał yangi , tylko nasuwa się pytanie czy aby każdy wystawia sklep z wartościowymi itemami ? Bo ja grałem już na kilku podobnych privach to przeważnie wymieniałem się z gościem item za item lub kilka przedmiotów za jeden , nikt za yangi nie chciał sprzedawać bo w pewnym momencie yangi stają się bezwartościowe a handluje się np azarelką czy tam np zmiankami , dodaniami albo kostiumami .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...