Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko super, zagrałbym, ale te bonusy w kostiumach zniesmaczyły mi troszkę serwer, szkoda, że nie ma z góry ustalonych :/. Alchemia też mi zbytnio nie odpowiada. No ale nic, przecież nie wszystkim da się dogodzić. Życzę miłej gry :P

Opublikowano

bedzie mozna  sm doladowywać zza granicy?????

Tak, doladowanie bedzie dostepne rowniez w Funtach Brytyjskich i Euro.

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie reklamy jak z nią stoicie? Czy bonusy stałe za ukończenie dungeonów będą losowe? Na serwerze są 6/7 skille oraz Lykan czy jakoś tak?

Co do tych fryzur i kostiumów, nie lepiej wprowadzić od razu stałych ustalonych wcześniej bonusów?

Opublikowano

Co do tych fryzur i kostiumów, nie lepiej wprowadzić od razu stałych ustalonych wcześniej bonusów?

Wg. mnie ten system jest lepszy, ponieważ:

- dzięki temu na starcie będzie mniejsza przewaga między ludźmi z ItemShopem, a bez niego;

- powstanie nowe źródło zarobku i myślę, że te dodania i zmianki będą w cenie;

- będzie trzeba się trochę pomęczyć, aby mieć dobre bonusy, a przez to nie będzie jednakowych kostiumów, a jak wejdzie Ci taki z perf bonami to możesz go sprzedać i wyjechać w Bieszczady B)

@Azprime będzie zapisywanie passów? Piekielnie ułatwiająca grę rzecz, której nie widzę na tym serwerze :v

tenor.gif

Opublikowano

Wg. mnie ten system jest lepszy, ponieważ:

- dzięki temu na starcie będzie mniejsza przewaga między ludźmi z ItemShopem, a bez niego;

- powstanie nowe źródło zarobku i myślę, że te dodania i zmianki będą w cenie;

- będzie trzeba się trochę pomęczyć, aby mieć dobre bonusy, a przez to nie będzie jednakowych kostiumów, a jak wejdzie Ci taki z perf bonami to możesz go sprzedać i wyjechać w Bieszczady B)

@Azprime będzie zapisywanie passów? Piekielnie ułatwiająca grę rzecz, której nie widzę na tym serwerze :v

Zapisywania passów raczej nie będzie, poniewaz mniej inteligentni gracze wysyłają plik ze swoimi passami potencjalnym złodziejom, a pozniej leci hejt na administracje ;) Jest jedynie szybki zapis passów, czyli tych, przy ostatnim logowaniu

Opublikowano

Zapisywania passów raczej nie będzie, poniewaz mniej inteligentni gracze wysyłają plik ze swoimi passami potencjalnym złodziejom, a pozniej leci hejt na administracje ;) Jest jedynie szybki zapis passów, czyli tych, przy ostatnim logowaniu

Polecam serwer, spójrz GG - chodzi o reklame ;)

­

graphic.png

Opublikowano

Powiem szczerze, że na początku nie wiedziałem co myśleć o serwerze. Nie grałem na ascarialu s1/s2, dlatego nie mam porównania. Koncepcja serwera prezentuje się bardzo dobrze, ale to wszystko zweryfikuje się w czasie gry ;d

Myślę, ze ten serwer ma rację bytu i może wypalić, bo to on zbierze rzesze niezadowolonych graczy, którzy zawiedli się na serwerze Alucard, w tym także jestem i ja. Co do królestwa Albanii i "albańskiego serwera". Mi to nie przeszkadza, chociaż przyznam że ten cały gang Albanii już mnie strasznie denerwuje. Traktuje to jako chwyt marketingowy, a jeśli zadziała to czemu nie.

Opublikowano

Czas w smoczej alchemii leci ciągle czy tylko jak włączona?

Czas leci tylko jak jest włączona. Kolejną ważną informacją jest to, ze Kamyk nie znika po upłynięciu czasu, tylko blokuje się nam mozliwosc jego uzycia. Jesli chcemy ponownie go uzyc musimy przeciagnac Eliksir Czasu na niego. 

Opublikowano

Czas leci tylko jak jest włączona. Kolejną ważną informacją jest to, ze Kamyk nie znika po upłynięciu czasu, tylko blokuje się nam mozliwosc jego uzycia. Jesli chcemy ponownie go uzyc musimy przeciagnac Eliksir Czasu na niego. 

Czy klasy magiczne są bardzo osłabione/ inne wzmocnione skoro jest dodatkowe z kostiumu i fryzury 16% na bron a na magie nie ma + osłabione roski?

Jest item do alchemii dzięki któremu masz 100% na wyciągnięcie?

Opublikowano

Czy klasy magiczne są bardzo osłabione/ inne wzmocnione skoro jest dodatkowe z kostiumu i fryzury 16% na bron a na magie nie ma + osłabione roski?

Jest item do alchemii dzięki któremu masz 100% na wyciągnięcie?

Roski nie są osłabione, tylko zmienilismy im wartosci na sztywno, np. nie wchodza juz na minute i dwie, tylko na 5 i 10. WSZYSTKIE klasy są zoptymalizowane, przed ponad 2 tygodnie nad tym siedzielismy, wiec bez obaw ;) Nawet dla WP z tej okazji pojawił się specjalnie nowy mieczyk. Co do itemu, tak.

Opublikowano

Roski nie są osłabione, tylko zmienilismy im wartosci na sztywno, np. nie wchodza juz na minute i dwie, tylko na 5 i 10. WSZYSTKIE klasy są zoptymalizowane, przed ponad 2 tygodnie nad tym siedzielismy, wiec bez obaw ;) Nawet dla WP z tej okazji pojawił się specjalnie nowy mieczyk. Co do itemu, tak.

to chyba nie sprawiedliwe ze wp na tym samym eq będzie tak samo mocny co np dagger czy bm, którzy na osiągniecie takiego samego eq będą potrzebowali o wiele więcej czasu

Opublikowano

Santeria ma w sobie tyle harda, ile w parówkach jest mięsa.

W dobrych parówkach jest ponad 90% mięsa, a jeżeli ktoś kupuje takie z biedronki gdzie jest mom to szacunek dla Niego.

Serwer polecam B)

805491408806070489277.png

Opublikowano

W dobrych parówkach jest ponad 90% mięsa, a jeżeli ktoś kupuje takie z biedronki gdzie jest mom to szacunek dla Niego.

Serwer polecam B)

Mniejwiecej o te z biedronki mi chodzilo  B)

Opublikowano

Kroleswo albani?nie pasuje to wogole do metina, wrocicie do shinso podstawowaego... Zreszta ten pomysl ukradziony z balmory s2  z tym krolestwem albani...

Opublikowano

Gang Albani? SKISŁEM ! :D

Ogólnie fajna prezentacja ! 

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

to chyba nie sprawiedliwe ze wp na tym samym eq będzie tak samo mocny co np dagger czy bm, którzy na osiągniecie takiego samego eq będą potrzebowali o wiele więcej czasu

Z tym się zgodzę , że BM czy archer muszą więcej trudu i czasu włożyć w exp czy drop a taki wp na lajcie do tego podchodzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...