Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieję, że do 20 będzie strona normalnie działała. :v 

Polecam & zapraszam. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

To są świetliki jedne z najlepiej wygladających sztyletów :)

co nie zmienia faktu że nie pasują one do reszty ;/

Ehh ... może zróbcie jakąś ankiete co do tych sztyletów, bo na serio, skoro mamy miecz syriusza, skoro mamy święty miecz, to dlaczego jedną z lepszych broni " bezduszne noże " zastąpiliście jakimś starociem ;/

Opublikowano

co nie zmienia faktu że nie pasują one do reszty ;/

Ehh ... może zróbcie jakąś ankiete co do tych sztyletów, bo na serio, skoro mamy miecz syriusza, skoro mamy święty miecz, to dlaczego jedną z lepszych broni " bezduszne noże " zastąpiliście jakimś starociem ;/

Słuchaj ja tam jestem za tym by własnie dodali te "stare" (ale najlepsze) bronie :D Bo te nowe z pla są tak słabe że szok... (licząc zbroje)

Opublikowano

No no. Miałem już nie grać na serwerze ale pewna osoba mnie przekonała więc stary wyjadacz wraca na grę. Co do prezki fajnie wszystko opisane i fajnie zrobiona. Co do serwera to na bank zawitam bo Kaptur mi poleca więc się zawita :)

Opublikowano

@Azprime Kiedy logowanie bedzie dzialac chce sprawdzic czy moj przelew doszedl , czy doladowales SM.

Podobno zaniedbujesz sprawy SM i ludzie na twoich serverach kilka tyg musieli na SM czekac tak samo jak juz CI ciezko odpisac na pytania graczy

Opublikowano

@Azprime Kiedy logowanie bedzie dzialac chce sprawdzic czy moj przelew doszedl , czy doladowales SM.

Podobno zaniedbujesz sprawy SM i ludzie na twoich serverach kilka tyg musieli na SM czekac tak samo jak juz CI ciezko odpisac na pytania graczy

SMy bedziesz mial na koncie przed startem, bez obaw. Logowanie powinno dzialac jeszcze dzisiaj, pracujemy nad optymalizacją finalną. 

Opublikowano

@Azprime

1. Jak z Reklamą są jacyś więksi youtuberzy? + 5k? 

2. Płatność paysafecard będzie? 

3. Jak myślisz ile ludzi na Starcie?

4. Zobacz Pw

56928084622805469272.png

Opublikowano

@Azprime

1. Jak z Reklamą są jacyś więksi youtuberzy? + 5k? 

2. Płatność paysafecard będzie? 

3. Jak myślisz ile ludzi na Starcie?

4. Zobacz Pw

1. Tak, dzis i jutro jeszcze pojawi się pare odcinkow. M.in. od Małysza, Legala czy Rabbita

2. Na starcie nie

3. 5000  B)

4. k

Opublikowano

Na mapach na wyższy lvl expimy tradycyjnie na mobach czy jest również opcja na metinach? jak na ascarialu.

Ponawiam.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...