Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Azprime tak dba o graczy ze ma wyje.... 0 informacji na temat postepu prac;) tak samo macie podobo pobugowana strone tez ^^

Masz troche oleju w glowie ? nie patrz na ostatnia strone tylko na kilka wszystko jest napisane tak samo na forum ... ze jesli uda im sie nadrobic czas to start bedzie szybciej a jesli nie bedzie zadnej info od niego start normalnie o 20 omg... troche trzeba ogarnac ... a nie jak dzieci 13 letnie jeden przez drugiego ... a strona jest off bo pracuja 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Płaczecie że 24 godziny dłużej kurcze Ludzie Serio 24 godziny mniej grania na Santerii aż tak was zaboli? AAA zapomniałem przeciez wiekszość ma szkoły i od poniedziałku zaczyna się szkoła ...

Przecież to już koniec roku szkolnego, po co iść do szkoły? B)­

Ja p******e jak czytam posty z tym nie moglibyscie szybciej tego zrobic itd ... zrob serwer i sam spróbuj zrobic takie cos a potem pierdol ... najwyraźniej skoro napisali ze o 24h to tyle im potrzeba sama robota ile trwa a do tego trzeba zrobic potem jeszcze test czy dobrze dziala stara wersja ... a jak dla cb jest za pozno to przykro mi bardzo wejdz rano ;) proste ?

Pisali, że zajmie im to 5h, sprawdzenie, czy stary działa normalnie to max 3h :v Btw. czemu system działający 8 lat miałby się popsuć. Jednak te kilka godzin wcześniej byłoby git, bo niby o 20 jakiś mecz, czy coś jest xD

tenor.gif

Opublikowano

Pisali, że zajmie im to 5h, sprawdzenie, czy stary działa normalnie to max 3h :v Btw. czemu system działający 8 lat miałby się popsuć. Jednak te kilka godzin wcześniej byłoby git, bo niby o 20 jakiś mecz, czy coś jest xD

No tak ale wiesz ze tak powiem dupy na pol nie rozerwiesz ;) robia jak uwazaja moze maja jeszcze kilka innych drobnych rzeczy do dogrania ;) tak wiec albo jedno albo drugie czyz nie ;>? 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

@Azprime tak dba o graczy ze ma wyje.... 0 informacji na temat postepu prac;) tak samo macie podobo pobugowana strone tez ^^

Zamiast pieprzyc glupoty, cofnij sobie dwie strony do tylu i poczytaj moje wypowiedzi. Na co mam odpowiadac, na posty typu "Płaczecie że 24 godziny dłużej kurcze Ludzie Serio 24 godziny mniej grania na Santerii aż tak was zaboli? AAA zapomniałem przeciez wiekszość ma szkoły i od poniedziałku zaczyna się szkoła ..."? 

Opublikowano

Ja tam nie wiem kiedy koniec roku szkolnego dokładnie jest bo już szkołe skończyłem pare lat temu ale mówie tylko Dlaczego tamte głaby płaczą o przeniesienie 24 godziny :P

Opublikowano

Zamiast pieprzyc glupoty, cofnij sobie dwie strony do tylu i poczytaj moje wypowiedzi. Na co mam odpowiadac, na posty typu "Płaczecie że 24 godziny dłużej kurcze Ludzie Serio 24 godziny mniej grania na Santerii aż tak was zaboli? AAA zapomniałem przeciez wiekszość ma szkoły i od poniedziałku zaczyna się szkoła ..."? 

Co masz odpowiedziec? juz ci mowie moze sie przyznasz ze nie potrafisz ogarnac strony i pobugowanego servera;] tak samo jak czekamy 3dni na rozpisanie wierzchowcow i p jestes tak zajety ze na wycofanie gildi 1h potrzebujesz 24h ;]

Opublikowano

Co masz odpowiedziec? juz ci mowie moze sie przyznasz ze nie potrafisz ogarnac strony i pobugowanego servera;] tak samo jak czekamy 3dni na rozpisanie wierzchowcow i p jestes tak zajety ze na wycofanie gildi 1h potrzebujesz 24h ;]

Z tym  ZE AZPRIME TYM SIE NIE ZAJMUJE , ON TYLKO SPONSOR :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z tym  ZE AZPRIME TYM SIE NIE ZAJMUJE , ON TYLKO SPONSOR :D

Kolega Ci odpowiedzial. Swoją drogą, rozjebales mnie z tym " juz ci mowie moze sie przyznasz ze nie potrafisz ogarnac strony i pobugowanego servera;] ".   Mysle, ze bylbys dobrym nastepca wrozbity macieja, powaznie, sprobuj. 

Opublikowano

Sorry ale nic nie ogarniam w sobote zaczynamy ? o 20 ta czy nastepna bo nic nie kumam 

Masz w prezentacji na grafice na samej górze ( DUŻYMI LITERAMI )

461_0xlady.png

Opublikowano

Sorry ale nic nie ogarniam w sobote zaczynamy ? o 20 ta czy nastepna bo nic nie kumam 

Tak, w ta sobote.

Opublikowano

Ameryke odkryles... jak kazdy nowy serwer przy starcie bedzie mial mega problemy przy poczotkowym odpaleniu i stablinosci ... nikt ci nie bedzie kazal czekac rownie dobrze po wieczorynce mozesz isc lulu ;)

Wyluzuj, czyżby kolejna dusza artysty, gimbusa? ;) Stwierdzam fakty, a ty napalasz się jak na plastikową laleczkę. 

Sam czekam na start i będę czekał te kilka godzin nawet po północy, aby sobie popykać, obadać serwer.

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Kolega Ci odpowiedzial. Swoją drogą, rozjebales mnie z tym " juz ci mowie moze sie przyznasz ze nie potrafisz ogarnac strony i pobugowanego servera;] ".  

Mysle, ze bylbys dobrym nastepca wrozbity macieja, powaznie, sprobuj.

Do startu już ogarniecie te SM za konkurs fotograficzny i ten drugi, oraz ten z fanpage'a? :P Bo z tym fotograficznym to mieliście napisać po pojawieniu się strony.­

tenor.gif

Opublikowano

Nic specjalnego,kolejny serwer robiony na szybko który padnie po miesiącu facepalm.gif

Osobiście polecam sss dziennie ok. 1500 graczy oraz serwer świetnie zrobiony  :D

Opublikowano

Nic specjalnego,kolejny serwer robiony na szybko który padnie po miesiącu facepalm.gif

Osobiście polecam arianea.eu dziennie ok. 1500 graczy oraz serwer świetnie zrobiony  :D

WRÓŻBITA MACIEJ! Od kiedy serwer na szybko jest robiony kilka miesięcy? B)

Nie reklamuj, już ludzie z serwera bez administracji uciekają?

Btw. na tym Twoim serwerze jest 930 online o 17:30, coś słabo :/­

tenor.gif

Opublikowano

Osobiście polecam arianea.eu dziennie ok. 1500 graczy oraz serwer świetnie zrobiony  :D

Grałem na Arianei dosyć długo wbiłem tam max i odechciało mi się grać. Ja poszukuję czegoś więcej i wybrałem Santerie :3 czekam na start z niecierpliwością polecam i zapraszam gorąco ! :)

ddz8gi.png

Opublikowano

Marna reklama poza tym wiadomo, że na starcie pewnie będziesz ^^

Opublikowano

Grałem na Arianei dosyć długo wbiłem tam max i odechciało mi się grać. Ja poszukuję czegoś więcej i wybrałem Santerie :3 czekam na start z niecierpliwością polecam i zapraszam gorąco ! :)

WRÓŻBITA MACIEJ! Od kiedy serwer na szybko jest robiony kilka miesięcy? B)

Nie reklamuj, już ludzie z serwera bez administracji uciekają?

Btw. na tym Twoim serwerze jest 930 online o 17:30, coś słabo :/­

To jest tylko moje zdanie. Jeśli chodzi o 930 graczy na arianea.eu to jest to spowodowane tym, że na tym serwerze gra bardzo mało gimbuchów a dużo osób w wieku 17+ a takie osoby w piątek nie expią tylko chodzą na melanże  xD

W weekendy jest graczy około 2000 i liczba się zwiększa  :D

Co do Santerii oczywiście pobiorę zobaczę jak to tam wygląda, może się mylę, zobaczymy  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...