Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety dzieci które nie grały w tamtych czasach na pl'u/dedykach nigdy nie będą wiedzieć o co mi chodzi :) Myślę że 60% ludzi wie o co chodzi :) (Ci którzy grali wtedy)

A na serwer prawdopodobnie wbije :) GL

Już tam od razu dzieci xD Trzeba pogodzić się w końcu ze mamy rok 2015 a nie 2007 i to funkcjonuje w różnych dziedzinach życia.  Jest to co jest i nie ma co marudzić.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Azprime

A to niby jak ktoś ma skorzystać z promocji skoro strona była off a promocja jest do jutra a przelew w zależności od banku idzie 1-3 dni.

837371446280124127260.png
Opublikowano

@Azprime

A to niby jak ktoś ma skorzystać z promocji skoro strona była off a promocja jest do jutra a przelew w zależności od banku idzie 1-3 dni.

Przelewy, które przyjdą w piątek również będą podlegać pod promocje. Proste.

Opublikowano

@Azprime nie no błagam, wszystko wszystkim ale jak trzymamy klimat starych broni to dlaczego jest wszystko ... prócz bezdusznych noży ;c

Chciałbym zagrać daggerem ale te noże po prostu mnie odrzucają ... skoro wszystkie bronie są standardowe z PL-a to czemu nie noże ... ehh ;/

Opublikowano

@Azpirme

Na mapach 90+ jest taka sama zasada jak na Ascarialu? czyli expienie dropiąc i odwrotnie? Było to mega fajne rozwiązanie expiąc na metinach :)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

@Azprime nie no błagam, wszystko wszystkim ale jak trzymamy klimat starych broni to dlaczego jest wszystko ... prócz bezdusznych noży ;c

Chciałbym zagrać daggerem ale te noże po prostu mnie odrzucają ... skoro wszystkie bronie są standardowe z PL-a to czemu nie noże ... ehh ;/

To są świetliki jedne z najlepiej wygladających sztyletów :) 

Opublikowano

Polecam ze względu na Azprime, na forum konto prowadzę systematycznie, przed startem serwera już widać zaangażowanie administracji, miejmy nadzieje udzieli się również po starcie.

Oczywiście zawitam mimo przerwy od metina.

Opublikowano

Polecam ze względu na Azprime, na forum konto prowadzę systematycznie, przed startem serwera już widać zaangażowanie administracji, miejmy nadzieje udzieli się również po starcie.

Oczywiście zawitam mimo przerwy od metina.

Przed startem zawsze jest zaangażowanie administracji, tylko czas jest w stanie pokazać, jak będzie wyglądała aktywność administracji później.

Opublikowano

U kogo jest reklama? Kiedy start?

Reklama jest u:

DIIIM2

Tream (najprawdopodobniej)

Sh4ke

ZabQ

Harper

RabbitX

Zalegalizowany

MrAr3lek

Małysz

Siembid

xMateo

Bubbex

Hotovsky

Adaś

Hajki

Dezan

KozaKE

Start w piątek o 20.

tenor.gif

Opublikowano

@Azprime

CO do tych smoczych  +30% przed startem. Nie da się zalogować na panel w związku czego wszedłem w ten link : santeria.pl/buycoins

Po transakcji przenosi nas na strone o dziwo bez slasha : santeria.plbuycoins-thankyou/   Także gdzie mój kod ? :)

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

wreszcie coś stabilnego. 

proszę, tylko nie schrzańcie następnego serwera.. rzygam przeskakiwaniem z serwera na serwer. 

Jego servery nie sa stabilne :D max 4 miesiace gora 5 :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Będzie ta Azraelka czy nie? Osobiście wolałbym żeby jej nie było, bo wypacza to trochę klasyczny układ i rozgrywkę.

Opublikowano

Będzie ta Azraelka czy nie? Osobiście wolałbym żeby jej nie było, bo wypacza to trochę klasyczny układ i rozgrywkę.

Tak. 180 DEF, 10% Max PŻ, 5% Potwory to jej bonusy.

Opublikowano

Na mapach na wyższy lvl expimy tradycyjnie na mobach czy jest również opcja na metinach? jak na ascarialu.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

A co ile sie czyta je.Jaka cena bedzie boja w is ? 

Nie ma ograniczenia ;) trzeba tylko dobrze przeczytac prezentacje :P a pety kostiumy fryzury sa na stale ;) poza wierzchowcami, sa one na 180h (czas leci tylko gdy używamy) 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...