Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Santeria wypromowany na sukcesie Ascariala serwer.

Jak będzie grało dużo osób po tygodniu to może zawitam na serwerze. 

(5 postaci moich, 2 postacie mojej rodziny wbiją na serwer xD)

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i przemyśl Azprime te sztylety ;d
Będę walczył do samego końca o te bezduszne noże, bo te świetliki nie pasują wgl do pozostałego zestawu z PL.
No a skoro już zdecydowaliście się dodać set z " pl " to czemu zmieniliście tylko sztylety ;/
Miło by było jakbyś odpisał, bo już 3x raz o to pytam.
I może można by było zrobić ankiete co do tych sztyletów.

Opublikowano

Podejście do sprawy przyzwoite ;) 
Przynajmniej nie kręcicie że ohohoho mamy super zajebi... system gildii który działa i nie ma bugów. Coś nie działa do w 100% tylko w 99% to należy się przyznać i poprawić. Zrobiliście tak - osobiście podoba mi się takie coś. Nie ma co na siłę robić tortu z gówna. Graczy i tak macie zapewnione sporo. A jak by przez przypadek ktoś odnalazł bug na jakieś kopiowanie itemów, yang etc to poleciałby taki hejt że mpc by się zagrzało aż.

Nigdy jakoś nie przepadałem za waszą twórczością co do serwerów wcześniejszych bo trochę "gówna" tam się narobiło, ale życzę Wam naprawdę dobrze i żeby wam wypalił ten serwer.

Opublikowano

Wyczuwam bugi z tym systemem gildi, nawet tym juz niby dopracowanym. Kazdy "innowacyjny" system taki jak kiedys banki, wymiany jakichs monet czy jakikolwiek dodatkowy system zarobku tak jak w tym przypadku z gildią, mial jakies bledy i nie chce prorokować ale czarno to widze.
Tak czy siak server fajnie sie zapowiada i moze nawet pogram jak znajde chwile.

Tak czy siak powodzenia z projektem

rYD9JSA.png

Opublikowano

Kurna, niby tylko 1 dzień, a wkurwiające. Bo akurat pół weekendu w dupę, a jak ktoś ma jakieś życie oprócz metina to już w ogóle pogra sobie kawałek niedzieli tylko.

Opublikowano

Troszkę ujowo, że tak przełożyli praktycznie o 24h jeszcze jak by start był tak koło 12:00 to dało by radę. A tam i do 20:00 się jakoś wytrzyma mus to mus.

Mam pytanie czy DT jest takie jak na s1 czyli z mapą Zin można od razu z parteru na ripa ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

No naprawdę zapowiada się fajnie ! Dużo nowych systemów, bardzo podoba mi się ten magazyn gildii .

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

@xCGB start przesuniety jest dlatego ze system gildii nie chodzi ;x

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Lepiej niech przesuwają start, chyba nikt nie chce aby wyszło takie gówno jak Aluc*rd :)

Serwer zapowiada się na solidnie wykonany :D

Powodzenia w starcie. 

imetin_logo.png

Opublikowano

już przedwczoraj  było wiadomo że dzisiaj nie wystartuje, tak jak pisałem ostatnio że azprime w swoim słowniku nie ma słowa punktualność. Jutro pewnie wystartuje o 21;00 i znajdzie się jeszcze +15 bugów. 

co do tego systemu to na 100% nie zostanie on wprowadzony przy najbliższym update :D

ale wbije na serwer z ciekawości i sprawdzę czy serwer jutro będzie  w pełni ukończony i odbugowany.

Jeszcze Polecam :D 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Start w sobote o 20 + ddosy czyli wystartuje o jakiejś 02:00 pewnie :P

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Start w sobote o 20 + ddosy czyli wystartuje o jakiejś 02:00 pewnie :P

Ameryke odkryles... jak kazdy nowy serwer przy starcie bedzie mial mega problemy przy poczotkowym odpaleniu i stablinosci ... nikt ci nie bedzie kazal czekac rownie dobrze po wieczorynce mozesz isc lulu ;) 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

już przedwczoraj  było wiadomo że dzisiaj nie wystartuje, tak jak pisałem ostatnio że azprime w swoim słowniku nie ma słowa punktualność. Jutro pewnie wystartuje o 21;00 i znajdzie się jeszcze +15 bugów. 

co do tego systemu to na 100% nie zostanie on wprowadzony przy najbliższym update :D

ale wbije na serwer z ciekawości i sprawdzę czy serwer jutro będzie  w pełni ukończony i odbugowany.

Jeszcze Polecam :D

ahahhahahahahahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahhahahaahahha

jak tam asheria?

Opublikowano

ahahhahahahahahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahhahahaahahha

jak tam asheria?

Bardzo dobrzę a co?

zapraszam

56928084622805469272.png

Opublikowano

No i czekamy, czekamy! Zapraszam na forum. ^^ 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Start przesunięty o 24h bo 1 rzecz nie działa ?

1 rzecz będziecie naprawiać cały dzień jak byście nie mogli zrobić tego szybciej dać klienta 16-17 i normalnie wystartować... 

Noc i jutro cały dzień stracony... Albo jak już to dajcie start tak 12-13

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Start przesunięty o 24h bo 1 rzecz nie działa ?

1 rzecz będziecie naprawiać cały dzień jak byście nie mogli zrobić tego szybciej dać klienta 16-17 i normalnie wystartować... 

Noc i jutro cały dzień stracony... Albo jak już to dajcie start tak 12-13

Wycofanie systemu gildii podobno trwa 5h ^^. Też jestem za tym, aby start był szybciej.­

tenor.gif

Opublikowano

Ja p******e jak czytam posty z tym nie moglibyscie szybciej tego zrobic itd ... zrob serwer i sam spróbuj zrobic takie cos a potem pierdol ... najwyraźniej skoro napisali ze o 24h to tyle im potrzeba sama robota ile trwa a do tego trzeba zrobic potem jeszcze test czy dobrze dziala stara wersja ... a jak dla cb jest za pozno to przykro mi bardzo wejdz rano ;) proste ? 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...