Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponawiam.

Mozna tak i tak. Wybaczcie, ze nie odpisuje na wszystko, ale po prostu brakuje mi na to czasu. Postaram sie na większość poodpowiadac w wolnej chwili.

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten system auto podnoszenia podnosi nam wszystko? jesli tak to jest troche bez sensu

Bedą te specjalne zbrojki do expa z ascariala?

Skad mozna dostac rekawiczke ? 

Bedzie antyexp? 

Czesto na roznych serwerach misje są niedopracowane, te same co na plu czyli nudne i poprostu nie oplaca sie ich robic a jak jest u was? 

Ile bedzie channeli? 

Opublikowano

Ludzie pamiętajcie, że gracie na własną odpowiedzialność na serwerach AZPRIME. Jego dwa ostatnie "wynalazki" to Ascarial s1 i s2. Grałem na tym pierwszym i zostałem tam 2 razy okradziony, raz ze wszystkich itemków,  zas za drugim razem poszło konto 92 lev z Isem za 60 zł. Ascarail s1 miał masę bugów, Gmy okradali konta, licznik kręcony był aż do 4400 graczy w "najlepszych" momentach zaś setki okradzionych graczy było ignorowane (nie oddawali nikomu itemków). Tak więc szykujcie się ludzie na pewne niechybne rzeczy czyli zawyżanie ilości graczy z urzędu, bagatelizowanie bugów na serwerze, kasowanie postów w jego temacie i banowanie kont na mpcforum za pisanie nie pozytywów na jego temat (co mnie tu spotkało). Azprime ma plecy na mpcforum więc będzie mu wszystko wolno. Ja temu panu i jego pseudo serwerom MÓWIĘ STANOWCZO NIE. Swoją drogą gość teraz jedzie Aluard (jakaś zawsze konkurencja) ale czy jego serwer będzie w czymkolwiek lepszy ? Do trzech razy sztuka. Swego czasu odradziłem niejakiemu youtuberowi Nitrozyniakowi z YT (mój znajomy dosyć dobry od 6 lat) aby nie reklamował tego Ascariala S1 bo szkoda stracić reputację za pare plnów ...

Opublikowano

Ludzie pamiętajcie, że gracie na własną odpowiedzialność na serwerach AZPRIME. Jego dwa ostatnie "wynalazki" to Ascarial s1 i s2. Grałem na tym pierwszym i zostałem tam 2 razy okradziony, raz ze wszystkich itemków,  zas za drugim razem poszło konto 92 lev z Isem za 60 zł. Ascarail s1 miał masę bugów, Gmy okradali konta, licznik kręcony był aż do 4400 graczy w "najlepszych" momentach zaś setki okradzionych graczy było ignorowane (nie oddawali nikomu itemków). Tak więc szykujcie się ludzie na pewne niechybne rzeczy czyli zawyżanie ilości graczy z urzędu, bagatelizowanie bugów na serwerze, kasowanie postów w jego temacie i banowanie kont na mpcforum za pisanie nie pozytywów na jego temat (co mnie tu spotkało). Azprime ma plecy na mpcforum więc będzie mu wszystko wolno. Ja temu panu i jego pseudo serwerom MÓWIĘ STANOWCZO NIE. Swoją drogą gość teraz jedzie Aluard (jakaś zawsze konkurencja) ale czy jego serwer będzie w czymkolwiek lepszy ? Do trzech razy sztuka. Swego czasu odradziłem niejakiemu youtuberowi Nitrozyniakowi z YT (mój znajomy dosyć dobry od 6 lat) aby nie reklamował tego Ascariala S1

Grałem na S1 i na S2 osiągając na S1 kilka postaci po 100+ i na S2 też 75+ ale mówiąc szczerze ja grając od początku serwerów na nich nigdy nie zostałem okradziony zalezy to od tego czy nie robisz pasów na 10 serwerach takich samych i czy nie podajesz ich pseudo zaufanym osobą. ;) Licznik nie był kręcony Ascarial S1 był to najlepszy serwer wakacji rok temu zadymy co chwile, było z kim brać pvp nawet w nocy i częste wojny i było to widać po m1 oraz był wstawiany filmik z komendą. ;) Ja bym tego nie nazwał bugami to było bardziej nie ogarnięcie administracji i nie dopracowanie systemu ulepszeń ale mam nadzieję że na Santerii lepiej to opanowali. 

Więc ja osobiście polecam serwer dwa najlepszy serwery na jakich grałem w ostatnim czasie. :) 

Opublikowano

Ludzie pamiętajcie, że gracie na własną odpowiedzialność na serwerach AZPRIME. Jego dwa ostatnie "wynalazki" to Ascarial s1 i s2 pobugowane gówna z podkręconą x 2 liczbą graczy. Miejcie tylko nadzieję, że teraz programiści którzy robili ową Santerię naprawili wszystkie bugi Ascariala/Rivendela, bo na tych plikach jest najpewniej robiony ten serwer.

Szczerze? nigdy nie popełniłeś błędu w życiu?

Ascarial stał bardzo długo, cieszył się popularnością, owszem s2 był kompletnym dnem, ale nie oszukujmy się, pomysł był lecz czas i lenistwo policzyło jego istnienie bardzo szybko.Santeria jest czymś innym, jest nowym serwerem, dopiero wystartuje, dopiero będzie nam oceniać jak Azprime starał się i ile włożył w ten serwer, osobiście pisałem już, ale powtórzę, gorąco polecam.

A i nie patrzcie na przeszłość i na zawistne komentarze konkurencji, sami zbadajcie serwer, yoo ;)

Opublikowano

A klakierzy już zaczynają szczekać ....

Na Ascarialu może i było fajnie ale do czasu. Po pierwszej kradzieży itemków po kilku dniach serwer odgórnie zmienił wszystkim graczom hasła, bo coś było na rzeczy, że masa okradzionych zgłaszała sie na Tsie. Owe nadane przez serwer hasło zmieniłem sobie na bardzo mocne hasło 14 cyfrowo-literowe. Minęło ze 2-3 tygodnie i jak już odrobiłem sobie all po kradzieży i zainwestowałem skromnie w IS całe 60 zł to mi ukradli całe konto. A że na tym zbugowanym syfie siedziałem  całę 2 miesiące i sporo już wiedziałem o bugach jakie serwer miał to sobie go odpuściłem. Azprime teraz jedzie po Alucardzie ale tak szczerze mówiąc na jego s1 ludzie tak nabugowali kasy za pomoca buga na smoku że się dziwię jemu że ma czelność w ogóle się odzywać w sprawie innych serwerów jak Aluard. Ja mówię jak jest, gość stawia serwer i kręci na maxa licznkiem, aby napływała mu masa naiwnych ... a o bugi i inne takie dba jak każdy Tusek (naobiecuje a potem jakoś to będzie).

PS.

Na tym S1 była już nieformalna grupa ponad 100 okradizonych (każdy wpłacił coś na Is) i miała zostać złożona sprawa o wyłudzenie przeciwko Azprimowi na Policji. Nie wiem jak to się skończyło bo wyjechałem na wakacje. Ale ty Azprime pamiętaj, że za moje 60 zł masz u mnie przesrane. Bo wydać 60-100 zł na jakieś serwer nie jest dla mnie problemem ale jeśli mi w oczy mówią, że wszystko jest ok i że moją winą jest, że mnie okradziono (a także paru moich kolegów) a potem wychodzi na jaw, że to była sprawka jego Gmów (wydalonch po owym fakcie) to chyba coś to mówi o tym Azprme ...

Opublikowano

@Azprime, o ktorej bedzie do pobrania client ? 

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Drodzy gracze, niestety ze względu na problemy techniczne jesteśmy zmuszeni przesunąć start serwera o 24h. Będziemy z Wami szczerzy, po prostu mamy problem z autorsko przygotowanym przez nas systemem gildyjnym, nie działa on do końca tak jak powinien, przez po powoduje sporo problemów z podstawową strukturą gry, m.in chociażby handlarzami. Podjeliśmy decyzje, że chwilowo na czas startu projektu zrezygnujemy z niego i wprowadzimy go przy najbliższym update gry, kiedy będziemy mieli już pewność, że stuprocentowo on działa. Jako, że za wszelką cene chcemy dać Wam w pełni ukończony i odbugowany serwer, jesteśmy zmuszeni przesunąć start na Sobote na godzine 20:00. Dzień po starcie, w tą niedziele, odbędzie się pierwszy Konkurs OX, więcej informacji na temat Eventów znajdziecie na oficjalnej stronie serwera. Mamy nadzieje, że zrozumiecie naszą decyzję i ją uszanujecie. W końcu dla Was ten projekt został stworzony. W związku z zaistniałą sytuacją promocja na SM została również przedłużona do piątku do godziny 20:00.

Opublikowano

Zmieńcie godzinę startu na 16/17, to jest sobota, nie ma co robić ._.

I może dajcie na start raty 25% expa na jakieś 4h, bo

25% za mało.. 100% exp + dla każdego IS za 30 zł za takie opóznienie!

Nie no tak serio to czekamy na serwerek ;) Nawet ten jeden dzień dłużej. 

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Nic nie dawajcie na start w ramach rekompensaty, ale dajcie ten start wcześniej, no o 20 w sobote?! W południe nuda, potem się idzie pić, bawić, spotkać ze znajomymi. 

Hejcik za tą godzine bardzo. Jeszcze w piątek jak w piątek, ale w sobote...

Opublikowano

Dlaczego jak zajebałem w ISA, wyświetlało mi się że mam te 600 SM bo tyle kupiłem a teraz doładowałem za 40 i jest napisane Witaj ! masz 40 SM czy coś takiego yyy?

Opublikowano

Dlaczego jak zajebałem w ISA, wyświetlało mi się że mam te 600 SM bo tyle kupiłem a teraz doładowałem za 40 i jest napisane Witaj ! masz 40 SM czy coś takiego yyy?

Bo nie jesteś zalogowany na koncie, spokojnie. Logowanie jest off, chyba widziałeś, że nie ma Twojego loginu nad tymi SM'ami? ;p

tenor.gif

Opublikowano

Nom fajnie by było gdyby udało się wam go otworzyć kilka godzin wcześniej. Ale jeśli nic z tego to okey, damy rade ;)

Opublikowano

Wolę poczekać ten dzień dłużej niż potem grać na serwie tydzień i przestać grać bo bugi były i serwer pada ;/ Właśnie doświadczyłem tego na Alucard.pl szkoda mam nadzieję że ten serwer potrzyma mnie trochę dłużej przy sobie.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Nic nie dawajcie na start w ramach rekompensaty, ale dajcie ten start wcześniej, no o 20 w sobote?! W południe nuda, potem się idzie pić, bawić, spotkać ze znajomymi. 

Hejcik za tą godzine bardzo. Jeszcze w piątek jak w piątek, ale w sobote...

Jutro sie okreslimy dokladnie co do godziny, mozliwe, ze wystartujemy troszke wczesniej, wypatrujcie oficjalnej informacji. Gdyby jednak sie nie pojawila, oznacza to, ze projekt wystartuje o 20:00.

Opublikowano

Jutro sie okreslimy dokladnie co do godziny, mozliwe, ze wystartujemy troszke wczesniej, wypatrujcie oficjalnej informacji. Gdyby jednak sie nie pojawila, oznacza to, ze projekt wystartuje o 20:00.

Nie no to takich jaj już się nie robi za przeproszeniem. Jak już jest ustalona 20:00, to musi być 20:00. Potem jak wrócę do domu będzie zdziwienie czemu zaczęło się wcześniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...