Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czemu przelewy nie sa obsługiwane przez np homepay? tylko trzeba bedzie na nie czekac przy  duzej ilosci zamowien to bedzie lipa

You cannot keep out your own fear

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a czemu przelewy nie sa obsługiwane przez no homepay? tylko trzeba bedzie na nie czekac przy  duzej ilosci zamowien to bedzie lipa

Ponieważ nie pociąga prowizji więcej hajsu. I znowu trzeba będzie czekać po 3-4 dni a nawet więcej zanim doładujecie to jest troszkę żenujące. 

Na Asca*ialu czekałem nawet 8 dni raz, ale mniejsza o to. A najgorsze jak ktoś zaczyna w piątek i musi jeszcze cały weekend przeczekać :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Fajny serwer, lecz za dużo urozmaiceń dla mnie. Uwielbiam serwery klasyczne i czekam aż taki kiedyś powstanie. Sory za moją opinię, ale nie zagram.

po wakacjach będzię ;) 

@jak już wczesniej pisałem serwer mogę polecić ze względu na administrację - robią dobrze i dokładnie, więc na 99% nie będzie błędów większych :) czekam na start :D

Opublikowano

są jakies sety do expa? nie kreci mnie pvp i lubie miec jakies biżu specjalnie pod wxpa zrobione :v tak samo jakby z fmsów itd robiło sie cos na załóżmy 45-50lvl, bo tak to trzeba z tym łazic do tego 75... z truty tak samo mogło by sie cos robić, biżu 54 do pvp a np ebo, kozaki itd przerabiałoby sie do expa

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Moim zdaniem zbedne wystarczy zroboc fajne kozaczki ebonitowa i dobre ebo :) w tym tez fajnie sie expi tym bardziej ze do 75 lvl nie ma nic nowego ze trzeba by bylo jakies nowe sety

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Moim zdaniem zbedne wystarczy zroboc fajne kozaczki ebonitowa i dobre ebo :) w tym tez fajnie sie expi tym bardziej ze do 75 lvl nie ma nic nowego ze trzeba by bylo jakies nowe sety

Eq z łez zawsze starczało to tutaj też starczy,sądze że bossy i tak będzie łatwo ubić jak nie zapowiadali eq do expa,nie dodają to raczej nie bedzie potrzebne xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

są jakies sety do expa? nie kreci mnie pvp i lubie miec jakies biżu specjalnie pod wxpa zrobione :v tak samo jakby z fmsów itd robiło sie cos na załóżmy 45-50lvl, bo tak to trzeba z tym łazic do tego 75... z truty tak samo mogło by sie cos robić, biżu 54 do pvp a np ebo, kozaki itd przerabiałoby sie do expa

Niebiańskich Łez i Krysztalu Duszy. 

Opublikowano

Zapraszam & polecam. 

Tylko proszę, nie spieprzcie tego. Od dawna czekam na takiego ascariala gdzie zawsze będzie co robić. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

A co ile sie czyta je.Jaka cena bedzie boja w is ?

Co sekundę. Boj koło 15zł, ale na start masz wierzchowca 10% potwory na 6h, więc spokojnie medale wydropisz ;)

tenor.gif

Opublikowano

Co sekundę. Boj koło 15zł, ale na start masz wierzchowca 10% potwory na 6h, więc spokojnie medale wydropisz ;)

Warto tez wspomniec, ze medale czytamy bez ograniczenia czasowego ;)

Opublikowano

Zapraszam & polecam. 

Tylko proszę, nie spieprzcie tego. Od dawna czekam na takiego ascariala gdzie zawsze będzie co robić. 

Sam bym tutaj zagral ale Ascariala s1 padl bo temu zachcialo sie s2 poniewaz myslal ze zarobi miliony  <_<.Na s1 mial graczy daleko w dupie jedynie Miyoshi sie interesowala sie  graczami odpisywala na PW wszystkim na forum tez ;) a na tego trzeba bylo czekac tydzien zanim odpisze na forum  :P na s2 ludzie zrobili przelewy a SMow po 2 tygodniach dalej nie mieli na kontach :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Będą płatności PaySafeCard ( PSC ) ?

Jeśli tak, to czy będzie ta płatnośc od razu możliwa przy starcie serwera?

Opublikowano

Sam bym tutaj zagral ale Ascariala s1 padl bo temu zachcialo sie s2 poniewaz myslal ze zarobi miliony  <_<.Na s1 mial graczy daleko w dupie jedynie Miyoshi sie interesowala sie  graczami odpisywala na PW wszystkim na forum tez ;) a na tego trzeba bylo czekac tydzien zanim odpisze na forum  :P na s2 ludzie zrobili przelewy a SMow po 2 tygodniach dalej nie mieli na kontach :D

Grałem na s1. Więc, wiem co i jak wyglądało. :) 

Polecam i zapraszam! Jeszcze trochę! ;d 

2e6ftab.png

Opublikowano

jedynie co mnie irytuj to przedmioty do pvp z is do expa jak najbardziej ale zwierzaki itp to lipa

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

jedynie co mnie irytuj to przedmioty do pvp z is do expa jak najbardziej ale zwierzaki itp to lipa

Server musi na siebie zarabiać. A pety/kostiumy/ fryzy są na stałe. 

W każdym razie, polecam. ; ) 

2e6ftab.png

Opublikowano

Będą płatności PaySafeCard ( PSC ) ?

Jeśli tak, to czy będzie ta płatnośc od razu możliwa przy starcie serwera?

N starcie nie, w przyszłości może.­

tenor.gif

Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie normalnie działała strona? 

Chciałbym Sm'ki doładować póki jest promocja. 

Polecam & zapraszam.

2e6ftab.png

Opublikowano

Pytanie do administracji możecie zmienić te ostatnie zbroje/bronie na jakieś lepsze ? Bronie mogą być typu stare świetliki, Ksiezycowy Miecz, Miecz Barona , Smoczy Dzwon, Wachlarz 8-Trigramow  :) Poniewaz tymi nowymi brońmi aż rzygać się chce :/

Opublikowano

Pytanie do administracji możecie zmienić te ostatnie zbroje/bronie na jakieś lepsze ? Bronie mogą być typu stare świetliki, Ksiezycowy Miecz, Miecz Barona , Smoczy Dzwon, Wachlarz 8-Trigramow  :) Poniewaz tymi nowymi brońmi aż żygać się chce :/

chyba cie za przeproszenie posrało xD

wprowadzić bronie z 2007 na 2015 

rzygać*

poprosze 5%

Opublikowano

chyba cie za przeproszenie posrało xD

wprowadzić bronie z 2007 na 2015 

rzygać*

poprosze 5%

No niestety dzieci które nie grały w tamtych czasach na pl'u/dedykach nigdy nie będą wiedzieć o co mi chodzi :) Myślę że 60% ludzi wie o co chodzi :) (Ci którzy grali wtedy)

A na serwer prawdopodobnie wbije :) GL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...