Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pieczecie Mountow wchodza na specjalny slot od kostiumow, tak samo jak na PL. Czas ich leci TYLKO jak na nich jezdzimy, sa na 180h.

ZW7lnCq.png

Dobrze, ale czy za każdym razem gdy będe chciał wsiąść lub zsiąść z wierzcha to będę musiał tą pieczęć wyciągać z tego slotu?

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze, ale czy za każdym razem gdy będe chciał wsiąść lub zsiąść z wierzcha to będę musiał tą pieczęć wyciągać z tego slotu?

CTRL + G lub klikanie na slot, jak wolisz

Opublikowano

Server azprima :D nie polecam ;) server padnie po 2-4 miesiacach :).Na ascarialu s1 mial 1200 ludzi wszystko ladnie a potem wszystkich olewal :D jeszcze ten blad ze co 2 osoba miala po 2k brylek :D.Ascarial s2 tez jego server ;D blad z brylkami znowu 400kk brylka egzo na shopie 500k  cofki nie zrobil bo po c**j xD a masz synek 400kk kup sobie cale m1 :D.Tutaj pewnie tak samo, bedzie grac 1k ludzi i w dupie bedzie mial go :D tylko bedzie sprawdzal konto w banku czy paypala.Dodam jeszcze ze na s2 cala topka miala eq z bledy :) ale ladowali w isa i bana nie dostali ;) nawet pare osob sie chwalilo na forum :D pokazywali screny gdzie maja po 18 levelu P nawet typ zrobil sobie rozpro na P i napisal ze specjalnie ;) kto robi na hardzie rozpro na P :D:D 

@Azprime

Odpowiesz na moje poprzednie pytania?  :P

ps.

Rozpiszesz bonusy azraelki i wierzchowców?

Azrealka pewnie bedzie dawac 200-300 defa 10-20 do pz

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Server azprima :D nie polecam ;) server padnie po 2-4 miesiacach :).Na ascarialu s1 mial 1200 ludzi wszystko ladnie a potem wszystkich olewal :D jeszcze ten blad ze co 2 osoba miala po 2k brylek :D.Ascarial s2 tez jego server ;D blad z brylkami znowu 400kk brylka egzo na shopie 500k  cofki nie zrobil bo po c**j xD a masz synek 400kk kup sobie cale m1 :D.Tutaj pewnie tak samo, bedzie grac 1k ludzi i w dupie bedzie mial go :D tylko bedzie sprawdzal konto w banku czy paypala.Dodam jeszcze ze na s2 cala topka miala eq z bledy :) ale ladowali w isa i bana nie dostali ;) nawet pare osob sie chwalilo na forum :D pokazywali screny gdzie maja po 18 levelu P nawet typ zrobil sobie rozpro na P i napisal ze specjalnie ;)kto robi na hardzie rozpro na P :D:D 

Ty to tak serio napisałeś? Bo umarłem

Polecam serwer

79160594027661829163.png

Opublikowano

Server azprima :D nie polecam ;) server padnie po 2-4 miesiacach :).Na ascarialu s1 mial 1200 ludzi wszystko ladnie a potem wszystkich olewal :D jeszcze ten blad ze co 2 osoba miala po 2k brylek :D.Ascarial s2 tez jego server ;D blad z brylkami znowu 400kk brylka egzo na shopie 500k  cofki nie zrobil bo po c**j xD a masz synek 400kk kup sobie cale m1 :D.Tutaj pewnie tak samo, bedzie grac 1k ludzi i w dupie bedzie mial go :D tylko bedzie sprawdzal konto w banku czy paypala.Dodam jeszcze ze na s2 cala topka miala eq z bledy :) ale ladowali w isa i bana nie dostali ;) nawet pare osob sie chwalilo na forum :D pokazywali screny gdzie maja po 18 levelu P nawet typ zrobil sobie rozpro na P i napisal ze specjalnie ;) kto robi na hardzie rozpro na P :D:D 

Wiesz co to "." lub zdanie?

Skąd truta?

Opublikowano

Ty to tak serio napisałeś? Bo umarłem

Polecam serwer

A przepraszam ty tez robisz  na 18 levelu rozpro na P :/

Wiesz co to "." lub zdanie?

Skąd truta?

A co to za roznica jak napisze z "." czy bez ? skoro i tak to tak samo przeczytasz :/

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

A co to za roznica jak napisze z "." czy bez ? skoro i tak to tak samo przeczytasz :/

Po co robić serwer bez bugów skoro gdy będą bugi to ludzie i tak zagrają?

Twoje myślenie jest tak spierdolenie głupie, że aż napisałem o tym posta.

Dziękuj swojemu Panu.

0LsM05U.png

Opublikowano

Fajny serwer, lecz za dużo urozmaiceń dla mnie. Uwielbiam serwery klasyczne i czekam aż taki kiedyś powstanie. Sory za moją opinię, ale nie zagram.

.

.

.

.

.

Opublikowano

Fajny serwer, lecz za dużo urozmaiceń dla mnie. Uwielbiam serwery klasyczne i czekam aż taki kiedyś powstanie. Sory za moją opinię, ale nie zagram.

Bez lipy :) Nawet juz globalny metin2 jest urozmaicony , w każdej dziedzinie życie coś do przodu idzie i się zmienia , nie bądź naiwny i pogódź się z tym . 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chce zrobić rozpraszacza 18 lvl to wbijam rozpro na P,jaki ty masz problem? Masz hajs,masz eq to robisz...lol xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dziękuj swojemu Panu.

I o to teraz chodzi, więcej bugów, więcej ludzi. :)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Dziękuj swojemu Panu.

Twoje myslenie jest spierdolone :* powinni zrobic cofke i pobanowac ich :) no ale po co ;) "masz 400kk kup sobie synu cale m1" 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Twoje myslenie jest spierdolone :* powinni zrobic cofke i pobanowac ich :) no ale po co ;) "masz 400kk kup sobie synu cale m1" 

Sram na te yangi, moja wypowiedź dotyczyła pisania zdań leniu śmierdzący.

0LsM05U.png

Opublikowano

Head admin nie zna nawet swojego serwera?????????????

sms 30zl 450sM 

800sm = pd na 30 dni ? umiesz liczyć Panie admin? :)  --- // chyba tylko hajs wpadający do portfela 

no maskara... dlatego ja nie laduje w is a mam możliwości,nigdy nie wiadomo ile serwer postoi

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Sram na te yangi, moja wypowiedź dotyczyła pisania zdań leniu śmierdzący.

Skoro srasz na te yangi to po c***a sie udzielasz tutaj :D.Pewnie jak ktos napisze "Tez" to ty bedziesz mial wielki bol cipy ze nie napisal "też" P********y rocznik 2001  <_<

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Mam pytanie, zmiana lidera gildii dostępna jest w grze normalnie czy będzie dostępna tylko w IS?

Ta opcja bedzie dostepna bez niczego w oknie gildii ;)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...