Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można dodać nawet 30 ch jak to jest na metin2 us tylko, że to jest kolejne obciążenie dla serwera bo odpalasz na nim całkiem nowy proces(bynajmniej mi się tak zdaję). I dlatego chyba lepszym rozwiązaniem byłoby powiększenie respów albo zmniejszenie czasu respu.

ale zobacz na 3100 graczy około 35-45% kupuje z item shopu więc mogą zakupić dodatkowe ulepszenia dedyka i wtedy by mogly działac bo moim zdaniem dodanie + CH8 CH9 CH10 nie było by takim obciążeniem co tysiąc graczy na CH1 czy CH2 

za wysoka sygnatura

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można dodać nawet 30 ch jak to jest na metin2 us tylko, że to jest kolejne obciążenie dla serwera bo odpalasz na nim całkiem nowy proces(bynajmniej mi się tak zdaję). I dlatego chyba lepszym rozwiązaniem byłoby powiększenie respów albo zmniejszenie czasu respu.

Jesli maja na serwerze dyski ssd to nic sie nie stanie jesli kolejne kanaly odpala. Gorzej sprawa moze wygladac jesli maja hdd bo wtedy moga poleciec lagi od dysku jak za duzo procesow bedzie wisialo

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Jesli maja na serwerze dyski ssd to nic sie nie stanie jesli kolejne kanaly odpala. Gorzej sprawa moze wygladac jesli maja hdd bo wtedy moga poleciec lagi od dysku jak za duzo procesow bedzie wisialo

Mają SSD bo pisali podczas przenoszenia na nowa maszyne :)

I wiecej spotów do expa by sie też sprzydało :))))))

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Mają SSD bo pisali podczas przenoszenia na nowa maszyne :)

I wiecej spotów do expa by sie też sprzydało :))))))

No to na luzie moga dodac jeszcze kanaly jesli procesor wyrobia.

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Kamienie duchowe też można usunąć z dropu, tak samo jak i rady i egzo :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

egzo zostawic, przydaja sie do medali xD

Konia to zrobisz w kilka h do tego czasu masz mnóstwo wierzchowców :D

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Moge prosić jakiegoś gma o kontakt? zostałem okradziony :) zbyt długo się nie nacieszyłem serwerem :)

@TuFu x33 pozdrawiam tego typa <--  :D

GM nawet nie chce odpisać :/ 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Oups! Coś poszło nie tak.

Treść błędu: SQLSTATE[HY000] [1130] Host 'aver.szmijewski.pl' is not allowed to connect to this MySQL server

Prosimy upewnić się, że wywoływany adres jest poprawny, spróbować ponownie za jakiś czas i jeśli problem będzie się utrzymywał, bylibyśmy naprawdę wdzięczni za jego zgłoszenie pod adres [email protected].

Opublikowano

Oups! Coś poszło nie tak.

Treść błędu: SQLSTATE[HY000] [1130] Host 'aver.szmijewski.pl' is not allowed to connect to this MySQL server

Prosimy upewnić się, że wywoływany adres jest poprawny, spróbować ponownie za jakiś czas i jeśli problem będzie się utrzymywał, bylibyśmy naprawdę wdzięczni za jego zgłoszenie pod adres [email protected].

przerwa jest teraz i strona off

jbzoKz9.png

Opublikowano

Moge prosić jakiegoś gma o kontakt? zostałem okradziony :) zbyt długo się nie nacieszyłem serwerem :)

@TuFu x33 pozdrawiam tego typa <--  :D

GM nawet nie chce odpisać :/ 

Prosze o pomoc dla niego :v

79160594027661829163.png

Opublikowano

Prosze o pomoc dla niego :v

Nie ma to jak się nastawić na nocke do wbicia 110 lv , wejść na serwer po 3 godzinach nie grania a tutaj brak itemów, usunięta gildia, brak ulepszaczy, postać w innym królestwie...

Prosiłbym GM o pomoc natychmiastową :/ 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Nie ma to jak się nastawić na nocke do wbicia 110 lv , wejść na serwer po 3 godzinach nie grania a tutaj brak itemów, usunięta gildia, brak ulepszaczy, postać w innym królestwie...

Prosiłbym GM o pomoc natychmiastową :/ 

Najlepiej napisz na support, tam najlepiej się Tobą "zaopiekuja" 

Tutaj w temacie nic nie zrobisz

jbzoKz9.png

Opublikowano

Najlepiej napisz na support, tam najlepiej się Tobą "zaopiekuja" 

Tutaj w temacie nic nie zrobisz

no tak pisałem, admini na forum ale nikt nie sprawdzi zgłoszeń a najlepsze jest to że znowu coś mnie powstrzymywało przed kupnem sm jak na Santerii, ale nie spodziewałem się że mnie akurat okradną na takim dużym serwerze no ale cóż, passów łatwych nie miałem, i okradała mnie prawdopodobnie moja Była xD wiem śmieszne ale miała passy rok temu i może zapamiętała, a inna opcja że przypadkowa osoba :/ lipa troche bo chciałem grać a tu dupa i co tera robić :/

za wysoka sygnatura

Opublikowano

no tak pisałem, admini na forum ale nikt nie sprawdzi zgłoszeń a najlepsze jest to że znowu coś mnie powstrzymywało przed kupnem sm jak na Santerii, ale nie spodziewałem się że mnie akurat okradną na takim dużym serwerze no ale cóż, passów łatwych nie miałem, i okradała mnie prawdopodobnie moja Była xD wiem śmieszne ale miała passy rok temu i może zapamiętała, a inna opcja że przypadkowa osoba :/ lipa troche bo chciałem grać a tu dupa i co tera robić :/

Nie na forum, tylko masz wyslać ticketa

http://support.terios.pl/

ale wątpie ze cos to da. To Twoja wina, trzeba bylo nie ustawiać takich samych passów.

Chcesz to Ci pomoge odrobić po przerwie.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Nie na forum, tylko masz wyslać ticketa

http://support.terios.pl/

ale wątpie ze cos to da. To Twoja wina, trzeba bylo nie ustawiać takich samych passów.

Chcesz to Ci pomoge odrobić po przerwie.

Kolego prowadzę kilkanaście serwerów i myślisz że do każdego metina i innych rzeczy ustawiam takie same pasy ? tutaj akurat się zdarzyło ze ustawiłem takie same passy ale tak to zawsze mam inne, 

straciłem zbroje na 90 lv z kd, truta +9 sr 80/coś z kd i wszystkie ulepszacze które nadropiłem :/  wysłałem ticketa lecz na forum spoglądam kto co pisze itd i tam siedzą cały czas :/ 

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...