Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Exile 

właśnie chodzi o to że nie moja koleżanka z którą gram ma podobnie i nie wiemy o co chodzi :C

exp na mapie dopasowanej do Twojego lvl

jbzoKz9.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A żeby dropła mi szkata z wodza orków muszę mieć jakiś niższy lvl czy obojętnie jaki ?

I czy na mapie jest tylko 1 wódz czy więcej w innych miejscach ?

Opublikowano

A żeby dropła mi szkata z wodza orków muszę mieć jakiś niższy lvl czy obojętnie jaki ?

I czy na mapie jest tylko 1 wódz czy więcej w innych miejscach ?

Na każdym dropi.

Z tego co pamiętam 2 respy.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

dodanie 2 kolejnych ch to moim zdaniem mimowolny strzal w kolano

jeszcze przed banem potrafilem bez problemu wylapac bossy na mapkach 110-130 na kazdym ch czasem nawet po kilka respow

ulepek jest juz wpizdziet, itemkow tym samym rowniez

zobaczcie jak ulepy pospadaly z cen, jeden z najlepszych przykladow; demoniczne prochy

legendarne pisma tez spadly juz o 1/4 bo za 100kk da sie dorwac i nie ma z tym wiekszego problemu trzeba tylko chwile dluzej przyspamic

teraz wybijajac bossy na 9ch wszystko spadnie

nie wiem jak jest na wyzszych mapkach, ale podam wam przyklad mapki 130

sa 4 respy bossow, powiedzmy, ze uda wam sie ogarnac tylko jeden, ale na kazdym ch

6perel*9ch=54perly (mam na mysli krwawe)*50kk=2,7kkk przy obecnych cenach

w nocy da sie spokojnie ubic 2 takie respy na full ch wiec jest to ok 5,2kkk zarobku z samych perel, a mozna dodac jeszcze reszte 54perel nieb. i bialych+pisma, ktore bodajze leca albo 1 albo 3 nie pamietam juz

jedyne czego brakuje na rynku to ulepow wysoko levelowych tj 160+, ale to tylko kwestia czasu

do czasu wejscia ulepow 160+ na rynek to ulepki w stylu demoniczne proszki czy legendarne pisma zejda do 30kk za szt tak jak stalo sie to np z mlecznymi sokami ;)

teraz jedyna cena co rosnei to 100sm - na poczatku dalo sie wyrwac po 6-7kkk, teraz schodza nawet za 15kkk jak postoja w m1

sytuacja troche jak na invori lub dreikonie gdzie za czasow gry youtuberow gralo 2-3tys osob, a jak przestali/wiekszosc skonczyla to tylko kwestia czasu

a nie ma sie co oszukiwac, zabq z harper maja juz 150+, tream tez juz pewnie ok 120 (nie wiem, nie sprawdzalem w rankingu)

kwestia 2-3odc jak dobija 200lev (mam na mysli zabq bo harper to malutka reklama) i 2-3 odc jak dobija eq do maxa

ew 2sezon, ale to już nie będzie miało takiego wziecia

ciekawe co wyjdzie dalej bo serwer naprawde mi przypasowal mimo, ze nie gram od nowa bo dobijanie 110lv to masakra gdy sa tylko 2 dobre spoty xD

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

jeszcze przed banem potrafilem bez problemu wylapac bossy na mapkach 110-130 na kazdym ch czasem nawet po kilka respow

zobaczcie jak ulepy pospadaly z cen, jeden z najlepszych przykladow; demoniczne prochy

legendarne pisma tez spadly juz o 1/4 bo za 100kk da sie dorwac i nie ma z tym wiekszego problemu trzeba tylko chwile dluzej przyspamic

sa 4 respy bossow, powiedzmy, ze uda wam sie ogarnac tylko jeden, ale na kazdym ch

w nocy da sie spokojnie ubic 2 takie respy na full ch wiec jest to ok 5,2kkk zarobku z samych perel, a mozna dodac jeszcze reszte 54perel nieb. i bialych+pisma, ktore bodajze leca albo 1 albo 3 nie pamietam juz

jedyne czego brakuje na rynku to ulepow wysoko levelowych tj 160+, ale to tylko kwestia czasu

do czasu wejscia ulepow 160+ na rynek to ulepki w stylu demoniczne proszki czy legendarne pisma zejda do 30kk za szt tak jak stalo sie to np z mlecznymi sokami ;)

teraz jedyna cena co rosnei to 100sm - na poczatku dalo sie wyrwac po 6-7kkk, teraz schodza nawet za 15kkk jak postoja w m1

sytuacja troche jak na invo, ciekawe co wyjdzie dalej bo serwer naprawde mi przypasowal mimo, ze nie gram od nowa bo dobijanie 110lv to masakra gdy sa tylko 2 dobre spoty xD

Administracja pisała że nie dodają więcej CH.

Zostaje przy 7, po co ten dramat?

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Administracja pisała że nie dodają więcej CH.

Zostaje przy 7, po co ten dramat?

­

wiem, ze nie dodaja

ale przeczytaj to co napisalem i rozkmin sobie to na spokojnie

bo ja ut nie dramatyzuje tylko opisuje co bedzie (w moim odczuciu)

a ty temperaturek nie sikaj bo podobno bana dostales ;D

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

sytuacja troche jak na invori lub dreikonie gdzie za czasow gry youtuberow gralo 2-3tys osob, a jak przestali/wiekszosc skonczyla to tylko kwestia czasu

a nie ma sie co oszukiwac, zabq z harper maja juz 150+, tream tez juz pewnie ok 120 (nie wiem, nie sprawdzalem w rankingu)

kwestia 2-3odc jak dobija 200lev (mam na mysli zabq bo harper to malutka reklama) i 2-3 odc jak dobija eq do maxa

ciekawe co wyjdzie dalej bo serwer naprawde mi przypasowal mimo, ze nie gram od nowa bo dobijanie 110lv to masakra gdy sa tylko 2 dobre spoty xD

Dobrze ze dodali te ch :) na mapie od 90 nie ma gdzie expic a no tak sa spoty co sie dostaja po 1%  albo 3 :D z pdkiem.Mleczne soki nie wiem czemu to takie drogie skoro tego leci na 70 lv od zaje.....Gdy bylo 7 channeli nie miales prawa expic na mapie od 90 :) 14:55 gimby wrocily juz wbijaja na spota 180 pisza  "Zajete" albo "wypierdalaj" co relog tam 180 lv ;)

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

I tutaj niestety ale muszę przyznać Ci racje, to nie był dobry pomysł jest zdecydowanie za dużo CH!!! Powinno być max 6/7 i na tym koniec. A co do expa to mapy są takie wielkie że hoho tylko administracja zamiast ogarnąć exp i mooby na tych mapach woli dodać CH co zabija rynek tylko. Po co mapy są takie wielkie jak na każdej są po max 3 spoty na których się expi to żeby każdy mógł dobrze poexpić jak ma czas to z 40-60 CH by trzeba zrobić.

Już dawno powinny zostać ogarnięte te mooby na mapach - 95% mapy na 130 lvl jest zbędna i kompletnie nie używana przez graczy.

Opublikowano

wiem, ze nie dodaja

ale przeczytaj to co napisalem i rozkmin sobie to na spokojnie

bo ja ut nie dramatyzuje tylko opisuje co bedzie (w moim odczuciu)

a ty temperaturek nie sikaj bo podobno bana dostales ;D

Co ma mój ban do ilości CH?  o.O 

I tutaj niestety ale muszę przyznać Ci racje, to nie był dobry pomysł jest zdecydowanie za dużo CH!!! Powinno być max 6/7 i na tym koniec. A co do expa to mapy są takie wielkie że hoho tylko administracja zamiast ogarnąć exp i mooby na tych mapach woli dodać CH co zabija rynek tylko. Po co mapy są takie wielkie jak na każdej są po max 3 spoty na których się expi to żeby każdy mógł dobrze poexpić jak ma czas to z 40-60 CH by trzeba zrobić.

Już dawno powinny zostać ogarnięte te mooby na mapach - 95% mapy na 130 lvl jest zbędna i kompletnie nie używana przez graczy.

Następny dramatyzuje ale nie wie że zostaje 7 CH.

Skąd wy te informacje bierzecie?  o.O 

Jest tyle spotów aby była jakaś rywalizacja, a nie full gra solo.

Znajdź gildie to zobaczysz że każdy spot będzie twój  :) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Co ma mój ban do ilości CH?  o.O 

Następny dramatyzuje ale nie wie że zostaje 7 CH.

Skąd wy te informacje bierzecie?  o.O 

Jest tyle spotów aby była jakaś rywalizacja, a nie full gra solo.

Znajdź gildie to zobaczysz że każdy spot będzie twój  :) 

­

Ty albo masz problem z czytaniem albo nie grasz na serwerze. Od 1 w nocy jest 9!!!! CH ! 

Opublikowano

Moge prosić jakiegoś gma o kontakt? zostałem okradziony :) zbyt długo się nie nacieszyłem serwerem :)

@TuFu x33 pozdrawiam tego typa <--  :D

GM nawet nie chce odpisać :/ 

widze, ze nie tylko mnie okradziono :)

Opublikowano

Tez mi sie srednio podoba te 9 ch, max 7-8 powinno byc nie wiecej.

Chociaz czy to wplynie na spadek cen ulepkow? no nie wiem, ludzie i tak wolą chodzic na dungeony.

Opublikowano

Tez mi sie srednio podoba te 9 ch, max 7-8 powinno byc nie wiecej.

Chociaz czy to wplynie na spadek cen ulepkow? no nie wiem, ludzie i tak wolą chodzic na dungeony.

zalezy, zobacz ile redek dziennie jest wystawianych w miastach

ja np do 130lvl eq full do [L] robilem solo przez dunga 110

ale majac zapas 52kkk moglem sobie spokojnie w dzien wykuc full eq

teraz majac tyle ch, respow to niektore ulepszacze beda juz nic nie warte np. biale/niebieskie to beda po 5kk staly, a redki zejda do 30

szkoda, ze gospodara upada

teraz najlepszy zarobek to beda ulepy +160-180 na rynkach bo tych 200lvl coraz wiecej sie rodzi

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Teraz praktycznie na niskim lv nie idzę zarobić ;) A wcześniej wyciągało się sumy ponad 80kkk.

Opublikowano

Teraz praktycznie na niskim lv nie idzę zarobić ;) A wcześniej wyciągało się sumy ponad 80kkk.

Dalej się wyciąga tyle :) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

To chyba tylko na szkatach :D Bo shopy z ulepami stoją pełne.

Opublikowano

80kkk na low lvl? nie ma na czym, chyba, ze wiecznie popierdalasz na dt/ww i wystawiasz truty po 4kkk ;)

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Napisz mi ktoś po 5 bonów do każdego itema do DT ? Gram surą WP.

Dzięki.

Opublikowano

Napisz mi ktoś po 5 bonów do każdego itema do DT ? Gram surą WP.

Dzięki.

helm: szyb at, trucie, dt

tarcza: dt,nno,sila,int,blok

kolce: dt, strzaly

buty/wisior: hp,kryt,omdl

bransa: X% do pz, hp, szycie, dt

zbr: 75 wart, hp, X% do pz

I styczy.

Opublikowano

helm: szyb at, trucie, dt

tarcza: dt,nno,sila,int,blok

kolce: dt, strzaly

buty/wisior: hp,kryt,omdl

bransa: X% do pz, hp, szycie, dt

zbr: 75 wart, hp, X% do pz

I styczy.

broń to co najmniej 70śr+dt żeby szybko zeszła, po co marnować czas

i kup full odpały 

Ebmy5Hc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...