Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiemy, jak to ująć, ale jesteście niesamowici!

Jest niedziela, godzina 13, a na serwerze na samym CH1 jest ponad 900 Osób, w samym m1 blisko 700, a ogólnie na serwerze blisko 3000 Osób.

Dziękujemy Wam bardzo i już niebawem kolejne eventy i konkursy, dzisiaj o 19.00 Bursztynowa Loteria.

r7L3xhA.jpg

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nie wiemy, jak to ująć, ale jesteście niesamowici!

Jest niedziela, godzina 13, a na serwerze na samym CH1 jest ponad 900 Osób, w samym m1 blisko 700, a ogólnie na serwerze blisko 3000 Osób.

Dziękujemy Wam bardzo i już niebawem kolejne eventy i konkursy, dzisiaj o 19.00 Bursztynowa Loteria.

r7L3xhA.jpg

Nom ludzi ładnie naebało i ubicie bossa lub metka graniczy się z cudem. No ale w sumie jest jakaś  rywalizacja ;) Polecam. 

xD 

Opublikowano

Od wczoraj czekam na Sm i nadal ich nie mam. Nie tylko ja mam ten problem ale dużo osób co wysyłało sms na SM. Pisałem na support jak i do homepay i nic. Czy to sie wyjaśni??

Opublikowano

Od wczoraj czekam na Sm i nadal ich nie mam. Nie tylko ja mam ten problem ale dużo osób co wysyłało sms na SM. Pisałem na support jak i do homepay i nic. Czy to sie wyjaśni??

Tak, oddajemy te SM, był to błąd HomePay, dlatego też musicie troszkę poczekać - pamiętaj, że jest Niedziela :)

T9S9sNO.png

Opublikowano

Tak, oddajemy te SM, był to błąd HomePay, dlatego też musicie troszkę poczekać - pamiętaj, że jest Niedziela :)

Rozumiem. Nie ma problemu zaczekam, tylko liczyłem na odpowiedź. Dziękuje :)

Opublikowano

Witam,

Gram na serwerze od 3 dni i polecam wszystkim z całego serduszka <3 Nie pamiętam tak dobrego easy od czasów Invo** (s1). Gra jest naprawdę mega, jest wielu ludzi, tutaj nawet o 3 w nocy czat tętni życiem a każdy chanel jest zapełniony. Jest super rywalizacja i walka o spoty i zacięta o bossy. Jest to pierwszy serwer na którym spędzam tyle czasu online (czasami wstaje nawet o tej 3 żeby pobić bossy a i tak jest ciężko) ale to jest fajne. Jest dużo wojen gildii, całe m1 zapełnione sklepami, idzie zarobić po prostu na wszystkim czyt. (perły, eq perf, ulepki, stalki, bronie, biżuteria, szkaty)

Polecam !

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Jak radzi sobie BM ? Nie mam pojęcia kim grać - BM, WP, Mental ?

Kim chcesz, bossy są łatwe do ubicia wiec BM tez dasz rade :P + BM to obecnie najlepsza klasa do pvp

jbzoKz9.png

Opublikowano

Wielki szacunek za tak dobrze rozbudowany serwer i liczną frekwencje graczy, aż z ciekawości w wolnym czasie i ja zawitam na serwerze.

Mam nadzieje, że się nie zawiodę :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Szaman healer lub smok ma tutaj moc w pvp ?

@ Oddam konto 146 woj mental ( puste ) .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...