Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na obecny stan serwera to mysle ze chyba 15 channeli nie da rady pomóc. Tak wg. autor tego tematu dostał perm bana takze nie oczekujcie szybko odpowiedzi.

Opublikowano

dycf79.jpgtak wyglada expienie na mapie 90 :) "zajete"

6a87ik.jpg straznicy teksasu  <_<.Zrobicie cos z tym czy co? 

Taka gra, silniejszy wygrywa, nie możemy nic z tym zrobić.

Na obecny stan serwera to mysle ze chyba 15 channeli nie da rady pomóc. Tak wg. autor tego tematu dostał perm bana takze nie oczekujcie szybko odpowiedzi.

Chyba zaszła pomyłka.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Czy wy ten serwer ogarniecie ?? Pierwszy serwer na którym gram .. na żadnym nie było takiego problemu .. a Tu ??
godz 23 .. lag na lagu kopnięty lagiem ? na czym ten serwer stoi ? na skrzynce po browarze ? nic się nie da zrobić bo laguje wszystko ...
Nie mam kompa na korbkę więc gimbusy wyjazd z takimi pustymi tekstami ...

Opublikowano

ja jakos teraz gram expie bije i lagow nie widze....

Za to mam pytanie metki na 60lvl gdzie znajde? bo dawniej były w dt a tutaj jak to jest?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Czy wy ten serwer ogarniecie ?? Pierwszy serwer na którym gram .. na żadnym nie było takiego problemu .. a Tu ??

godz 23 .. lag na lagu kopnięty lagiem ? na czym ten serwer stoi ? na skrzynce po browarze ? nic się nie da zrobić bo laguje wszystko ...

Ja nie mam żadnych lagów...

Opublikowano

Ja nie mam mocnego neta. Chodzi prawie, że idealnie :) Jedynie czasami jakieś małe lagi.  Swoją drogą +3k Online robi swoje ^^

Opublikowano

Ja nie mam prawie w ogole lagow poza m1 .

Tak to jest jak kompa napędzaja chomiki w kołowrotkach.

Opublikowano

Gram na serwerze 3 dni,mam 110 lvl ,2 pety z ISu,full eq do exp i pvp L bez wydawania w IS xD

Najlepszy serwer na rynku,polecam

79160594027661829163.png

Opublikowano

Gram na serwerze 3 dni,mam 110 lvl ,2 pety z ISu,full eq do exp i pvp L bez wydawania w IS xD

Najlepszy serwer na rynku,polecam

Full eq do pvp/exp a full eq do pvp/exp to różnica. W eq do expa masz wszędzie 15 potwory, a w eq do pvp wszędzie 50 wartość+8 siła/inta zaleznie od Twojej klasy postaci? ;)

@Gdzie expić wojem 5 lvl?

Opublikowano

dodacie wkoncu mozliwosc zmiany swiecenia sie eq na ten standardowy?

niski-brak

sredni-fioletowy

wysoki-zielony

legendarny-zolty

czyli tak jak na pl'u

Opublikowano

serw fajny :D ale ze wzgledu na  75% graczy ktorzy nie dadza CI spokojnie  5 min  po expic  sobie odpuszcze

5/10

Opublikowano

Powtórka z invorii xD Gracze odpuszczają ponieważ jest zbyt duża liczba online... F**k Logic..

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Powtórka z invorii xD Gracze odpuszczają ponieważ jest zbyt duża liczba online... F**k Logic..

jakbym chcial grac i meczyc sie z  gimbaza  to na PL  lepiej isc :D

Opublikowano

No nie powiem, takiego fejmu dla tego serwera to ja się nie spodziewałem. Gra wiele osób, chyba top 1 serwer, pod względem graczy.

Opublikowano

misja ze szkatami wodza orków niewykonalna ... choćby te wodze respiły się co 2min ... 7 channeli .. na każdym " pisiont " ludzi ... czy to godzina 14.00 czy to godzina 3.30 nad ranem ... wódz orków ledwo zdąży wyciągnąć swoją maczuge a już go ktoś zabije...

Opublikowano

misja ze szkatami wodza orków niewykonalna ... choćby te wodze respiły się co 2min ... 7 channeli .. na każdym " pisiont " ludzi ... czy to godzina 14.00 czy to godzina 3.30 nad ranem ... wódz orków ledwo zdąży wyciągnąć swoją maczuge a już go ktoś zabije...

Zrób misje na któryś tam lvl to bd miał chyba 5 szkat :D Resztę można dokupić.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...