Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

80kkk na low lvl? nie ma na czym, chyba, ze wiecznie popierdalasz na dt/ww i wystawiasz truty po 4kkk ;)

Chłopie ja na starcie serwera w 2h miałem już 10kkk+, ziomek który zarabiał na perłach zarobił na 2gi dzień serwera już ponad 70kkk miał.

Trzeciego dnia już nie miał co z hajsem robić  :) Wystarczy sobie wykminić dobry sposób i trzepać hajs puki warto.

Truta to bardzo słaby zarobek tak przy okazji.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chłopie ja na starcie serwera w 2h miałem już 10kkk+, ziomek który zarabiał na perłach zarobił na 2gi dzień serwera już ponad 70kkk miał.

Trzeciego dnia już nie miał co z hajsem robić  :) Wystarczy sobie wykminić dobry sposób i trzepać hajs puki warto.

Truta to bardzo słaby zarobek tak przy okazji.

­

perly, is to jedyny słuszny zarobek

chociaz dziwne bo ja w 4dni gry moglem sobie na spokojnie wykupic is'a wartego <60zl wiec nie jest zle

grasz wgl od nowa na serwie? jaki lv i kim?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Wszystko robi sie coraz tansze, 2-3 dni temu prochy po 50kk sprzedawalem a teraz stoją po 30.

redki sprzedawalem po 60-70 a teraz 40kk.

troche lipka.

Opublikowano

Wszystko robi sie coraz tansze, 2-3 dni temu prochy po 50kk sprzedawalem a teraz stoją po 30.

redki sprzedawalem po 60-70 a teraz 40kk.

troche lipka.

daj 2-3dni to redki zejda do 20, biale/niebieskie do 5-7,5 i szlachetne wzrosna bo bedzie wpytke popyt ogladajac odc BlassYaa gdzie na [L] trzeba po 200x kazdej szlachetnej perly

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Oplaca sie zaczynac? Ktora postac najlepsza w pvp? Szamanem warto probowac wgl?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Da się coś zrobić z FPS w mieście? Na innych serwerach mam spokojnie 60, a tutaj spadają nawet do 9.

Moze to od moda graficznego? Bo chyba go maja z tego co patrze po ss.

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Nie da się zarobić na małym lvl .... bzdura
Znajomy dropi eq na 54, tarcze, stalki, bojowe itp ... kuje je na perfect i sella od początku grania na 75lvl ma już 70kkk :). Ale nie ma się co dziwić takie itemki schodzą po dobrej cenie jak ciepłe bułeczki.

ddz8gi.png

Opublikowano

Mam wrażenie, że to raczej wina nowych tekstur i chyba nie będzie się nic dało z tym zrobić. Szkoda.

Ja bym stawial raczej moze na mod graficzny ponieważ on wlacza jakby dodatkowe oswietlenie w grze a wlasnie gra swiatel jest dosc obciazajaca na silnikach graficznych. Chyba ze faktycznie jakos niedawno tekstury zmienili i wtedy sie problem zaczal

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

mam pytanie jakie sa dungi i na jakie lvl?

Na pewno dt 40+

ww 80+

labirynt 110+

jakie sa next dungi?

125 razadora

140 nemere

165 azrael

180 bera

200 smok

Opublikowano

Macie zamiar dodac zmianke skilli np z bodziaka na mentala?

Nie wiem gdzie takowa jest, ale wiem, że do 70 poziomu można zmieniać.

Opublikowano

A teraz jakie 5 bonów do expa do każdego itema ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...