Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wiesz ze 15kkk wiesz z taka liczba pójść i podetrzeć sobie dupe ?to jest nic na serwie :)

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Opublikowano

Ja jak szukam serwera do gry nie wiem czemu zawsze patrzę na ostatnią stronę bo tam się już można wszystkiego dowiedzieć ale w tym przypadku po dłuuuuuuuuugiej przerwie w mt2 muszę wbić !

Opublikowano

Do 70 lvl u starszej pani..

Chodzi mi o zwykla zmianke skilli ;) a z tym 70 to juz przesadzili na tym lv nie dasie rozpoznac czy postac jest dobra czy nie :> 70 to jest 10min roboty,.

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Chodzi mi o zwykla zmianke skilli ;) a z tym 70 to juz przesadzili na tym lv nie dasie rozpoznac czy postac jest dobra czy nie :> 70 to jest 10min roboty,.

Jeśli potrafisz grać i masz łeb na karku to każdą postacią sobie poradzisz, zwłaszcza że balans jest ogarnięty.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Miałem przerwę tu 10 dni  i wracam patrzę ceny z du..... ludzie mają po 50 kkk 100 kkk ;p

Powie mi ktoś na czym ludzie tak zarabiają? ulepki czy co o.O

Opublikowano

Miałem przerwę tu 10 dni  i wracam patrzę ceny z du..... ludzie mają po 50 kkk 100 kkk ;p

Powie mi ktoś na czym ludzie tak zarabiają? ulepki czy co o.O

Dungeony, ze smoka którego robisz np. minutę masz ze 400kk.

Opublikowano

ile ludzi gra?

Stałe 3000 Graczy w Weekend ponad 3200 siedzi, a o eventach nie wspominam.

Na czym mozna teraz dobrze zarobic na 135?

Dungeon 110/125, bossy.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Stałe 3000 Graczy w Weekend ponad 3200 siedzi, a o eventach nie wspominam.

Dungeon 110/125, bossy.

Kiedy odpiszecie mi na moje pytanie :(? "Czy dodacie zmianke skilli" 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Zmianke skilli mogliby dodac, ale za duzą  liczbe PO np 4-5k.

Proponuje zmienic Razadora.

Dokladnie pietro z pieczatkami, jest za dlugie i bardzo nie wygodne bo trzeba sie sporo naklikac przez to Razador jest nie oplacalny a powinien byc na kazdym lvlu jakis dobry dungeon bo chodzenie na dunga 110 po raz 300 jest nudne.

Skrocicie to jedno pietro i powinno byc ok.

A i dodajcie w koncu te osiągniecia, ilosc ubitych mobow, metkow, bossow itd.

Opublikowano

Jeśli potrafisz grać i masz łeb na karku to każdą postacią sobie poradzisz, zwłaszcza że balans jest ogarnięty.

Aha :) mam bodziaka 125 miecz 125 perf L  60 sztyle 60 magi tarcza L na 90 i ninja 105 mnie niszczy :) zasadzka wchodzi 26k z krytem chrmura tak samo :D bodziak tak ssie czy tak zajebiscie sa zbalansowane postacie :>?.

Człowieku pisali ci jest do 70 lvlu i koniec później jest to nie w porządku wobec innych.

Czlowieku ty grasz wgl na tym servie? 70 lv sie wbija w 10 min w 10 min nie ogarniesz czy postac jest dobra czy nie ...

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Co tu ogarniać. Gram już tyle w tą grę że znam każdą postać. I jak zaczynam to nie mam problemu z wyborem.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...