Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisze mi ktoś bony na ripera? Chce na luzie przejść dt ale nie idzie z dupnymi bonami. Mam stalke +9 z kdkami, żala +9 z kdkami, fenki +9, biżu z niebiańskich oprócz bransy +9 napisze mi ktoś bony? Hełm żelak bo nie wiem skad wziąść tą upiorną maske 

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdzie robi się eq do expa? mam np te kolce co wyglądają jak ebo, ale nie mogę nic z nich ulepszyć. 

35 sie nie przerabia, przerabiasz eq 90 smoka ktore leci z WW, pewnie jeszcze z czegos ale nie mam pojecia

jbzoKz9.png

Opublikowano

Z czego dropi przepustka na WW?

Wiedzma / Ripper i co chyba jeszcze.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Serwer spoko - 3/4 serwera to wh/mobber hacki i warrior hacki

gdzie ty k***a tych ludzi na tych cheatach widzisz ? gram tu od początku i pare botów tylko widziałem 

Opublikowano

Latam wiekszosc czasu za bossami i przyznaje ze od paru tygodni widzialem moze z 10 hakjerow.

3/4 serwera to czyjas chora fantazja :)

gratulacje sukcesu,3k graczy to wyczyn,nie zwalcie tego jak zwalila ari*****a

Opublikowano

Napisze mi ktoś bony na ripera? Chce na luzie przejść dt ale nie idzie z dupnymi bonami. Mam stalke +9 z kdkami, żala +9 z kdkami, fenki +9, biżu z niebiańskich oprócz bransy +9 napisze mi ktoś bony? Hełm żelak bo nie wiem skad wziąść tą upiorną maske 

Poda ktoś bony na ripa? :D

Opublikowano

@TuFu x33 na ripa działają diabły czy nieumarłe??

nieumarłe.....

polecam  

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Bardzo polecam ten serwer, otóż wbiłem swojej postaci 95 lv i bufowi 90 lv i mam zamiar dalej grać :D 

ogólnie moglibyście zwiększyć resp metinów na mapie 90 lv bo nigdy ich nie ma :) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Bardzo polecam ten serwer, otóż wbiłem swojej postaci 95 lv i bufowi 90 lv i mam zamiar dalej grać :D

ogólnie moglibyście zwiększyć resp metinów na mapie 90 lv bo nigdy ich nie ma :)

Respy są dobre tylko po prostu jest tak dużo graczy, że każdy je wybija. Mogli by zwiększyć respy lub dodać kolejne ch :)

Opublikowano

ja na ich miejscu bym dodał tak  do ch14 i wiem że to jest możliwe bo widziałem taki serwer :)

Można dodać nawet 30 ch jak to jest na metin2 us tylko, że to jest kolejne obciążenie dla serwera bo odpalasz na nim całkiem nowy proces(bynajmniej mi się tak zdaję). I dlatego chyba lepszym rozwiązaniem byłoby powiększenie respów albo zmniejszenie czasu respu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...