Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale jak to możliwe że administracja nie pomaga przy tym jak ktoś okrada nasze konto ? przecież zgodnie z prawem naszego państwa takie osoby trzeba ścigać więc administracja nie powinna odmawiać chociażby zbanowania takiego gracza który poddał się czynności karalnej zgodnie z kodeksem Art. 278. KK 

za wysoka sygnatura

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale jak to możliwe że administracja nie pomaga przy tym jak ktoś okrada nasze konto ? przecież zgodnie z prawem naszego państwa takie osoby trzeba ścigać więc administracja nie powinna odmawiać chociażby zbanowania takiego gracza który poddał się czynności karalnej zgodnie z kodeksem Art. 278. KK 

Nie rob juz sceny eq pewnie miales warte z 7kk albo nawet 4... a 10kk to jest z 7 smsem 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

dodajcie jeszcze 20 ch i niech rynek całkiem upadnie i na niczym nie będzie dało się zarobić -_- Jakieś płaczki płaczą, że sobie rady nie dają a wy od razu aktualizację z dodaniem Ch, a nie myślicie w ogóle o przyszłości serwera, każdy dobrze wie że wiecznie tu grać tyle osób nie będzie, także w późniejszym okresie będzie za dużo ulepszaczy i nie będzie komu je sellać, jedynie co będzie można z nimi zrobić to wyrzucić na ziemie lub selnać u handlarki. 

xD 

Opublikowano

Nie rob juz sceny eq pewnie miales warte z 7kk albo nawet 4... a 10kk to jest z 7 smsem 

kolego kradzież to kradzież, tego administracja powinna się trzyma bo oni sami dobrze wiedzą że nie mają licencji na serwer metin2 mimo że maja swoje pliki :)

więc powinni karać osoby które kradną bo to jest nieładnie :)  

więc nawet gdyby eq było warte 1 zł to warto ścigać złodzieja, czas który poświeciłeś na granie jest bezcenny, go juz nie odkupisz :)  Metin2 bez licencji to też kradzież :)  

za wysoka sygnatura

Opublikowano

dodajcie jeszcze 20 ch i niech rynek całkiem upadnie i na niczym nie będzie dało się zarobić -_- Jakieś płaczki płaczą, że sobie rady nie dają a wy od razu aktualizację z dodaniem Ch, a nie myślicie w ogóle o przyszłości serwera, każdy dobrze wie że wiecznie tu grać tyle osób nie będzie, także w późniejszym okresie będzie za dużo ulepszaczy i nie będzie komu je sellać, jedynie co będzie można z nimi zrobić to wyrzucić na ziemie lub selnać u handlarki. 

Co do channeli więcej już dodawać nie będziemy.

T9S9sNO.png

Opublikowano

kolego kradzież to kradzież, tego administracja powinna się trzyma bo oni sami dobrze wiedzą że nie mają licencji na serwer metin2 mimo że maja swoje pliki :)

więc powinni karać osoby które kradną bo to jest nieładnie :)

więc nawet gdyby eq było warte 1 zł to warto ścigać złodzieja, czas który poświeciłeś na granie jest bezcenny, go juz nie odkupisz :)  Metin2 bez licencji to też kradzież :)

Gdybys mial inne haslo napewno twoja byla by cie nie okradla :)

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Gdybys mial inne haslo napewno twoja byla by cie nie okradla :)

jak już wspomniałem, tutaj się trafiło że ustawiłem takie samo jak rok temu :) niestety administracja to olała a zgodnie z prawem powinna ukarać osobe która to zrobiła... i tego się domagam, nie potrzebuje itemów które straciłem, ja chcę tylko poznać nick osoby która to zrobiła + zbanowania a jak się nie da zbanować to chociaż nick tej osoby :) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś pomóc? Mój antywirus mimo dodania Teriosa do wyjątków wywala mi Run.exe, więc nie mogę już grać od ok. tygodnia, chyba, że go wyłączę...

Opublikowano

­Jedyny serwer w którym przeczytałem CAŁĄ prezentację, wg mnie jest to najlepszy serwer, już pobieram i myślę, że szybko się nie znudzi! :D

Opublikowano

Opłaca się zaczynać grę? 

Jak z expem?

Jak z perf eq etc. ?

Exp zależy na jakim spocie bijesz :)

Oplaca sie grac jest duzo osob 

Perf bizu sie szybko robi bronie tarcze kolce raczej wolniej :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Opłaca się zaczynać grę? 

Jak z expem?

Jak z perf eq etc. ?

Myślę, że opłaca się, pod warunkiem, że lubisz tego typu serwery [easy].

Exp jest powiedzmy ok, nie jest za szybki, przynajmniej nie nudzi się tak szybko ;) O ile expisz na każdym lvl'u na największym spocie i PD'ku powinno bardzo przyjemnie lecieć.

O perf eq nie jest trudno, jedynie trochę poziom trudności pojawia się przy mixowaniu perf broni 65 lvl, ale zmianki są za darmo, wystarczy poczekać kilka godzin lub kupić od kogoś gotową, są tanie.

Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś pomóc? Mój antywirus mimo dodania Teriosa do wyjątków wywala mi Run.exe, więc nie mogę już grać od ok. tygodnia, chyba, że go wyłączę...

musisz wylaczyc w takim razie

albo avasta zmień  :P

jbzoKz9.png

Opublikowano

Znów po aktualizacji nie mogę włączyć gry..  tym razem odpalam ikonkę patchera po czym klikam rozpocznij i nic się nie robi, nic nie patchuje, pisze cały czas oczekuje na zadania .. nie wiem o co chodzi, ale znów nie mogę wejść do gry.. jest na to jakieś rozwiązanie? Wyłączałam antywirusa i też nie działa. Ktoś pomoże ..? :/ Dodam, że nie tylko ja mam takie problemy, sporo osób pisze na forum serwera też o tym, więc może byście się tym zajęli w końcu. :)

Edit. po paru próbach odpalenia patchera zaczął się aktualizować, dziwne ale poprawcie go bo są ciągle problemy, nie tylko z nim bo tez z ikonką run.exe

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Znów po aktualizacji nie mogę włączyć gry..  tym razem odpalam ikonkę patchera po czym klikam rozpocznij i nic się nie robi, nic nie patchuje, pisze cały czas oczekuje na zadania .. nie wiem o co chodzi, ale znów nie mogę wejść do gry.. jest na to jakieś rozwiązanie? Wyłączałam antywirusa i też nie działa. Ktoś pomoże ..? :/ Dodam, że nie tylko ja mam takie problemy, sporo osób pisze na forum serwera też o tym, więc może byście się tym zajęli w końcu. :)

jako admin odpalasz?

jbzoKz9.png

Opublikowano

jako admin odpalasz?

Tak odpalałam jako admin i nic nie działało, ale teraz spróbowałam jeszcze raz odpalić i zaczęło działać, dla tych co im nie patchuje to próbujcie parę razy włączać i wyłączać patchera mi za 3 razem się spachowało ;p ale to nie zmienia faktu ze są ciągle problemy z nim ^^

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Wszystko ładnie i przyjemnie się gra lecz mam problem :C 

exp nie leci mi od 90v stoi na 3,46% i nie rusza sie dalej choćby nie wiem co bym robił :C  

HELP PLYS 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Wszystko ładnie i przyjemnie się gra lecz mam problem :C 

exp nie leci mi od 90v stoi na 3,46% i nie rusza sie dalej choćby nie wiem co bym robił :C  

HELP PLYS 

Może zablokowałeś go w pasku.

Opublikowano

@Exile 

właśnie chodzi o to że nie moja koleżanka z którą gram ma podobnie i nie wiemy o co chodzi :C

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Opyla się grać ?
Skąd trutka tylko rip? (Bo wiem że szkaty jakiś bossów high lvl.)
Tanie są tęczowe kamienie i czy łatwo dropią oraz gdzie?
Ile online osób w południe/wieczór?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Opyla się grać ?

Skąd trutka tylko rip? (Bo wiem że szkaty jakiś bossów high lvl.)

Tanie są tęczowe kamienie i czy łatwo dropią oraz gdzie?

Ile online osób w południe/wieczór?

Tak 

Z Szkat Ripera I nieb śmierci można wymienić za wybraną broń 75 lub otwierać (osobiście polecam otwierać, bo jest duży % na bron 75) 

Tęczowe nic nie są warte, bo leci ich od chua ; D dropią z dunegonów bossów etc.. 

3k + 

xD 

Opublikowano

Tak 

Z Szkat Ripera I nieb śmierci można wymienić za wybraną broń 75 lub otwierać (osobiście polecam otwierać, bo jest duży % na bron 75) 

Tęczowe nic nie są warte, bo leci ich od chua ; D dropią z dunegonów bossów etc.. 

3k + 

No to zawitam na serwer bo widzę nie ma nic na rynku metinowskim Ciekawego a tu jeszcze nie zaglądałem....

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...