Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie moge patchowac pomocy xD

Skoro nie możesz patchować to nie ma nowego patcha,

polecam ! 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Gram od wczoraj i  serwer nawet może być ale ma też wady .

Mam prośbę napisze mi ktoś na pw  jakie bony do  eq exp i wojenne dla sury wp?

Opublikowano

przestalem grac bo za duzo ludzi, 3 dobre spoty na mapce od 90 dla 2000 osób? powinniście zrobić duże spoty na całej mapie i tyle..

Dobre xD Skończyć grę bo za dużo ludzi gra ; D A gdyby grało mało ? to byś pewnie skończył bo gra za mało, niestety nikomu nie dogodzisz ;( 

Polecam. 

xD 

Opublikowano

zaczniecie banowac ludzi za wh? co 2 osoba na mapie od 90 lata na mobber hacku wh :) czy bedziecie mieli server w dupie tak jak zabq malestie :)?

Czym prędzej czym pózniej dostana bana ;) Nie martw się o to. ;)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

zaczniecie banowac ludzi za wh? co 2 osoba na mapie od 90 lata na mobber hacku wh :) czy bedziecie mieli server w dupie tak jak zabq malestie :)?

To nagrywaj ich i zgłaszaj na support, za zgłaszanie dostaje się SM ;)

xD 

Opublikowano

Czemu nie mogę odpalić gry? wczoraj jeszcze się normalnie odpalała, próbowałam też już wyłączać antywirusa i też uruchamiać jako administrator i potem odpalić patcher to pobiera się run.exe na końcu i potem pisze oczekuje na zadania a gra się nie włącza. A sam plik run.exe też nie mogę odpalić, bo wyskakuje takie coś: 

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/842021434978099975782.png

Nie wiem o co chodzi, pomoże ktoś? :)

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Hahah ludzie to sie chyba z choinki urwali serio ? plakac bo nie ma gdzie expic ? przy 7 kanalach ludzie na plu expili na 4 kanalach , widac jaka przepasc pomiedzy graczami ( moj blad nazwac ich graczami )  swoja droga jest tu jakis technik samochodowy ktory pisal pendolino M12 ? 

5sc6.jpg

Opublikowano

Czemu nie mogę odpalić gry? wczoraj jeszcze się normalnie odpalała, próbowałam też już wyłączać antywirusa i też uruchamiać jako administrator i potem odpalić patcher to pobiera się run.exe na końcu i potem pisze oczekuje na zadania a gra się nie włącza. A sam plik run.exe też nie mogę odpalić, bo wyskakuje takie coś: 

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/842021434978099975782.png

Nie wiem o co chodzi, pomoże ktoś? :)

Jakiego masz windowsa? Może musisz włączyć funkcję DEP.

Opublikowano

na tyle osob 7 ch  to za malo :D  nie wiem czy  20  by starczylo :D  tak jak psalem kilka dni wczesniej bardziej sensowne bylo postawienie odrazu s1 i s2 identycznych :D

Opublikowano

Hahah ludzie to sie chyba z choinki urwali serio ? plakac bo nie ma gdzie expic ? przy 7 kanalach ludzie na plu expili na 4 kanalach , widac jaka przepasc pomiedzy graczami ( moj blad nazwac ich graczami )  swoja droga jest tu jakis technik samochodowy ktory pisal pendolino M12 ? 

Ty wgl grales na PLu?  4 ch kazdy sie dogadywal :) "za ile konczysz" a tu wbija ci 180 na spota piszac "wypierdalaj"  "zajete" 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

o.O Szukasz gildii , jak juz ja znajdujesz to znalezienie spota to nie problem ; ) , osobiscie praktykujemy wpadanie na spota w 5 osob + dla tych którzy mysla ,ze sa wytrwali. Serwer PVP to nie PL wiec nie porownujcie tyc h2 serwerow ; ) za ciezki serwer ,zeby troche o spota powalczyc? Mozesz robic tak samo nikt ci nie broni :) nam tez wbijali na spoty po 5 osob + i nie płakalismy, zycie.

sygna2.png

Opublikowano

Mam Windows 7 Ultimate

Spróbuj wykonać następujące czynności.

Komputer - PPM - Właściwości - Zaawansowane us. systemu - Zaawansowane ( Ustawienia ) - Zapobieganie wykonywaniu danych - Włącz funkcję DEP i dodaj tam plik którym odpalasz Teriosa.

Opublikowano

Spróbuj wykonać następujące czynności.

Komputer - PPM - Właściwości - Zaawansowane us. systemu - Zaawansowane ( Ustawienia ) - Zapobieganie wykonywaniu danych - Włącz funkcję DEP i dodaj tam plik którym odpalasz Teriosa.

Hmm zrestartowałam komputer i odpaliło mi, dziwne ^^ , ale dzięki za chęci :)

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

wlasnie 130lvl BM z full alchemia, eq na [L], gotowymi 6/7 i 52kkk na koncie dostal bana

dzieki @Exíle  za super zabawę na cheatach, ogólnie serwer jest tak samo schematyczny jak dreik*n - wbij lvl, lataj na dungeony i ulepszaj eq co kilka leveli oddając coś tam dla biologa, kolekcjonera lub ubijając kilka metków dla strażnika wsi

trochę to nudne, ale i tak fajnie się grało te 4dni

jak już się zrobi eq 90lvl z 15% na potwory to ściągacie hacka na waszą klasę i zarobek to prostota :)

sam jestem tego najlepszym przykładem

potem jak już zakupicie sobie is'a za yangi to już w ogóle jest baja

polecam :)

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Ale wy macie zryte banie. Na serwerze tak łatwo ubić bossy/metki każdą klasą a ludzie i tak grają na czitach patologiaa. A później płacz i lament że serwer i team nieogarnięci...

Opublikowano

Ty wgl grales na PLu?  4 ch kazdy sie dogadywal :) "za ile konczysz" a tu wbija ci 180 na spota piszac "wypierdalaj"  "zajete" 

Zawsze tak bylo a jak nie wyjdziesz to co zrobi? Oczywiscie odpali na ciebie skile. Szkoda ze metin tak upadl.

Opublikowano

wlasnie 130lvl BM z full alchemia, eq na [L], gotowymi 6/7 i 52kkk na koncie dostal bana

dzieki @Exíle  za super zabawę na cheatach, ogólnie serwer jest tak samo schematyczny jak dreik*n - wbij lvl, lataj na dungeony i ulepszaj eq co kilka leveli oddając coś tam dla biologa, kolekcjonera lub ubijając kilka metków dla strażnika wsi

trochę to nudne, ale i tak fajnie się grało te 4dni

jak już się zrobi eq 90lvl z 15% na potwory to ściągacie hacka na waszą klasę i zarobek to prostota :)

sam jestem tego najlepszym przykładem

potem jak już zakupicie sobie is'a za yangi to już w ogóle jest baja

polecam :)

jakiego hacka? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...