Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTerios

Zrobicie coś z expem  między innymi na mapie 90. Troche lipa siedzieć 3.5h przy expie od 90, do 110...

To gdzie ty expisz? Bo na PDku do 110 to 2h max ;)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTerios

Zrobicie coś z expem  między innymi na mapie 90. Troche lipa siedzieć 3.5h przy expie od 90, do 110...

Jak ja expiłem na tych poziomach to od 90 do 110 zajęło mi max 1h, także nie wiem. Poza tym, jeżeli narzekasz na exp na 90 to lepiej skończ na tym serwerze bo od 130 jest kompletny spadek z expem a od 170 + to już lepiej nie gadać, ale lv dać się wbić ;P 

xD 

Opublikowano

Jaki perf hełm pod pvp dla bm ?

trucie, szyb atak, unik , lud , magia

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Możecie dodać też opcję, w której można kupować postacie. na Starym Ascarialu s2 taka opcja bodajże byłą, że u npc kupowałeś i mogłes sprzedawać postać. Albo przenosić .

Opublikowano

Czy ja wiem, czy ten exp +170 jest słaby? Z pd z gry, z isu, ratami 20% I wierzchowcem 30% lvl wbijalem jakos 10min, no teraz na 189 jest trochę gorzej. xD

Opublikowano

Takie pytanie mam, co ja mam niby robić po 90 lvl-u? Są tu jakieś solo dungeony czy cokolwiek, gram wp więc raczej poradze sobie ze wszystkim lvl 91 aktualnie truta +9 84 srednie kd moba +7, i nie mam co robić ,a dalej expić mi się nie chce, metków na mapie 90 nie ma, więc co tutaj ciekawego jest do roboty?

Opublikowano

Takie pytanie mam, co ja mam niby robić po 90 lvl-u? Są tu jakieś solo dungeony czy cokolwiek, gram wp więc raczej poradze sobie ze wszystkim lvl 91 aktualnie truta +9 84 srednie kd moba +7, i nie mam co robić ,a dalej expić mi się nie chce, metków na mapie 90 nie ma, więc co tutaj ciekawego jest do roboty?

Wbić 110 i dung an 110, podbić eq. 

Potem wbić 140 - Nemere i znowu podbijać eq.

Opublikowano

@Terios.pl 

http://scr.hu/2rvo/5l704 ten system osiągnięć zostanie ogarnięty ? bo z samej ciekawości chciałbym sprawdzić ile mam czego ubite ;P 

Ponawiam. 

Wbić 110 i dropić perełki na dungeonie 110 ; D 

xD 

Opublikowano

Jakie bony działają na baronową i ripa ?

Czy ze szkaty ripa dropią dość często bronie 75 lvl? Czy nie opłaca się otwierać,tylko wymieniać ?

Mi na 5 szkat dropły : żal, truta, stalka +9 i 2 razy perły.

Lepiej chyba zachować bo potem masz questa żeby je oddać

Opublikowano

Szkate można zawszę dropnąć. A co do twojego pytania to na Ripa nieumarłe a na barownową niestety nie wiem.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

na baronke tylko potwory

Opublikowano

Czy ze szkaty ripa dropią dość często bronie 75 lvl? Czy nie opłaca się otwierać,tylko wymieniać ?

Ta często, lepiej się opłaca otwierać niż wymieniać. 

Tak wgl Gdzie są te metki próżności ? bo szukam je i szukam ; D 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...