Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodajcie mozliwosc zmiany swiecenia sie zbroi i broni na standardowy.

Dokładnie, coś na zasadzie zamiany mobow na psy. 

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­@­OnlyGetRekt

hmm. Może misje, DT...? ( o ile Ci się uda ubić Ripper'a. Polecam marmur dla słabszych )  Idź X razy na DT > truta, eq smoka, zbroja azraela > mapka 90 do 110 a później dungi ^_^

Podoba mi się to świecenie eq i osobiście bym tego nie zmieniał, no ale innym może przeszkadzać ( albo nawet większości ) więc proponowałbym dodać taką opcje, gdzie możemy wybrać : normalne / takie jak teraz

Jak już pisałem ostatnio - serwer super. Tych CH powinno być chyba z 20. Ciągła walka o bossy, spoty.. no ale patrząc z drugiej strony : przynajmniej coś się dzieje. Wolę to niż żeby było około 100-200 osób ONLINE :D

Opublikowano

Serwer jest super, co tu dużo gadać. Graczy naprawdę bardzo dużo ^_^

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Apeluje o zmianę świecenia itemków na standardowe z jakimś lekkim dodatkiem.

Serwer polecam

Opublikowano

O której ta przerwa

Wlasnie, o ktorej bd przerwa? 

W razie pytań piszcie na PW lub gg - na pewno z czasem odpowiem.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Witam,

O godzinie 2:45 odbędzie się przerwa techniczna trwając do dwóch godzin. Powodem przerwy technicznej w dniu dzisiejszym będzie przejście na wydajniejszą maszynę zaopatrzoną między innymi w dyski SSD. Przerwa powinna wyeliminować lagi z powodu zmiany maszyny. Wprowadzimy też parę mniejszych poprawek korzystając z okazji.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Gdzie dropi przepustka na WW

bo za uj z ripa nie leci jak ludzie gadaja

ubilem 16 riperow i nie dropla ...

wiec gdzie ja dropne?

Leci z dungeonu na 110lvl i z tego co wiem z lodowej wiedzmy ktora jest bodajze przy wejsciu do zwyklego lasu.

Opublikowano

Leci z dungeonu na 110lvl i z tego co wiem z lodowej wiedzmy ktora jest bodajze przy wejsciu do zwyklego lasu.

metki mapa 90 rip tez

jbzoKz9.png

Opublikowano

Tak trudno zrobić jednego a dużego update? Gram juz 3 dzień i ani jednej nocki nie idzie zrobic... porażka

No nie idzie nocki zrobic, fakt. Sama chciałam ktorąś z kolei ale jak by nie bylo update to bylby placz ze nic nie robia.

Coś za coś.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Przestańcie płakać. Serwer ma ok. miesiąc chłopaki widać pracują w pocie czoła. Czego chcieć więcej.

Polecam jak najbardziej!

imetin_logo.png

Opublikowano

A przepustka na dunga 110 z czego dropi?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Administracja nie jest wogole pomocna. Napisalem na pw do teriosa aby pomogl mi z klientem, przeczytal wiadomosc a nie odpisal wogole.

Opublikowano

­

Moby mapa 90

@Bedzie wkoncu wiecej niz 1 spot na całą mapę do expa?Za dużo ludzi jest by tak było..

Na której mapie masz niby 1 spot do expa?

Opublikowano

­@Razoth Z tym akurat bym się nie zgodził. Jak nie dostałeś odp. to tutaj napisz swój problem. Może Ja albo ktoś inny Ci pomoże. Spróbowałeś sam coś z działać? - przejrzeć forum, wcześniejsze strony prezentacji, stronę serwera itp.

Opublikowano

Administracja nie jest wogole pomocna. Napisalem na pw do teriosa aby pomogl mi z klientem, przeczytal wiadomosc a nie odpisal wogole.

Napisz na support, tam masz w moment odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...