Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjebane , że dostałem bana jak i tak ta kasę co wydałem to wyjebka w nią. Ja tam, od zawsze stawiam praktycznie spacje przed znakami bo tak mi było wygodniej boli , , , , , , ?

Nie no servera nie kochałem , ale lubiłem grac i sprawiało mi przyjemność . Lecz teraz zobaczyłem jak działa system tutaj do kiepsko troche XDD                           .

WIdze, kolega wyzywac lubi           . Szkoda           ,         że kot w necie jesteś . Idz tam na teriosa i się nie wpierdalaj tutaj                  . Bo i tak nie rozumiesz sytuacji od początku          ,  Peace marginesie społeczny.

KOT W NECIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

JAK NA RAZIE TO TY TU NAJWIECEJ PLACZESZ GIMBIE KTORY NIE SKONCZYL GIMNAZJUM BO NIE UMIE PISAC / MARGINES SPOLECZNY? XDDDD ACZEMU KAZDY MA BEKE TYLKO I WYLACZNIE Z CIEBIE ? XDDDDDDDDD

ALERT CANCER ON THE FORUM

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KOT W NECIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

JAK NA RAZIE TO TY TU NAJWIECEJ PLACZESZ GIMBIE KTORY NIE SKONCZYL GIMNAZJUM BO NIE UMIE PISAC / MARGINES SPOLECZNY? XDDDD ACZEMU KAZDY MA BEKE TYLKO I WYLACZNIE Z CIEBIE ? XDDDDDDDDD

ALERT CANCER ON THE FORUM

Ja nie płacze najwięcej poprostu przedstawiam wszystko co ludzie mi mówili na ts-ie , na PW w grze czy na forum - reprezentant nie (: ?

Więcej napierdol tego XDD, pokaż jaką masz beke minusie, tyle odemnie w Twoją stronę nie będe nawet czytał tego co piszesz . A no i Caps Off podludziu.

Opublikowano

Nie polecam, po bugu z kasą nie usunęli osobom które się nie wyróżniały pieniędzy z buga, kolega z gildii miał ponad 1kkkk i wymienil to wczoraj za eq na pl. Nie dosc, zeby tego bylo malo, pelno osob lata na wh. Po nastepne, pelno botow w m1 chunjo, mozna tam wejsc przez doline. Serwer 2/10, te 2 tylko za to ze przez 1 dzien bylo fajnie. Elo.

Opublikowano

Tak jak widzieliscie ss z poprzedniej stronki to ja podeslalem-Bacusek dostalem bana za powiedzenie o bugu no cuż nie polecam ze względu na Ubera ktos z topki szykujcie sie ktoś bedzie następny :)

Opublikowano

Opłaca się zaczynać tu grać? Widze że jest tutaj nawet spora wymiana zdań i mam dylemat odnośnie serwera, a chciałbym zaiwestować w niego. Licze na kilka konstruktywnych opinii.

Opublikowano

Opłaca się zaczynać tu grać? Widze że jest tutaj nawet spora wymiana zdań i mam dylemat odnośnie serwera, a chciałbym zaiwestować w niego. Licze na kilka konstruktywnych opinii.

jasne, ze sie opłaca, tutaj się spinają tylko dzieciaki które słusznie otrzymały banicje, pozdrawiam, jeden z lepszych serwerów

Opublikowano

Nie opłaca, grałem, moim zdaniem, serwer nie postoi długo, co raz więcej osób pozbywa sie konto i eq, a to może sugerować upadek. Zresztą i tak nie dogonisz innych co na bugach występujących po każdym większym patchu bugowali hajs i perły, elo.

@UP: Ja nie mam bana sam odszedłem, nie bugowałem, ale widziałem jak bugowali inni.

Opublikowano

jasne, ze sie opłaca, tutaj się spinają tylko dzieciaki które słusznie otrzymały banicje, pozdrawiam, jeden z lepszych serwerów

widziałeś all ss? pewnie nie to sie nie wypowiadaj 

serwer moze tak ale administracja idzie za glosem tlumu 5 osob napisze ze ktos bugowal berana z perlami,sama administraja dala go wczesniej na ss mozna zobaczyc i ze jak bym nie napisal tematu to bym mial juz x5 setow eq na +165 lvl i bana bym nie mial tak samo kazdy kto mial +180 no ale ze napisalem to bana dostalem ;)

Opublikowano

Nie polecam, po bugu z kasą nie usunęli osobom które się nie wyróżniały pieniędzy z buga, kolega z gildii miał ponad 1kkkk i wymienil to wczoraj za eq na pl. Nie dosc, zeby tego bylo malo, pelno osob lata na wh. Po nastepne, pelno botow w m1 chunjo, mozna tam wejsc przez doline. Serwer 2/10, te 2 tylko za to ze przez 1 dzien bylo fajnie. Elo.

Bl2wHDR.png

6x0i4XT.png

Nie opłaca, grałem, moim zdaniem, serwer nie postoi długo, co raz więcej osób pozbywa sie konto i eq, a to może sugerować upadek. Zresztą i tak nie dogonisz innych co na bugach występujących po każdym większym patchu bugowali hajs i perły, elo.

@UP: Ja nie mam bana sam odszedłem, nie bugowałem, ale widziałem jak bugowali inni.

Pewnie mamy reklamę u Diablo/Tream'a/Sh4ke'ka/ZabQ/DIIIM2 i innych większych, płacimy im ogromne sumy i dlatego serwer upadnie, w środku tygodnia gra 2k Online. Puknij się w głowę z kolegami. Widzę że każdy kto bugował i dostała bana się odzywa, szkoda że niektórzy wcześniej błagali i wychwali serwer, ten świat ludzi chorągiewek.

Dla jasności nie dostałeś bana za to że powiedziałeś na o bugu, bo osoby, które nam podają dostają wręcz przeciwnie nagrodę, Ty go nadużywałeś świadomie i przestańcie kity cisnąć że nie wiedzieliście.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Pewnie mamy reklamę u Diablo/Tream'a/Sh4ke'ka/ZabQ/DIIIM2 i innych większych, płacimy im ogromne sumy i dlatego serwer upadnie, w środku tygodnia gra 2k Online. Puknij się w głowę z kolegami. Widzę że każdy kto bugował i dostała bana się odzywa, szkoda że niektórzy wcześniej błagali i wychwali serwer, ten świat ludzi chorągiewek.

Dla jasności nie dostałeś bana za to że powiedziałeś na o bugu, bo osoby, które nam podają dostają wręcz przeciwnie nagrodę, Ty go nadużywałeś świadomie i przestańcie kity cisnąć że nie wiedzieliście.

Szkoda nerwów... Odgrywają się za te bany pisząc bajki. Ale i tak ludzie którzy mają swój rozum wejdą na serwer i nie bd patrzeli na 2-3 hejty od tych samych osób.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Szkoda nerwów... Odgrywają się za te bany pisząc bajki. Ale i tak ludzie którzy mają swój rozum wejdą na serwer i nie bd patrzeli na 2-3 hejty od tych samych osób.

mi nie chodzi o serwa chodzi bardziej o administracje pewnie tez nie widziales ss a sie wypowiadasz.

Opublikowano

@kronopol123 - nie zostaniesz odbanowany, nie musisz drążyć tematu i pisać jaka administracja jest zła i że nie polecasz serwera. Na nikim z nas wrażenia nie wywarłeś. Dostałeś bana za złamanie regulaminu i dyskusja zakończona. Kolejne posty będziemy zgłaszać. Wracająć do użytkownika @dzbanee (aka Etaldd). Wiem, że bardzo chcesz nam zaszkodzić dlatego wrzucę screeny z tego co mi pisałeś na Prywatnej Wiadomości.

sEzfh7N.png

Ponownie apelujemy, żebyś zajrzał do książek roczniku '99 zamiast szukać na siłe zaczepek. Trafi kosa na kamień. :)

mi nie chodzi o serwa chodzi bardziej o administracje pewnie tez nie widziales ss a sie wypowiadasz.

Dalej wstawiaj ss'y one jakoś wrażenia na ludziach nie robią. A ja piszę 30 raz dostałeś bana za wykorzystywanie błędów gry, a nie za to, że powiedziałeś nam o błędzie.

Na Supportcie było około 5-7 zgłoszeń, że gracz o nicku: bacusek wykorzystywał błędy gry - dokładnie drop ze smoka, kiedy był inaczej zrobiony, sprawdziliśmy i dostałeś bana.

O panie chorągiewce lepiej nie mówić, bo zachowuje się jak Bronek z JOW'ami.

T9S9sNO.png

Opublikowano

przyczepiłeś się tych ss'ow ale na logi nie zobaczysz? pls ziomuś

@kronopol123 - nie zostaniesz odbanowany, nie musisz drążyć tematu i pisać jaka administracja jest zła i że nie polecasz serwera. Na nikim z nas wrażenia nie wywarłeś. Dostałeś bana za złamanie regulaminu i dyskusja zakończona. Kolejne posty będziemy zgłaszać. Wracająć do użytkownika @dzbanee (aka Etaldd). Wiem, że bardzo chcesz nam zaszkodzić dlatego wrzucę screeny z tego co mi pisałeś na Prywatnej Wiadomości.

sEzfh7N.png

Ponownie apelujemy, żebyś zajrzał do książek roczniku '99 zamiast szukać na siłe zaczepek. Trafi kosa na kamień. :)

Dalej wstawiaj ss'y one jakoś wrażenia na ludziach nie robią. A ja piszę 30 raz dostałeś bana za wykorzystywanie błędów gry, a nie za to, że powiedziałeś nam o błędzie.

Na Supportcie było około 5-7 zgłoszeń, że gracz o nicku: bacusek wykorzystywał błędy gry - dokładnie drop ze smoka, kiedy był inaczej zrobiony, sprawdziliśmy i dostałeś bana.

O panie chorągiewce lepiej nie mówić, bo zachowuje się jak Bronek z JOW'ami.

MOJ MISTRZ XDDD CO ZA NERD Z TEGO TYPA xD

Opublikowano

po pierwsze nie chce unbana szamana tez sobie zbanuj z calym is nie bede gral na serwie gdzie administracja jest jaka jest powiesz o bugu o ktorym nie wiedziales ze to bug bo to normalne ze przy full misjach + full is + full eq exp 185-190 rozwalasz tak szybko berana kto by wiedział ? 

PS: i jak cala topka ktora chodzila dostanie bana ? czy tylko ja bo naglosnilem temat na forum ?

wyrażam swoją opinie to moja wina ze jestes uber taki jaki jestes? swoich graczy nazywasz ze są "glupi"

PS: temu dzbane czy jak mu tam podeslalem tylko ss nic wiecej :)

Opublikowano

Co jest z tymi nowymi serwerami? Wszystkie wychodza z powaznymi bugami a przypominam, ze mamy 2015r :)

Na szczęscie na VirtualMT2 jest pięknie i kolorowo. Zero bugów, pomocna administracja, zapraszamy :)

Zero ustawionych eventów, cycuś glancuś pizdeczka.  <3 

jbzoKz9.png

Opublikowano

80696293857402658730.png

Posiadam jeszcze wiecej kont, ale reszta na nie chodziła na moim kompie. Polecam bocic w chunjo, na szkatach blasku ksiezyca był niezly zarobek, polecam. W ciagu paru godzin idzie wyciagnac z 3kkk, na konto. Od poczatku serwera 0 bana, nie tylko ja wpadłem na ten pomysł, ze 20 osob tak bociło, elo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...