Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale kto dostał cokolwiek na start?

Gościu , Ty nie masz nawet 2h w grze a masz więcej niż 3/4 servera o co chodzi.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest śmieszne że dedek i matzar się wypierają. Gram już z kilka dni. Nocki i dnie od 19 30 bodajże. Nigdy ich na expienia

expienie ani drogach nie widziałem. Nagle mieli wszystko. ja choruje na serwie jak nie wiem a on ma od ręki 200 zmianek. Nie miał bym jak kto obrońcy nazywają bóla dupy gdyby zachowali to dla siebie. Jakoś 1 czy 2 gracze z nami i z wszystkim by dla mnie problemem nie byli i dalej mógłbym ciężko na swój poziom i respekt pracować. Ale tu rozchodzi się o to że rozdali to innym i rywalizacja szlag wzięła. Jak już może z 20 osób ma też full wszystkiego z dupy i nic robić nie musi.

Opublikowano

To może i ja wypowiem się o całej sytuacji jaka miała miejsce na serwerze.

Od początku zaczynając przygodę na serwerze wiedziałem z jaką administracją mam do czynienia. Na samym początku nie byłem przekonany do zagrania na serwerze przede wszystkim ze względu na administrację, jednak bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie ich praca. Ciągłe poprawki, bardzo szybkie odp. itd. Mimo wszystko zapominając o przeszłości postanowiłem dać im jeszcze jedną szansę. W końcu każdy na nią zasługuje. W gruncie rzeczy zbytnio nie dziwiło mnie to, że administracja nie podała swoich prawdziwych nicków. Osoby, które grały na Almantii wiedzą o czym mówię. Po zalogowaniu się do gry na pierwszy rzut oka można było zauważyć bardzo dużo elementów ściągniętych z konkurencyjnego serwera zaczynającego się na A. Jest to pierwsza administracja, która wzorując się na przykładzie serwera na A zrozumiała, że dobry serwer+ dobra administracja(pracowita, pomocna) nie potrzebuje praktycznie żadnej reklamy aby osiągnąć sukces. Na serwerze grało mi się wyśmienicie, nie miałem czasu na nudę. Jednak kilka dni temu dowiedziałem się od kolegi z gildii na S, że niejaki Dedek, który nie potrafi poradzić sobie z emocjami, wnioskuje to po jego postach tutaj, w grze jak i wypowiedzi na ts jest faworyzowany przez administrację. W pierwszej chwili pomyślałem, że administracja wróciła do przeszłości. Niestety nie mogłem wierzyć tylko koledze-postanowiłem to sprawdzić. Dołączyłem do gildii na S. Już dzień później na własne oczy zobaczyłem co zrobił Dedek po przegranej wojnie z gildią na B. Dał graczom z gildii tyle ulepków ile nie widział nawet top 1 gracz na serwerze. Po tym co zobaczyłem od razu zakończyłem przygodę na serwerze. Mogę w każdej chwili dać dowody w postaci screen, lecz banda hejterów i tak napiszę, że ss są podrabiane, także nie ma to najmniejszego sensu. Przechodząc do meritum serwer jako taki jak najbardziej polecam. Natomiast jeśli chodzi o administracje to totalne dla. Nie wiem jak można doprowadzić serwer, który ma w tej chwili ponad 2tys graczy online to upadku przez idiotyczne zachowanie administracji jaką jest faworyzacja kolegi-kolegów. Czeka was taki sam los jak serwer Proboszcza. To tylko kwestia czasu kiedy gracze zaczną odchodzić.     

Smiało, czekamy na SS.

jbzoKz9.png

Opublikowano

szukanie dziury w całym, a potem wzajemnie lajkowanie, jak ja to kocham :D

@Terios.pl

Będzie dziś jakaś przerwa?

No czarna dziura jest duża, nie powiem. A co ma do tego lajkowanie? To nie jest tak, że ktoś kto uważa tak samo poprostu zlajkuje posta jako wyraz '' popierania '' ?

Ty myślisz, że administracja tylko Dedka i Matzara faworyzowała? No chyba kpisz xD

Opublikowano

Gościu , Ty nie masz nawet 2h w grze a masz więcej niż 3/4 servera o co chodzi.

Ale czemu się dziwisz ? przecież to Serwer Lourta a Matzar był w teamie na cradosa, więc nie ma co się dziwić, że dostał miliony sm i chuy wie co jeszcze. Taki niestety metin (prywatne), nic nie zrobisz a jak ktoś ma z tym problem to polecam iść na Globala. 

Ja tam mam w to wyebane po same kule, gram na serwerze bo mi się podoba i tyle. Dobranoc. 

xD 

Opublikowano

Każdy pierdoli na 5 stron o tej dramie z Dedkiem a nikomu się nie śpieszy pokazać jakieś dowody, screen z rankingu jakos konkretnym dowodem nie jest wiec...

popcorn.gif

@Bedzie dzisiaj przerwa techniczna? Wypowie sie ktos z administracji?

jbzoKz9.png

Opublikowano

szukanie dziury w całym, a potem wzajemnie lajkowanie, jak ja to kocham :D

@Terios.pl

Będzie dziś jakaś przerwa?

G00D to nie jest żadne szukanie dziur... Tylko dążenie do sprawiedliwości ...

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Rozumiem, ale np. nie w taki sposób jak Temperaturek. Dostał perma, pisał że prawidłowo, potem jednak nieprawidłowo, chce ub, że to jednak sura biła z obserwatora, potem jakieś warunki, aż wyszło na to że pisanie z GG odwraca do tego, że miliony SM latają na serwerze. Takimi ludźmi akurat gardzę.

Ja tam wyjebane mam na to, sm jak sm, aby navi nie było, bo jak to chyba harnaś napisał - żerować na kolegach to grzech.

Opublikowano

Rozumiem, ale np. nie w taki sposób jak Temperaturek. Dostał perma, pisał że prawidłowo, potem jednak nieprawidłowo, chce ub, że to jednak sura biła z obserwatora, potem jakieś warunki, aż wyszło na to że pisanie z GG odwraca do tego, że miliony SM latają na serwerze. Takimi ludźmi akurat gardzę.

Ja tam wyjebane mam na to, sm jak sm, aby navi nie było, bo jak to chyba harnaś napisał - żerować na kolegach to grzech.

To się przypatrz w 5:48.

Warunki może stawiać każdy, i tak wyszło na moje.

Teraz po przeanalizowaniu tego wszystkiego widać gołym okiem że jest faworyzacja.

Teraz już po prostu ich starasz się obronić.

Pierw robisz haxy, następnie przepraszasz administracje.

dzisys marjan  xD 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Cześć,

Musimy i chcemy odnieść się do sprawy z graczem grającym na naszym serwerze pod nickiem "Dedek". Przepraszamy, że musieliście czekać te parę stron na sprostowanie.
Parę dni temu dostaliśmy dwa zgłoszenia dotyczące możliwych nieprawidłowości na koncie tego gracza (zgłoszenia były sprecyzowane na dużą ilość ulepszaczy; pereł oraz zmianek 6/7).
Po sprawdzeniu logów handlu, dropu z postaci o nicku "Dedek" i reszty operacji okazało się, że gracz skorzystał ze znanej wcześniej podatności bugu z perłami (przy wymianie - gdy wpisywało się ilość; 1)
Liczba przedmiotów o typie Zmianki 6/7 na tym koncie wzięła się z prostej sprzedaży pereł i zamieniania tego w yangi a następnie zakupu bryłek.
Pragniemy przeprosić Wszystkich graczy za zaistniałą sytuację w tym temacie - konto gracza powinno zostać zbanowane od razu po sprawdzeniu logów, jednakże zwlekaliśmy z powodu nadmiaru innych spraw i kontrolowania dalszych jego poczynań.
Konto gracza zostało w tym momencie zablokowane, przeszło na własność administracji.

Tym samym pragniemy zdementować jakiekolwiek plotki, że dochodzi u nas do faworyzacji.
Kupony SM otrzymują u nas jedynie youtuberzy, którzy godzili się na takie warunki.

Jeszcze raz serdecznie przepraszamy,

Pozdrawiamy, ekipa Terios.pl

T9S9sNO.png

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny, jeden z lepszych ostatnimi czasy moim zdaniem. I jeden z niewielu na którym gra mi się z dużą przyjemnością. Szkoda, że takie rzeczy wychodzą teraz, w momencie gdy serv tak dobrze prosperuje.

Bardzo przykro jest patrzeć na to, że administracja nie potrafiła się raz a dobrze zawziąć, bez zbędnego kombinowania. Co do tych SM, jak dla mnie zamiast kontynuować kolesiostwo z innych serwerów, powinniście wyłonić parę naprawdę aktywnych i znających serwer osób z rekrutacji i dać się im wykazać, z ewentualną, niewielką nagrodą po pewnym okresie nienagannej pracy. Bo później wychodzą dramy takie jak tutaj z Temperaturkiem...

Naprawdę nie rozumiem co by było trudnego w dbaniu o serwer przy jednoczesnym nieużywaniu komendy /i czy jej podobnym. Przecież to strzał w kolano, co mądrzejszy gracz odejdzie zawczasu sprzedając eq.

Oby to co napisał up było prawdą.

who cares?

Opublikowano

Cześć,

Musimy i chcemy odnieść się do sprawy z graczem grającym na naszym serwerze pod nickiem "Dedek". Przepraszamy, że musieliście czekać te parę stron na sprostowanie.

Parę dni temu dostaliśmy dwa zgłoszenia dotyczące możliwych nieprawidłowości na koncie tego gracza (zgłoszenia były sprecyzowane na dużą ilość ulepszaczy; pereł oraz zmianek 6/7).

Po sprawdzeniu logów handlu, dropu z postaci o nicku "Dedek" i reszty operacji okazało się, że gracz skorzystał ze znanej wcześniej podatności bugu z perłami (przy wymianie - gdy wpisywało się ilość; 1)

Liczba przedmiotów o typie Zmianki 6/7 na tym koncie wzięła się z prostej sprzedaży pereł i zamieniania tego w yangi a następnie zakupu bryłek.

Pragniemy przeprosić Wszystkich graczy za zaistniałą sytuację w tym temacie - konto gracza powinno zostać zbanowane od razu po sprawdzeniu logów, jednakże zwlekaliśmy z powodu nadmiaru innych spraw i kontrolowania dalszych jego poczynań.

Konto gracza zostało w tym momencie zablokowane, przeszło na własność administracji.

Tym samym pragniemy zdementować jakiekolwiek plotki, że dochodzi u nas do faworyzacji.

Kupony SM otrzymują u nas jedynie youtuberzy, którzy godzili się na takie warunki.

Lecz bana już mi to raczej nie zdejmiecie? Chyba nie działałem na szkoda servera, lecz starałem sie udowodnić że oszust był wśród nas.

Opublikowano

Cześć,

A co z jego gildią która także na tym skorzystała?

Wnoszę o sprawdzenie każdego gracza z osobna.

Także wnoszę o skasowanie gildii, w końcu wygrywali dzięki zbugowanemu eq.

Przy okazji pragnę wspomnieć że administracja miała to sprawdzać od razu po wypłynięciu bugu.

Jak widać fajnie sprawdzacie te logi  :) 

@Exíle dalej twierdzisz że grał legalnie?

­

`

­

Opublikowano

I gdzie teraz podziali się wszyscy obrońcy?? Pewnie sami skorzystali i teraz siedzą cichutko...

@Co ile respi sie zjawa???

Opublikowano

I gdzie teraz podziali się wszyscy obrońcy?? Pewnie sami skorzystali i teraz siedzą cichutko...

@Co ile respi sie zjawa???

10 minut ;)

Opublikowano

Cześć,

He.Hehe. Nice try. Dedek już miał perf biżu [L] zanim w ogóle była ta opcja w grze. Tak samo jak mówił coś o dungach... wtedy z dunegonów leciały po 1-2 perły i na dodatek wiekszość z nich była zbugowana... b***h, please...

sygna.tan.png

Opublikowano

Cześć,

Ale przecież pisaliście wcześniej, że każdy kto korzystał z buga z perłami dostał bana. Ta akcja z Dedkiem oznacza, że nie wyłapaliście wszystkich i są jeszcze na serwerze osoby które się na tym wzbogaciły.

Opublikowano

Mnie ciekawi jeszcze jedna sytuacja, dlaczego Dedek przed banem wyczyścił gildię?

Czyżby była to jakaś grubsza sprawa?

Proszę o sprawdzenie każdego gracza który był od początku serwera w tej gildii.

46849101851388305290.png

­

`

­

Opublikowano

Mnie ciekawi jeszcze jedna sytuacja, dlaczego Dedek przed banem wyczyścił gildię?

Czyżby była to jakaś grubsza sprawa?

Proszę o sprawdzenie każdego gracza który był od początku serwera w tej gildii.

46849101851388305290.png

­

Gildie wyczyściłem ja po czym sam odszedłem jak by nie było ja rekrutowałem nowe osoby do gildi.

Dedek dostał bana wiec nie ma sensu żeby ta gildia nadal istniała.

Opublikowano

@dzbanee
Proszę podać powód banicji konta oraz nick postaci.

@Temperaturek
Gildia zostanie usunięta według naszych ustalonych już wcześniej reguł jak było to w przypadku gildii "BogowieAuto".
Częsciowo sprawdzamy graczy tej gildii i nie tylko pod kątem ekwipunku i ilości ulepszaczy.
Gildia zostanie usunięta podczas przerwy technicznej.

Możemy śmiało obiecać, że KAŻDA osoba, która była zamieszana w bugi z perłami zostanie zbanowana, a ekwipunek skasowany.

T9S9sNO.png

Opublikowano

@Terios.pl

Etaldd 

z powodu: Dzia?anie na szkod? serwera.

Działełem w jakiś sposób na szkode servera, a chciałem tylko wyjawnić oszusta.. Moim zdaniem należy mi się w jakiś sposób UB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...