Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieje, że dzisiaj zostaną wprowadzone poprawki w klasach ;d

Masz jakies dowody czy puste słowa jak narazie?

jbzoKz9.png

Opublikowano

Mam nadzieje, że dzisiaj zostaną wprowadzone poprawki w klasach ;d

Podobno o 3 w nocy była jakaś aktualizacja 

"O godzinie 3:30 odbędzie się przerwa na jedną godzine w celach konwersacji. Podczas trwania przerwy technicznej będzie występował błąd "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło". W czasie tej przerwy nie odbędzie się jednak poprawa balansu klas postaci. Przysiądziemy do tego jutro na spokojnie - dziś jesteśmy już zbyt bardzo zmęczeni."

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Dlaczego nie mogę wejść do av1? 

Gdzie respi się silna lodowa wiedźma?

Nie dam, bo to by wpierdoliło kilka gildii. 

Ale ludzie już o tym poprostu gadają [;

To na co piszesz o czymś co prawdopodobnie nie istnieje xD

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

­

To smiało, nie krępuj się ich wrzucić. Jak narazie to tylko pod spam sie nadaje ;v

Szczerze? Nie ździwiłbym się, ale mam nadzieje, ze Lourt nie jest taki głupi i kolejny raz tego błędu nie popełni :P A Dadek to youtuber, także...

Opublikowano

­

Szczerze? Nie ździwiłbym się, ale mam nadzieje, ze Lourt nie jest taki głupi i kolejny raz tego błędu nie popełni :P A Dadek to youtuber, także...

No ja wiem ze Youtuberzy są  tu uprzywilejowani, ja np pisze ZabQowi "dzień dobry" bo się boje ze bana dostane za expienie.  :ninja: 

hqdefault.jpg

Co nie zmienia faktu ze bez dowodow to i tak jest tylko gadanie. :P

@EQ smoka exp przerabia się juz do maxa?

jbzoKz9.png

Opublikowano

Nie powiem serwer naprawdę dobry, dawno nie grałem na tak dobrym serwerze easy. Mam nadzieje że administracja tego nie spier... eq z navi czy innym syfem. Ilość graczy jest naprawdę duża jak na serwer easy, m1 jinno jest tak zapchane że ja współczuje ludziom z słabszymi komputerami. 

Opublikowano

Niee, nie chodzi że jest to YouTuber.

Ale bez powodu, nie dawał by po 1/2 k pereł na gildie dla osoby + zmianki 6/7 bonu sztuk tysiąc?

Tyle itów w grze ma, a czasu ledwie 2 dni. Nigdy nie widziałem gościa na dropie, zawsze offline. A ulepków ile? Byscie tylko to na handlu zobaczyli.

Opublikowano

­

Niee, nie chodzi że jest to YouTuber.

Ale bez powodu, nie dawał by po 1/2 k pereł na gildie dla osoby + zmianki 6/7 bonu sztuk tysiąc?

Tyle itów w grze ma, a czasu ledwie 2 dni. 

To Ty chyba nie wiesz kto jest w teamie tgo serwera dokładnie. Odezwij się na pw, wyslalem Ci wiadomosc.

Opublikowano

­

To Ty chyba nie wiesz kto jest w teamie tgo serwera dokładnie. Odezwij się na pw, wyslalem Ci wiadomosc.

Mi też wyślij B)

PS.

Boty w M1 nadal dropia i to juz kilka godzin, gdzie GMowie ;x?

jbzoKz9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...