Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

C**j z tym czyj to jest serwer, daj już sobie siana typie.

Boli Cie dupsko bo ma a ty nie masz?

Ale to już nie chodzi o to, kogo to serwer. Od poczatku wiem kogo to serwer i gram tu od początku, mi to nie przeszkadza. Przeszkadza mi to, co piszą i czemu się ukrywają i ukrywają prawde. Jakby nie mieli nic na sumieniu to by głupot nie wymyslali.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Ale to już nie chodzi o to, kogo to serwer. Od poczatku wiem kogo to serwer i gram tu od początku, mi to nie przeszkadza. Przeszkadza mi to, co piszą i czemu się ukrywają i ukrywają prawde. Jakby nie mieli nic na sumieniu to by głupot nie wymyslali.

Po co mają wyciągać to że stawiają kolejny serwer jeśli stoi inny z rąk tych samych osób.

Widocznie nie chcieli żeby to wyszło na jaw ze swoich powodów.

Jeśli oczywiście to co mówicie jest prawdą.

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

http://scr.hu/6zot/n15f5

http://scr.hu/6zot/n15f5

http://scr.hu/6zot/uilbq

http://scr.hu/6zot/uilbq

Prawda tak bardzo boli, wyjebane bo server z*******y tylko administracja kuleje, pod względem bycia przyjacielem ;c .

Koleś ma ledwo 2 dni, a ma więcej niż ludzie co napierdalają ostro 4 dni z rzędu, a Dedek jeszcze afczył sobie ostro w m1. Ale i tak koleś jest czysty. Nigdy gościa nie widziałem na nocce na dropie, zawsze miał wszystko z dupy. Nie zdziwił bym się jakby miał eq klasowe z Navi # TOP 1 MENTAL PVP. 

Cały czas na ts-ie siedziałeś z administracją z Teriosa, i nie pierdol że nie masz nic, lecz to nie tylko Ty itemsy dostawałeś.

Cała gildia Sinners pływa w itemach teraz. Powodzenia na wojenkach #Peace

Coś prawdy w tym jest, dedek pokazał się znikąd i nagle zaczął wymiatać.

Na pierwszej wojnie kiedy jeszcze leciało po 1 perełce z bossów i wszystkiego gówna a on nagle miał całe 150 legendarne + 135 biżu także legendarne.

Dziwne trochę, na jeden item potrzeba około 100 pereł to wychodzi około 1200 pereł.

Skoro Dedek w ciągu jednego dnia dropił 1600 pereł to ciekawe gdzie to robił, wtedy najlepszym wyjściem była baronówka (Robiło się ją max 2 min.)

Ja na baronówce w tamtych czasach wyciągałem w 2h po 60 pereł, przeliczyć to na 24h = wychodzi 720 pereł.

Dedek 90% czasu stał w m1 i fapał.

Skąd wziął drugie 500 pereł?  :) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Na pierwszej wojnie kiedy jeszcze leciało po 1 perełce z bossów i wszystkiego gówna a on nagle miał całe 150 legendarne + 135 biżu także legendarne.

Dziwne trochę, na jeden item potrzeba około 100 pereł to wychodzi około 1200 pereł.

Skoro Dedek w ciągu jednego dnia dropił 1600 pereł to ciekawe gdzie to robił, wtedy najlepszym wyjściem była baronówka (Robiło się ją max 2 min.)

Ja na baronówce w tamtych czasach wyciągałem w 2h po 60 pereł, przeliczyć to na 24h = wychodzi 720 pereł.

­

A niech mu dają te perły czy inne ulepszacze, wiadomo jak to koledzy.

Byleby nie sypali mu eq z navi.

To, że lubi tak grać nic nie robiąc to już jego sprawa.

Opublikowano

Gdy jeszcze grałem na serwerze to chodziły słuchy że Matzar i Dedek mają smy w milionach więc nie muszą robić nocek na bossach. 6/7 tez perf w każdym jednym itemie, wszystkie questy itp

sygna.tan.png

Opublikowano

Gdy jeszcze grałem na serwerze to chodziły słuchy że Matzar i Dedek mają smy w milionach więc nie muszą robić nocek na bossach.

To też by się zgadzało  :) 

58707551552439448382.png

­

`

­

Opublikowano

­

A niech mu dają te perły czy inne ulepszacze, wiadomo jak to koledzy.

Byleby nie sypali mu eq z navi.

To, że lubi tak grać nic nie robiąc to już jego sprawa.

Ja nic do wspierania kumpli nie mam, bo to największe skurwysyństwo żerować na znajomych, no ale w granicach rozsądku, a nie żeby zaraz cała jego gildia miała w c**j pereł, litości.

Opublikowano

­

Najlepsze  jest to, że koleś nie był w ogól online. Albo jak była wojna, albo afczył pół dnia.

W nocy nie grał nigdy. To prawda, że wziął się z dupy. 2 dnia servera jak nic nikt jeszcze nie miał, on miał wszystko (: 

Skąd miałby itemy na ulepy jak on w ogóle nie dropił? + wbił 175 lv + , Jak (: ? Do tego jeszcze rozdawał kosmiczne sumy perełek, ulepszaczy, ziół potrzebnych do pasów czy też zmianem 6/7 w setkach.

A oczywiście, nie tylko on ma taki zastrzyk itemów od administracji od początku. Na ts-ie masz range Założyciela Cradosa, na kanale Cie nigdy nie ma. Nie pierdo. Nie to, że masz w c**j dużo itemów to w kółko napierdalasz w cs-a. Niech zgadne, administracja Teriosa też w niego pyka (: ?

Opublikowano

Aha... Czyli widzę kolejny serwer z przekrętami :D

a jak ja napiszę, że mam od administracji miliony pereł to też uwierzysz? kumplu użyj tego co pod czapką nosisz

Opublikowano

­

Najlepsze  jest to, że koleś nie był w ogól online. Albo jak była wojna, albo afczył pół dnia.

W nocy nie grał nigdy. To prawda, że wziął się z dupy. 2 dnia servera jak nic nikt jeszcze nie miał, on miał wszystko (: 

Skąd miałby itemy na ulepy jak on w ogóle nie dropił? + wbił 175 lv + , Jak (: ? Do tego jeszcze rozdawał kosmiczne sumy perełek, ulepszaczy, ziół potrzebnych do pasów czy też zmianem 6/7 w setkach.

A oczywiście, nie tylko on ma taki zastrzyk itemów od administracji od początku. Na ts-ie masz range Założyciela Cradosa, na kanale Cie nigdy nie ma. Nie pierdo. Nie to, że masz w c**j dużo itemów to w kółko napierdalasz w cs-a. Niech zgadne, administracja Teriosa też w niego pyka (: ?

Fajnie w rankingu wygląda jak się zobaczy Dadka i Matzara, a wyżej/niżej inne osoby. Spora różnica czasowa, spora...

Opublikowano

Jeszcze pamietam jak bawiłem sie z nim w m1. Oboje 150 lvl mentale - on mi duchowe 20-25k ja mu 6 do 7k. Tak samo Matzar. Niewiem co bardziej mnie wkurzało, ten dmg, czy te niedopasowane bony w itemach.

sygna.tan.png

Opublikowano

Na jakim serwerze NIE BYŁO przekrętów? Nie wiem, co się podziało, bo od wczoraj+ nie gram i nie śledzę tego tematu, ale gra na tym serwerze była przyjemna (dla mnie) przez te kilka dni (nie wiem dokładnie ile grałam). Ogromnym plusem było to, że pojawił się jakiś błąd, to starano się jak najszybciej go zniwelować. Ogólnie serwer polecam i zachęcam do grania ;)

Opublikowano

Dedek w sumie dobrą taktyke ogarnął, afczyć w mieście pól dnia żeby nie było , że ma 20 h a jest top 1 mental pvp xD

Mogłeś sobie te itemy zachować koleś, a nie wyjebałeś bo gildiach kosmiczne summy ulepek, i wszystkiego tak z dupy nie grając w ogóle .

Jak Cie nie było, i zanim dostałem perma na ts-ie bo k***a musicie wszystko chować pod dywan, i kasowac przeszkody to gadaliśmy na ts-ie o tym. Każdy przyznał i mówił po ile dostawali itemków od Was.

Sinners całe eq gotowe do 175 # gra fer.

Opublikowano

Idź popykaj w życie prywatne bo już Ci się zaczyna w głowie kokosić.

Koniec po raz 3 lub 4.

Wychodzę z tego działu bo jedyne co tu jest to teorie spiskowe. 

Idźcie poczytać o Illuminati jak was teorie interesują  :ninja:

Opublikowano

Koniec po raz 3 lub 4.

Idźcie poczytać o Illuminati jak was teorie interesują   :ninja:

Nawet nie potrafisz się bronić, zwykła pi**a co nie potrafi nic osiągnąć samemu.  xD

Opublikowano

Koniec po raz 3 lub 4.

Idźcie poczytać o Illuminati jak was teorie interesują  :ninja:

Ty serio argumentów nie masz koleś xD.

Wkruwiłeś się, jak przegraliśmy z Bogami Auto wojne do 30. Kazałeś podejść pod kapitana i zacząłeś rozdawać k***a po 1000 pereł, zmianek , ulepek. 

Na początku servera na ts-ie powiedziałeś, że nie wydałeś NIC na ten sever. Nawet cała gildia CriminalS bodajże taka nazwa. Mówią oni, że masz jakieś kody czy coś na smy. 

Od początku servera miałeś wszystko nic nie robiąc.

Wczoraj miałeś ulepek od zajebania i jeszcze więcej, dzisiaj poprosiliśmy ziomka żeby napisał do Ciebie o ulepki bo chcielismy ssy zrobić tych pięknych liczb. Lecz Ty dzisiaj nagle nic nie masz :D

No szkoda, że wczoraj mówiłeś  że dzisiaj też będziesz dawał. W nocke dropnołeś? A nie sorry.. Nie było CIe online #cs;go

Opublikowano

Nawet nie potrafisz się bronić, zwykła pi**a co nie potrafi nic osiągnąć.  xD

Po co mam się "bronić" przed teoriami spiskowymi ? 

Kończę z nim rozmowę :)

"Mów do słupa a słup stoi jak dupa"

@dzbanee

to fajnie wiedzieć że mówiłem coś o wydatkach.

A mówiłem ile za rachunki płacę?

Dowiaduje się coraz więcej od osoby której nie znam nice.

W cs go? Gram rzadko co widać po moich przegranych godzinach.

Co jeszcze mówiłem? A smoka mam w szafie? 

Nie wiem kto ci uwierzy bo jak na razie potrafisz zasrać prezentacje i nic do niej nie wnieść.

Opublikowano

Myslicie ,ze czemu stali w m1 prawie cały czas :s ? Jakos trzeba nabić sobie h ,zeby nie odstawac od topki z czasem jak ma sie znajomych w teamie. Ja gram bo mam to w dupie :) , jak chlopaki chca pvp to zapraszam nawet z eq od adminów bd mieli problem tymi swoim drewnianymi umiejetnosciami

sygna2.png

Opublikowano

To że ktoś ma więcej od was to nie znaczy że oszukuje! Serio :)

Dla przykładu wezmę bacuśka który dość dużo osiągnął przez granie przez noc.

Akurat pod koniec coś wyskoczyło ale nie będę o tym mówił.

Proszę,

80736976879934429191.png

5 dni zajęło mu zdobycie tego wszystkiego,

gdy popatrzymy na dedyka wygląda to dość realnie.

08163011883658344082.png

Gdyby nie fakt że stał cały czas w m1, nigdy nie widziałem go na żadnym spocie a lvl zapier....

Patrząc na wielkiego boga matzara niestety już widać faworyzacje gołym okiem.

03965146204336360266.png

Kiedy on zdążył przerobić całe eq?

Na które dungeony on chodził?

Chciał bym prosić administracje niech udostępni log osoby co miały powyżej 5k sm.

­

`

­

Opublikowano

W sumie gdy ludzie powbijają już ten 200 to i tak to wszystko sie mniej więcej wyrówna, także to nie przeszkadza aż tak. Wystarczy nie robić z nimi wojny i tyle.

sygna.tan.png

Opublikowano

Szkoda... Przyznam że pracowitość administracji zamydliła mi oczy i przykryła cała sytuację. Jak widać mimo iż serwer jest idealny to i tak zawsze bd jakiś hak...

Bardziej wieżę ludziom którzy mają argumenty a nie kolesiowi który nawet dobrze zdania złożyć nie potrafi.

Za dużo daliście znajomym niestety...

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...