Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a jak włoże 100 zeta tylko pod expa to na all mi wystarczy?

3350 SM za 100 przelew - 550 (pet) 550 (wierzch) 400 (fryzura) 400 kostium

i zostaje Ci jeszcze 1450 SM na jakies pierscienie czy cos (wg uznania imho nie oplacalne bo mozna dropnac w grze)

Liczylam przedmioty legendarne (te najdroższe)

Te gotowe eq i miliony dodan/zmianek od ilu subskrybcji przysluguje?

A jaki trzeba miec stopien pokrewieństwa z GM zeby miec ustawione eventy na virtualu?

jbzoKz9.png

Opublikowano

3350 SM za 100 przelew - 550 (pet) 550 (wierzch) 400 (fryzura) 400 kostium

i zostaje Ci jeszcze 1900 SM na jakies pierscienie czy cos (wg uznania imho nie oplacalne bo mozna dropnac w grze)

Liczylam przedmioty legendarne (te najdroższe)

3350 - 550 = 2800

2800 - 550 = 2250

2250 - 400 = 1850

1850 - 400 = 1450

Matematyka lvl overpower 9000000000000000000

a jak włoże 100 zeta tylko pod expa to na all mi wystarczy? 

dasz radę spokojnie sobie kupić jeszcze do pvp

Opublikowano

Bardzo fajne, Życzę powodzenia i na pewno zagram. Tylko pojawia się jeden problem. Co jeśli serwer się nie przyjmie i padnie po 3 miesiącach ? po co ogarniać tyle materiału ? :( Trzymam kciuki 

6lQcF0X.png

Zapraszam na mój kanał YouTube - Link w Profilu

Opublikowano

Bardzo fajne, Życzę powodzenia i na pewno zagram. Tylko pojawia się jeden problem. Co jeśli serwer się nie przyjmie i padnie po 3 miesiącach ? po co ogarniać tyle materiału ? :( Trzymam kciuki

To czy sie przyjmie okaze sie, po tym gdy youtuberzy zakoncza swoje serie, jako ze maja podane wszystko na tacy nastapi to juz niebawem :p

Srij9JT.png

Opublikowano

To czy sie przyjmie okaze sie, po tym gdy youtuberzy zakoncza swoje serie, jako ze maja podane wszystko na tacy nastapi to juz niebawem :P

Żaden youtuber nie ma niczego podanego na tacy :) Gdybyś grał to byś widział że nawet youtuberzy kupują kupony SM bo ich nie dostają.

Z tego co wiem to dostali pieniążki i ten który chciał kupił sb full IS.

Co do Dedka wszystko miał bo korzystał z bugu... Nie wracajcie do spraw które już zostały rozwiązane.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

To czy sie przyjmie okaze sie, po tym gdy youtuberzy zakoncza swoje serie, jako ze maja podane wszystko na tacy nastapi to juz niebawem :P

Rozumiem, zapraszam na VirtualMT2.pl

Są YT'berzy, którzy grają bez IS'a, bo jest to tylko i wyłącznie ich decyzja.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Wez chłopie szoruj na VirtualMT2 i sie nie wpierdalaj tutaj i w inne serwery bo mnie juz jasna kurwica bierze, wszedzie hejty tylko w temacie o Virtualu pochwały hipokryto.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Jakie bony działaja w nefrytowej zatoce i dalej? może ktoś mi wymienić?

Diabły i nieumarłe.

Jaki konkretny bon działa na jaka mape masz w prezentacji.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Na czym polegal ten bug?

Małe niedopatrzenie w opcji wymiany pereł.

Opublikowano

Opłaca się zaczynać grać?

Serwer dobrze prosperuje?

Ile ~ osób online w godzinach szczytu?

Czy w PVM mental daje sobie rade czy jest bezużyteczny? (tj. nie przejdzie większosci dungeonów, ciężko jest zrobić co kolwiek...)

Czy nie nudzi się szybko i jest sporo rzeczy do roboty? (przeważnie na 4funach/easy grałem z 2dni i już nie było co robić)

x

Opublikowano

Opłaca się zaczynać grać?

Serwer dobrze prosperuje?

Ile ~ osób online w godzinach szczytu?

Czy w PVM mental daje sobie rade czy jest bezużyteczny? (tj. nie przejdzie większosci dungeonów, ciężko jest zrobić co kolwiek...)

Czy nie nudzi się szybko i jest sporo rzeczy do roboty? (przeważnie na 4funach/easy grałem z 2dni i już nie było co robić)

Opłaca, serwer godny uwagi.

2k+ online

Mentalem sollowałem każdego dunga/bossa oraz z expem było izi.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Opłaca się tu grać ?

jak se radzi dagger/archer/smok ?

dropią te sztaby ?

Kamień tęczowy z isu ? :v 

I jak to jest z tymi skillami ?nawet jak przeczytam rade to muszę czekać te 2 h żeby wbić na P ? :O

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

@Snickers93

2 miejsca są? Ja wiem tyle, że respi się gdzieś tutaj : ­832, 623. Jak się teleportujesz koło Hwang ( stałbyś przodem do wejścia do niej, to ork jest z prawej strony budynku ) Zobaczyłem gdzie się respi na YT :D

@Paragoniik

Kamień tęczowy to można już kupić za 10kk od ludzi ( wbijasz na M. Wchodzi Ci wtedy na G. Później kamieniem tęczowym na P. Możesz od razu wszystkie skille na P pod warunkiem, że masz je już na G )

W godzinach szczytu 1,5-2k ONLINE

Sztaby można powiedzieć, że dropi jak szalone ( DT, WO, expowiska ) tylko wiesz. Jak truta jest po 3,5-4kkk a dropi Ci sztabki po 500k - 2kk to trochę Ci zejdzie. Wykonujesz questy, zabijasz bossy ( żeby mieć kasę, itemy etc. )

Sam oceń czy warto :3 

Opublikowano

Opłaca się tu grać ? Opłaca się ;)

jak se radzi dagger/archer/smok ? Bardzo dobrze ;) Klasy są w miarę wyrównane.

dropią te sztaby ? Dropią i to bardzo dobrze :) Z mobów, bossów oraz metinów

Kamień tęczowy z isu ? :v  Z gry ;) Napisz do mnię na PW jak zaczniesz grę a podrzucę Ci żebyś miał te 5-6 x P

I jak to jest z tymi skillami ?nawet jak przeczytam rade to muszę czekać te 2 h żeby wbić na P ? :O 17 pkt = g1 potem kamole lub tęczak.

Opublikowano

O jakiej mapie mówisz, 2% ze spota to mało od kiedy o_O

Jeżeli szukałeś serwera, gdzie w 1 dzień wbijesz maxa, to nie tutaj, jaki sens robienia takich serwerów, po tygodniu wszyscy by już szukali nowego.

Juz by mogło po tyle leciec... Ale nie gdy jest 1 spot na cała mape a ludzi jest z 200-300 na przedział mapy !

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...